Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Scotty McKay (Dean Cameron) nemá šťastné období. Jeho dívka ho podvádí, nemá moc peněz. Po odhalení nevěry a rozchodu je pevně rozhodnut získat srdce krásky, kterou potkal. Z mnoha důvodů, jako jsou zejména odlišné společenské kruhy či nedostatek peněz se mu příliš nedaří. Osud mu však pošle do cesty Giny, roztomilou „džinku“. Giny je na zemi v podstatě za trest za svou zbrklost a lehkovážnost. Dean zkouší pomocí různých přání, která mu Giny plní, přiblížit se své vyvolené, ale sbližuje se spíše s Giny. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný romantický film . Je to typická odechovka, u který člověk může vypnout a jen tak snít . Pokud máte rádi romantické filmy a tak trochu věříte na pravou lásku, tak vám tento film mohu jenom doporučit . 5 hvězd je možná moc, ale já nemůžu dát jinak, protože tolik romantických filmů, aby mě takhle bavili opravdu moc není . ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Já vás znám !! Reklama na deodorant, že ?! Je fakt moc povedená.." ;) Poměrně typická nepříjemně devadesátková hollywoodská produkce pro teenagery, která se však v několika aspektech silně vymyká svému rámci, žánru romantického filmu i jeho znakům, přičemž jako nejvíce zřejmý z nich se jeví až nečekaná exploatace - Ostatně režisér Skott Snider pracoval dlouhá léta pro Playboy, a tak vypadá jako hodně nečekaná volba.. - či jistá originalita příběhu, přičemž však tvůrci nesklouzávají k vulgaritám, navíc dialogům neschází vtip.. Takže pokud chcete důkaz, že i džin - Troufám si tvrdit, že jeden z nejkrásnějších filmových džinů, protože Ami Dolenz je opravdu rozkošná.. - se může zamilovat, a nevyděsí vás ani zlověstné obočí Deana Camerona, mohu tuhle bizarní hloupůstku s maskotem panem Miyagim, totiž Patem Moritou, jen vřele doporučit.. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama