Reklama

Reklama

Americký ninja 5

  • USA American Ninja V (více)
Trailer

Obsahy(1)

Špičkový vědec dr. Strobel (Aharon Ipalé) objeví prostředek na ničení hmyzu a tím na sebe upoutá pozornost chemického magnáta Glocka (Clement von Franckenstein) i zlověstného venezuelského generála Zubina. Ti chtějí geniálního vynálezu využít k ovládnutí světa a únosem Strobelovy dcery Lisy (Anne Dupont) si chtějí zajistit spolupráci vědce. Do cesty se jim však postaví Joe (David Bradley), který má o Lisu poněkud jiný zájem. K tomu, aby ji zachránil, využije i svých bojových schopností. (Siriuss)

(více)

Recenze (88)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tento film se měl v originále jmenovat american Ninja & Son. Trapnost dostoupila vrcholu a to je zřejmě důvod, proč tohle navždy zůstane poslední částí Amerického ninji. Neboť je nepředstavitelné, že by kdy mohl být natočen trapnější díl. Zvláštnost? Většina herců se svým umem buď ztvrdne na jednom místě a nebo se film od filmu lepší. Bradley dokázal opak, je herecky film od filmu horší a horší. Nechce se mi věřit, že je to ten samý herec z trojky. Ještě že je to občas fakt směšné a pobaví to. Chtěl bych být synem ninji, abych se taky během dopoledne naučil všechna tajemství bojového umění a během pár vteřin se naučil řídit menší dopravní letadlo... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Můžou být rádi že jsem nenapálil odpad za takhle zkaženou akci už to nemá co nabídnout ve směs se zbytečně pokračuje takže stop. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Taká rodinnejšia a odľahčenejšia ninja zábava. Klasické video béčko akých boli pred 15 - 20 rokmi vo videopožičovniach tucty. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Parádní Martial-art béčko s Davidem Bradleyem, který tu kosí trénované bojovníky jednou ranou. Je to přehnané, ale mě se to tak líbí už z doby, kdy tyto filmy frčely.Opět je to pohádka, která dnes již nikoho nového nepřitáhne a hodnotím jí z nostalgického hlediska. Prostě ten film mám rád a dávám mu 86% :) ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, tak jsem u babičky ve videu střídal dvě kazety - Amerického Ninju 5 a Prince slunce. Obojí jsem strašně žral, ale když jsem se dnes díval znova na AN5, tak mě zdaleka tak nebavil... bohužel. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mně to nepřišlo až tak zlé. Jasně, je to pořád blbost a se sérií to nemá nic společného až na hlavní postavu, ale je to takový příjemný rodinný film, kde sem tam dojde i na nějaké to bojové umění, anebo na něco, co se tak alespoň tváří. Ze všeho nejvíce to ale připomíná "Karate Kid". ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

2. nejslabší z celé série, ale pro mě existuje 5 faktorů, které dokážou pozvednout film o jednu hvězdu- skvělá hudba, dojetí skoro až k slzám, sranda, která mě dostane do kolen, hrůza,že běhá mráz po zádech a ninjovská tématika (něco holt ve mně z dětství zůstat muselo :)), a tento film splnuje to poslední. Funguje to hlavně jako komedie, absurdní komedie ikdyž bitek je tam taky docela dost. ...Ale když se malý kluk naučí skoro přes noc nindžitsu tak, že se to celá armáda jejich protivníků ninjů nenaučila za celý život, to je fakt moc. ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo to moje první setkání s "Americkým Ninjou" a už nikdy! Na tomhle jsem opravdu nevyrostl a viděl jsem to až včera. Nemám slov. Nemám pozitivních slov. Už nikdy nechci vidět, jak se mladý klučina s gameboyem(či co to bylo) v ruce, během hodně malé chvíle naučí bojovat jako ninja či jiný dobrý bojovník, jak najednou z ničehonic umí meditovat a další podobné věci. Aspoň ten hlavní herec a herečka byli trochu sympaťáci, ale nic víc. Ani ty boje za nic nestály. 5% ()

raptorrr 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se odklonili od vážného ladění předchozích dílů a přistoupili k parodii sebe sama , což mne jako fanouška prvního dílu velmi příjemně překvapilo, takže prosím hodnocení brát s rezervou... ()

Jimmi odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo moc uz aj namna.AM5 povazujem za najhorsi film co som videl v tomto roku. ZA mladych cias som sa k tomuto skostu nedostala a tak nemozem dat ani 1 hviezdu z nostalgie.Nepozeratelne ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Film pro kluky všech věkových kategorii, ve kterém se objevuje přesně to, co divák čeká, že uvidí v béčkovém "kungfu mela" filmu. Kdo si však myslí, že to je důsledek tuposti autorů filmu, ten se mýlí, protože to je naopak záměr, o čemž svědčí i občasné "pomrkávání" na diváka. "Miyagi-san" a celá paleta bílých, zelených, modrých a fialových ninja-amatérů navíc. Zábava pro neseriózní (ne)intelektuály :-) ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Dať chlapca do jednej z hlavných úloh bola, pre stratégiu zárobku dobrý nápad, veď na takéto blbosti pozerajú hlavne deti. 2/10 ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Je zde určitý obrat k lepšímu, také díky tomu, že zde není žádná návaznost na předchozí díly, snad jen to, že jsou i zde ninjové. Příběh je opět o ničem, ale oproti 3. a 4. dílu je tu drobný pokrok. Je zde velice užitečných věcí, třeba, že díky propleteným prstům si můžu sundat pouta bez klíče, když hodim na zem pod sebe dýmovnici, tak se dokážu vypařit s kouřem a plno dalších podobných důležitých dovedností. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Když se do standartního béčkového akčňáku přimotá dítě, nemůže to dobře dopadnout. Ačkoli je Bradley ve špičkové formě a ninjů je poměrně dost, dětinskost to vše zhacuje a vede pod bod mrazu. Příběh je prostý jak bílá lília a spousta scén opravdu blbých. Bradleyho kamarádka je unesena, on se spolu s klukem dostane do Venezuely, tam si to rozdá s pár ninjama, ukáže bicáky, pár otoček, přidá velkohubá poučení, zaúčinkuje v několika opravdu stupidních scénách a je ... ještě daleko do konce. Být to tak o dvacet minut kratší, bylo by to asi lepší. Kdyby tam ten malý spratek nebyl, mohlo to být bráno daleko vážněji a drsněji, což by jen film prospělo. Takto všechno kromě akčních scén stojí za starou bačkoru. Nejtrapnější scéna je slaňování dámy po laně jen v letních šatičkách s následným pádem do metr hlubokého bazénku. Fakt trapně blbé. Hudba: Daniel May ()

psajko 

všechny recenze uživatele

Klasická ninjovská show, kde jeden ninja dokáže porazit ostatní a získat uznání. Hodnotím z mladé nostalgie, proto je mé hodnocení jaké je. ()

kinghome odpad!

všechny recenze uživatele

Nerad jsem narazil na tuhle píčovinu náhodou v TV a nedalo se na to koukat. Počkal jsem do první reklamy a pak jsem přepínal. To se nedalo. Hrozná blbost a jsem rád, že jsem neviděl předešlý díly. A doufám, že ani nikdy neuvidim. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na Amerického Ninju 5 mám dobré vzpomínky z dětství z doby kdy jsem ho žral a nahrával na VHS v dnešní době když se na to podívám tak to vypadá trapně ale ty vzpomínky zůstávají. V televizi a na dvd jsou daleko horší sračky co se vydávají za akční filmy a mají vyšší hodnocení než toto takže zas tak špatně bych to neviděl. ()

Reklama

Reklama