Reklama

Reklama

Vědci se snaží zkřížit geny kobry a chřestýše. V laboratoři ale dojde ke kolapsu vinou pracovníka a dojde k požáru. Vznikne ale mutant hada, který uprchne do okolí. Začne pomalu zabíjet nevinné oběti, místní obyvatele. Toho si všimne policistka i místní doktor, kteří se rozhodnou s ostatními dobrovolníky tvora vystopovat. Ten je ale příliš nebezpečný a zabije každého, kdo mu přijde do cesty. Je proto nutné povolat odborníka. Japonský herpetolog ví o hadech úplně vše. Podle indicií, které má k dispozici rychle zjistí, že jde o křížence kobry a chřestýše, dvou nejnebezpečnějších hadů na planetě. Je proto nutné postupovat opatrně. Společně se všichni vydávají do lesa, kde herpetolog vymyslí plán. Nalákají hada do tubusu, do kterého pustí plyn a bude po problému. Jen je potřeba hada odchytit a nalákat kam potřebují... (TV Prima)

(více)

Recenze (36)

Matty 

všechny recenze uživatele

Zprvu jsem byl odhodlaný hodit tuhle Céčkovou eko požíračku do odpadu, ale pak přišlo posledních dvacet minut, kdy míra tvůrčí nenápaditosti dosáhla katastrofálních rozměrů a... a byla to sranda ke zbláznění! Gumová hadice šustící listovím, skupinka totálních trotlů svolných k sežrání a „dokonalý“ plán s dlouhou rourou a plynem – to v žádném dobrém filmu neuvidíte. A u žádného dobrého filmu se tak zlomyslně nepobavíte. 30% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dnes som zhliadol ďalší nízkorozpočtový horror o obrovskom zmutovanom hadovi. Tento krát to bol kríženec kobry a štrkáča. Vznikol počas nevydareného vedeckého experimentu. Ušiel z laboratória a začal zabíjať ľudí. Je to hlúpsť s príšerným scénarom, slabými hercami a úbohou atrapou hada. Odporúčam, aby ste sa totmuto nezmyslu vyhli. Strata času. Radšej si vypočujte rovnomenný song, ktorý v roku 2012 nahral C.J.Ramone. S filmom má síce spoločný iba názov (King Cobra), ale narozdiel od neho je to pecka. https://www.youtube.com/watch?v=ZSW46XgFeJk * ()

Reklama

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Kobra jakožto plaz už od přírody budí respekt a tak producenti toho to filmu šli prakticky na jistotu, však kdo by se nebál obří zmutované kobry zkřížené chřestýšem? Překvapila mě atmosféra, která v určitém nahledu, že se jedná zase o jednu omletou sci-fi giga mutaci zvířete, umí zhoustnout a působí v některých scénkách dokonce nepříjemně. Bohužel scénář a hlavně celková režie, působí amatersky až hrůza a prakticky všechny vraždicí scénky vypadají naprosto totožně. To nejlepší si však páni režiséři nechali na závěrečnou pasáž, která je poseta snad všemi možnými kliše situacemi, které se kdy v historii těchto žánrových filmů objevily. S hodnocením mám proto trochu problém, protože logicky je film naprosto trapná záležitost v čele s hloupou gumovou kobrou, ale pár záběrů se mi přeci jen líbilo a mužu s pláčem říct, že jsem viděl i spoustu horších filmů, takže na dvě ikdyž slabší hvězdy to bude stačit. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Tuctové plazoidní videobéčko. Příběh je ohraný, postavy nesnesitelné, triky strašlivé, prostě klasika jako vždycky. Závěr dokáže i celkem pobavit svojí neuvěřitelnou stupiditou, což bohužel tak úplně neplatí o zbytku filmu, kde je dost hluchých pasáží. Ale přesto to úplná nuda není a dokoukal jsem to celkem v pohodě, akorát na druhou projekci moc chuť nemám. Pokud máte nulové nároky na kvalitu a chcete jen zabít odpoledne, dalo by se to i doporučit. /viděno na DVD: 35% a 2*/ ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Po trikovej stránke skôr úsmev vyvolávajúci animal horor, ktorý vznikol ako reakcia na o dva roky staršiu, z hľadiska zárobkovosti úspešnú Anakondu. Videl som ho na VHS v dobe, keď to bola novinka a počas scén, v ktorých si kobra prišla pre svoje obete hoci aj do ich príbytkov ma vtedy párkrát aj trochu zamrazilo. Pamätný je aj nerovný súboj "Mr. Miyagiho" Moritu s gigantickým plazom. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama