Reklama

Reklama

Vědci se snaží zkřížit geny kobry a chřestýše. V laboratoři ale dojde ke kolapsu vinou pracovníka a dojde k požáru. Vznikne ale mutant hada, který uprchne do okolí. Začne pomalu zabíjet nevinné oběti, místní obyvatele. Toho si všimne policistka i místní doktor, kteří se rozhodnou s ostatními dobrovolníky tvora vystopovat. Ten je ale příliš nebezpečný a zabije každého, kdo mu přijde do cesty. Je proto nutné povolat odborníka. Japonský herpetolog ví o hadech úplně vše. Podle indicií, které má k dispozici rychle zjistí, že jde o křížence kobry a chřestýše, dvou nejnebezpečnějších hadů na planetě. Je proto nutné postupovat opatrně. Společně se všichni vydávají do lesa, kde herpetolog vymyslí plán. Nalákají hada do tubusu, do kterého pustí plyn a bude po problému. Jen je potřeba hada odchytit a nalákat kam potřebují... (TV Prima)

(více)

Recenze (36)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Z americké produkce se k nám dostal další hadí paskvil, který by se mohl ucházet o nejhorší filmový počin s tímto tématem. Na svědomí ho má Bratrská dvojice bratrů Hillenbrandových, kteří už na svém kontě mají několik režisérských zářezů, ale většina jejich filmů patří do odpadních vod. Tito dva chlapíci podle mě nemají šanci se někdy dostat na výsluní. Děj se drží již mnohokrát ohraného scénáře, kdy se při nějaké explozi, nebo jiné chybě dostane na svobodu zmutovaný had. Až teprve po shlédnutí tohoto filmu jsem zjistil, kdeže našli tvůrci Pythona inspiraci. A zde se mi dostalo odpovědi. Taky tady máme možnost vidět geneticky upraveného hada, který získal ty nejlepší smrtící schopnosti obou druhů. I tentokrát neuvidíte hada v celé jeho kráse, ale pěkně po kouskách. Většinou jde jen o hlavu, která se jim pomocí efektů ještě trošku povedla. To se však již nedá říct o zbytku těla, které na první pohled připomíná gumovou hadici. Pokud máte smysl pro humor a máte rádi hadí horory, tak při sledování tohoto filmu mějte po ruce kartónek piv, nějaké sušenky a příjemnou společnost, kdyby vás to začalo nudit, což se nejspíš stane můžete směle změnit program dle libosti. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Zprvu jsem byl odhodlaný hodit tuhle Céčkovou eko požíračku do odpadu, ale pak přišlo posledních dvacet minut, kdy míra tvůrčí nenápaditosti dosáhla katastrofálních rozměrů a... a byla to sranda ke zbláznění! Gumová hadice šustící listovím, skupinka totálních trotlů svolných k sežrání a „dokonalý“ plán s dlouhou rourou a plynem – to v žádném dobrém filmu neuvidíte. A u žádného dobrého filmu se tak zlomyslně nepobavíte. 30% ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele

Ďalší z kvanta eko-animal horrorov v ktorých vystupuje prerastený-zmutovaný had. Príbeh je to už 100x videný, had v niektorých pasážach vyzerá skôr komicky a o zaujímavých hercoch alebo o hereckých výkonoch ako takých sa hovoriť určite nedá. Svojho času som však horrory tohto druhu žral, a tak tento film skrz nostalgiu určite úplne nezatracujem. 25% ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Kobra jakožto plaz už od přírody budí respekt a tak producenti toho to filmu šli prakticky na jistotu, však kdo by se nebál obří zmutované kobry zkřížené chřestýšem? Překvapila mě atmosféra, která v určitém nahledu, že se jedná zase o jednu omletou sci-fi giga mutaci zvířete, umí zhoustnout a působí v některých scénkách dokonce nepříjemně. Bohužel scénář a hlavně celková režie, působí amatersky až hrůza a prakticky všechny vraždicí scénky vypadají naprosto totožně. To nejlepší si však páni režiséři nechali na závěrečnou pasáž, která je poseta snad všemi možnými kliše situacemi, které se kdy v historii těchto žánrových filmů objevily. S hodnocením mám proto trochu problém, protože logicky je film naprosto trapná záležitost v čele s hloupou gumovou kobrou, ale pár záběrů se mi přeci jen líbilo a mužu s pláčem říct, že jsem viděl i spoustu horších filmů, takže na dvě ikdyž slabší hvězdy to bude stačit. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Po trikovej stránke skôr úsmev vyvolávajúci animal horor, ktorý vznikol ako reakcia na o dva roky staršiu, z hľadiska zárobkovosti úspešnú Anakondu. Videl som ho na VHS v dobe, keď to bola novinka a počas scén, v ktorých si kobra prišla pre svoje obete hoci aj do ich príbytkov ma vtedy párkrát aj trochu zamrazilo. Pamätný je aj nerovný súboj "Mr. Miyagiho" Moritu s gigantickým plazom. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama