Reklama

Reklama

Americký ninja 5

  • USA American Ninja V (více)
Trailer

Obsahy(1)

Špičkový vědec dr. Strobel (Aharon Ipalé) objeví prostředek na ničení hmyzu a tím na sebe upoutá pozornost chemického magnáta Glocka (Clement von Franckenstein) i zlověstného venezuelského generála Zubina. Ti chtějí geniálního vynálezu využít k ovládnutí světa a únosem Strobelovy dcery Lisy (Anne Dupont) si chtějí zajistit spolupráci vědce. Do cesty se jim však postaví Joe (David Bradley), který má o Lisu poněkud jiný zájem. K tomu, aby ji zachránil, využije i svých bojových schopností. (Siriuss)

(více)

Recenze (88)

ajaxx 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od ostatních, já se u tohoto pokračování celkem bavil. Akce je už mnohem slušnější než u předchozích dvou dílů, lépe natočená, téma takměř staleté, ale stále neokoukané (zvláště v akčních filmech 80tých let) a navíc, díky malému "bojovníkovi ninja" celkem i vtipné. Spousta komických situací a hlášek celkem dorovnává nedostatek tvůrčího talentu a Bradleyho hereckého umění. ()

ado7 

všechny recenze uživatele

Síce som maník na všetky kungfu/karate filmy, ale toto si jednoducho vyššie uznanie nezaslúži -Sorry David ()

mistrpropr 

všechny recenze uživatele

taky jsem to měl na originálce a taky jsem to uměl nazpaměť, ale oproti jedničce je to o dost slabší a hlavně se vytratil dudikoff... ()

SNCIS odpad!

všechny recenze uživatele

Zneuctění celé série a s Americkým ninjou to nemá nic společného. Dokonce i David Bradley tu má jinou postavu než ve 3 a 4. Film je příšerně natočený, střih na ho*no, kamera příšerná režie asi nebyla, zápletka k smíchu. - Jednoznačně smetí. ()

Jarsey 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl jsem viděla jako první z celé série, to mi bylo asi sedm let. Už tehdy se mi moc líbilo, že se člověk může nindžucu naučit na pár dní... Realita je však jiná, ne? :-D Ale možná na to má vliv i to, že chlapcovi v krvi koluje nindža krev! ()

Reklama

Reklama