Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Legendární zábavná a šokující reality show po americku! Jaké to je vyměnit si život s někým, kdo má úplně jiné názory a odlišný pohled na svět? A jaké to je muset se starat o cizí divnou rodinu? Výměna manželek USA přináší šokující srážku neslučitelných světů. Situace, ve kterých není na rozbouřené city nouze, které ale zároveň přinášejí důležité životní lekce... Dvě manželky z naprosto rozdílných domácností, s přesně opačnými názory, společenskými zvyky a stylem výchovy dětí si na jeden týden vymění život. Nenechte si ujít nečekané střety absolutně nekompatibilních světů v zábavném, dojemném, šokujícím a někdy až drastickém zábavném pořadu Výměna manželek USA. Na jedné straně stojí bohatá matka šesti potomků. O peníze nemá nouzi, každá překážka pro ni znamená vítanou příležitost posunout se dopředu, a ani náhodou nedá dopustit na vzdělání a přísný řád. Co když se vymění s hipísáckou máti z druhé strany, která pobírá podporu, svých osm dětí zásadně neposílá do školy a žije s nimi jako nomád v autobusu? A jak to dopadne, když se moderně založená máma z velkoměsta, která je posedlá technologiemi a prožívá všechno online před kamerou, dostane na venkov? Co když se vymění s farmářkou, již nějaké to techno vůbec nezajímá? Můžete se spolehnout, že každá z těchto Výměn manželek vyústí v prozření. Všechny epizody této legendární reality show jsou plné rozbouřených citů, ale zároveň přinášejí důležité životní lekce obou manželek, jejich dětí i celých rodin. (TV Prima)

(více)

Recenze (46)

Lenula4 

všechny recenze uživatele

Wife swap USA je mnohem lepší show než ta naše Česká. Zatímco, naše české ženy, jedou na výměnu do rodin s tím, že snad něco vyřeší, na něco příjdou ve svém osobním životě, nebo jak vyřeší svůj vztah s manželem/přítelem apod., americké ženy, jedou do rodin s tím co oni v nové rodině můžou změní, jak jim ukáží jiný styl života apod. My jsme tak strašně obyčejný národ, že v rodinách není co moc vyměňovat. Proto ta větší zábava, jak se rodiny vypořádavají se situacemi ve kterých se nikdy neocitly. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Americké "vyměníme věřící s punkrockerama" nebo "vyměníme multimilionáře s nuzákama" je určitě atraktivnější než české "vyměníme jednu rodinu z paneláku za jinou rodinu z paneláku". Vše je navíc korunováno památnými WTF hláškami typu "Copak by tvá žena vydržela tři hodiny cvičit jako já, nebo čtyři hodiny nakupovat?!" Česká verze je na druhou stranu našincům blíž, ne tolik bizár a obvykle dokáže alespoň nějakou tu spodně-sociální reflexi přinést - možná i proto, že má delší epizody. Koukatelné a morbidně zábavné je obé zhruba stejně. ()

Reklama

elisabetha 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem tak přišla domů dříve a nevěděla, co mám dělat. Udělala jsem si večeři, zapnula televizi a najednou mě vyděsil křik. Nějaké dvě ženy na sebe hrozně ječely. Co to je? Výměna manželek v USA. Z Náhodné podívané se stala oblíbená zábava. Je to tisíckrát lepší, než ta naše ubohá česká náhražka. Ve státech mají hold z čeho vybírat, takže se to v seriálu extrémy jen hemží. Opravte mě, jestli tam někdy byla nějaká normální rodina? :) ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Oproti ČESKÉ verzi, je tohle realita které jsem ochoten věřit. Dementnost tady těch vypatlanců, je podle mého opravdu nehraná. Servat se v přímém přenosu při konfrontaci obou rodin v České verzi není reálné. U nás to docela hlídají, ale v téhle USA verzi jsem byl svědkem toho, jak po sobě vystartovaly takovým způsobem že ve špitálu nakonec zkončily jak obě rodiny, tak i polovina štábu a 1 policajt. Celkem síla :) ()

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Po jednom díle, na který jsem širou náhodou narazila v televizi, a na který jsem zůstala zírat s otevřenou pusou, jsem se dostala do jakéhosi chorobného stavu, který má za následek skutečnost, že začínám tuto reality zcela bezostyšně a úchylně vyhledávat. Zkrátka to co je zde k vidění je opravdu možné jenom "in Amééééricááá." Čarodějka létající na astrální výlety na koštěti, domácí bohyně, fitnes magoři, vymytý infantilní model a jeho tupá manka, středověká rodinka, tunová mařka s manželem co "jedí zdravě", lovci medvědů - zkrátka různorodá škála naprosto šílených akterů nebere konců. Scénář obvyklý v české kotlince jak jedna blbka drhne druhé blbce špajzku tu opravdu nečekejte ....... prostě prdel ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama