Reklama

Reklama

Americký ninja 5

  • USA American Ninja V (více)
Trailer

Obsahy(1)

Špičkový vědec dr. Strobel (Aharon Ipalé) objeví prostředek na ničení hmyzu a tím na sebe upoutá pozornost chemického magnáta Glocka (Clement von Franckenstein) i zlověstného venezuelského generála Zubina. Ti chtějí geniálního vynálezu využít k ovládnutí světa a únosem Strobelovy dcery Lisy (Anne Dupont) si chtějí zajistit spolupráci vědce. Do cesty se jim však postaví Joe (David Bradley), který má o Lisu poněkud jiný zájem. K tomu, aby ji zachránil, využije i svých bojových schopností. (Siriuss)

(více)

Recenze (88)

gouryella 

všechny recenze uživatele

Dalsi obdivuhodny prispevek do zanru akcniho filmu - stokrat omilany boj osamoceneho hrdiny, ktery nakonec vsechny porazi a docka se zaslouzeneho uznani. ()

Renton odpad!

všechny recenze uživatele

Proč kruci k prvnímu, celkem solidnímu béčku musí vzniknout totálně tragické čtyři pokračování z kategorie déčka, géčka, elka a zetka? Nechápu snahu producentů na takové nudné snímky shánět další a další peníze. Jedna scéna zde stojí za vidění a to kamerový přelet nad cvičícími, různě barevnými oděnými skupinkami ninju. Zbytek je odpad! ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

To je tak, když někdo neví, kdy přestat. Po doslova hrůzostrašném čtvrtém dílu přichází na scénu pětka, jež zpočátku skýtala určitý obrat k lepšímu. Na rozdíl od předešlého snímku, kde nebyl problém vyhnout se kulce (ne, opravdu nejsme v matrixu) či lapit do zubů vystřelený šíp, je tohle jakžtakž koukatelné. Nindžů tu běhá o několik víc než je sarančat v migračních stádech, a proto je musí David Bradley posílat sice nudnými, ale přesto otočkami do hajan... apropó souboje... nejsou špatné, ale strašně čitelné a občas i směšné...a když se neví kudy dál, stačí hodit na zem kapsli s bílým dýmem...příběh je plochý jako hruď Milly Jovovich a jakákoliv odbočka, snažící se ho okošatit, končí slepě. Osvěžení přinesl vrátivší se Tadashi Yamashita, aby nás ve svém cameu naučil ničit jablíčka, roli úhlavního nepřítele vzal James Lew, tradiční záporák z béčkových luhů a hájů... Na triky s kdovíjak propletenými prsty u rukou už nevěřím (ještě předevčírem jsem to ale zkoušel ve snaze pokecat si o fotbale s pradědečkem), je to jenom hloupá hra, při které si maximálně spoutáte ruce bez pout... ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Je tohle už dlouhých pár let co jsem tohle viděl naposled. Film mého mládí, dnes už na to mám jiný nadhled, ale pořád mám na paměti závěrečnou scénu. Každá moje generace pochopí moje hodnocení. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"MALÝ NINJA BOJOVNÍK? JSTE BLÁZEN?" Zřetelně si vzpomínám, že když jsem se před nějakými patnácti lety nacházel ve věkové skupině, pro kterou je tento film určen, byl jsem s ním nadmíru spokojen. Dnes už to pobaví jen zcela nezáměrně. Ten klučina a celkové zacílení na děcka mi nevadí, ale Bradley, který u mě hodně zabodoval CYBORG COPEM (ten zkoušku časem úspěšně přestál), je tu nesympatický, zrecyklovaný příběh nudný a akce a padouši nestojí za nic. A Rambro tu citelně chybí. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

První a v podstatě zatím jediný Am. ninja, kterého jsem viděl, sice tam není původní hrdina, ale mělo to vtip a nápad. Jako malému se mi to líbilo. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ne tohle fakt bylo moc i na mě. Ona celkově série Americký nindža pro mě nebyla nikdy žádný extra kult a to jsem na videobéčkách vyrůstal. Fakt je, že tohle mě nebavilo ani když mi bylo 12 a to naznačuje, že je něco špatně. James Lew má k ruce partu extra amatérských nindžů. Bradley je totálně prkenej jako vždy a celý už to působí takovým vyčpělým dojmem. Škoda třeba čtyřka i když tu má podobný hodnocení pro mě byla ultimátní hovadina a zvrácená zábava, ale na tenhle díl už se měli vysrat. Ztráta času.5% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Horšie séria ani skončiť nemohla. To, že je to prakticky remake dvojky, by nevadilo až tak ako ten malý bastard. David Bradley má nulovú charizmu, nie je tu Steve "Rambro" James, aby zachraňoval film, ktorý je navyše už sám o sebe strašne detinský, detský, infantilný, plný trápneho humoru a doslova preplnený tým rádobysympatickým malým "ninjom". Áno, mať desať tak slintám blahom. Desať už ale nejakú tú dobu nemám. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Akce 1/10/// +Pat Morita (co ten tu dělá?) a David Bradley, záporáci, občas hudba -úplně nesmyslné bojové scény, vypadají naprosto amatérky a trapně/// Tak tohle bylo zoufalé a to jsem ještě ani třetí a čtvrtý díl neviděl. Možná kdyby mi bylo deset, ale takhle. A navíc ten kluk je na facku./// Celkem 25%/// ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to asi ten nejlepší díl z celé série. David Bradley je dobrej,humuro je tu docela dost,James Lew coby Wiper je hodně směšnej,hlavně v tom kostýmu. Většina záporáků ve filmech nosí normálně hadry aby nevzbuzovala pozornost,ale on si vezme kostým jakoby byl Superman. Ninjové nechávají Davida i toho malého kluka schválně vyhrávat,tedy kdyby né,tak by se aspoň hejbali a snažili by se aspoň uhýbat,tady ninjové nenahánějí starch,ale spíš úsměv a,že jich je tu celá barevná plejáda. Pat Morita hraje jen chvíli,možná,že škoda,ale nevím v jaké části filmu by měl vystoupit. Hudba tu není žádná napínavá,naopak veselá,aby vám připomněla,neberte tenhle film vážně. A výte co je vrchol célé téhle skvělé demence tohle filmu? Tvůrci měli tu odvahu dát do úvodních titulků ještě nadpis Choreografie bojových scén a hodit pod to dva jména. Jaká choreografie? Ani David s Jamesem se ke konci nepoperou. Jinak film těží ze spousty věcí z dovenosti úmění ninjů. Pomocí meditace si sundat pouta,spojit se člověkem,který je daleko nebo zmrtvými. Pro mě je nejlepší postava ta pohledná blondcka co se jí snaží celej film zachránit. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

První a poslední film Jeana Leonarda(lol) a první a poslední Americký ninja co jsem viděl. Ne nebylo to tak příšerné jak jsem předpokládal, ale není to ani film který chci vidět znova a ani netoužím po jeho pokračování. Tohle bylo sice dost úsměvné ale akční scény ujdou, herce nečekejte. Tady nejsou, i když je tu partička lidí co si myslí že hrajou. To největší mínus ale jde k člověku co hraje mladého ninju, už jen ty "kopance" co každého téměř zabije je blbost a ubohost. No nic moc ale zas taková trága to není. ()

AGAMENON odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza, moje sotva se po kuchyni šourající bábrlina je více nebezpečná než všici ninjové v tomto filmu dohromady. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Když vypít pohár hořkosti, tak do dna. Bradley se drží zuby nehty, Dudikoffa nahradil malý spratek a snaha o humor působí spíš jako zoufalé chytání se stébla, když už příběh stejně jako souboje za moc nestojí. Pokud existuje nějaký další americký ninja, nechci o tom vědět. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Modrí ninjovia. Fialoví ninjovia. Bieli ninjova. Čierni ninjovia. Ale áno príde aj červený ninja. Hlúpučký film s neskutočnými zápltekami na vyvolanie súbojov. Naivné ale pri tom aj trochu roztomilé. Snaha o humor sa počíta, bitiek je naozaj dosť, záporáci sú ako zo škatuľky a Bradely je málokde taký sympaťák ako tu. Oproti takému AMERICKÉMU SAMURAJOVI skvelá zábava. "Ako to urobil?""To sa dozvieš, keď sa staneš ninjom." Len pre notorických fanúšikov starých čias... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jsou dva druhy špatných filmů... jeden je špatný a druhý je tak špatný, že to leze na nervy. Tohle je první varianta, takže se to dalo ješte jakž takž dokoukat, ale příběh, boje, chování postav spíš k smíchu. Vzal jsem si z tohoto filmu ponaučení: když vykopnete párkrát do vzduchu při východu slunce a budete přitom mávat pomalu rukama, tak z vás bude super extra silný ninja! ()

Reklama

Reklama