Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Quinn Forte (Billy Zane) mal všetko: bohatstvo, moc, brata, ktorý ho obdivoval, ženu, ktorá ho milovala. Mal však aj nepriateľov. Za jednu jedinú noc ho jeho súperi oberú o všetko. Zradí ho osoba z kruhu ľudí, ktorým najviac dôveroval a kvôli tomu Quinna chytia a zatknú. Jeho otca, hlavu zločineckého impéria, zabijú, a jeho brat podozrieva Quinna zo spáchania tohto činu. Keď ho prepustia z väzenia, pokúša sa utiecť pred démonmi z jeho minulosti, čo sa však ukáže ako nezvládnuteľná úloha. Jeho situáciu neuľahčuje ani nový vodca „Spoločnosti" Campbell (Vinnie Jones), ktorý ho ani na okamih nenechá na pokoji. Quinn sa preto miesto neustáleho úteku rozhodne postaviť sa mu a bojovať. Spojí sa so svojím bývalým stúpencom a priateľom prezývaným Švéd a zaútočí priamo na svojich nepriateľov. (Incantator)

(více)

Recenze (42)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Jednoduché béčko si příběhem zvícím mafiánského rodinného krimithrilleru ukouslo hodně velké sousto, které dle očekávání nestrávilo. Velmi chabá akce (přestřelky i souboje) a chudý "look" to jenom zvýraznily. ()

mab 

všechny recenze uživatele

Opravdu nemám tyhle "sociální" díla, kdy se chvilku hraje a pak se komentuje herci co že to jako hrajou a proč. Nebýt tohoto, dávám hvězd více. Navíc, fakt netuším, proč na konci hlavní hrdina zabije tu holku spolu s hlavním padouchem... ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

No tak tomu říkám mafiánskej film. Moment ona to nebyla parodie na mafii? Ahaa. No Lundgren by měl Stallonemu líbat zadek za to, že ho vzal do Expendables, jinak by hrál jen v takovejhle sračkách. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Lundgren a jeho nízkonákladová turistika po nezajímavých lokacích celého světa. Levné (to se asi dalo čekat) a děsné (výsledek přeci nemusel být automaticky takový hnůj) - sám se nevysmívat konspiračním teoriím všeho druhu, já bych snad i věřil, že produkce tohoto "filmu" byla součástí nějakého podvodu. Obsazení celkem fajn (až na jakéhosi Capaldiho, který vypadá jako gumácká parodie na Rosse Gellera), nějaké kozy (dokonce i nějaké pravé) a závěrečná, krapet retardovaná (ale tak nějak roztomile) hra na invenci - chtělo to jen najmout nějakého gramotného psavce a režiséra, co nemá klapku zaraženou v prdeli... Nechápu, že jsem to dokoukal. 15% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Mě z toho Lundgrena prostě jednou mrskne. Proč pro něj mám pořád takovou slabost, ikdyž vím, jak dlouho už točí tak strašný sračky? A já mu pořád a pořád dávám šanci a věřím mu, že se jednou stane zázrak a natočí ještě fakt nějakou tu bombu. Tedy jen tak mimochodem, Univerzální voják Znovuzrození a Odplata jsou sice naprosto vrcholné pecky, ale v nich spíš jen hostuje a to se nepočítá :-). Každopádně, že posledních pár let, tedy přesněji řečeno zhruba asi tak už dvě desetiletí, točí opravdu jen nevýrazná a nudná béčka je prostě jen těžko popiratelný fakt, ovšem Blood of Redemption bych tentokrát výjimečně zas až tak nezatracoval a nekritizoval. Jeho zpracování a vizuál má sice čistě až televizní parametry, akce je opět minimum a navíc speciálně přestřelky tu jsou až vyloženě trapný a vážně hloupý, ale jinak v ostatních ohledech poměrně funguje a šlape. Dost mě tedy překvapila především zápletka, která byla v rámci produkce a možností všech zúčastněných zajímavě poskládaná, poměrně i stylová, nenudící, dokázala si v pohodě udržet mou pozornost a dokonce mě i zajímalo, jak to celé dopadne, což se mi v této produkci příliš často nestává, vyskytlo se tu i několik vyloženě zajímavých, napínavých a výrazných momentů, což se také sakra počítá a dokonce mě tu oslovilo i obsazení, složené sice z čistě béčkových jmen, zato ovšem ověřených a vesměs tu navíc všichni podali docela působivé výkony, což také výrazně přispělo k celkově slušnému dojmu z celé té podívané. Blood of Redemption tak patří zkrátka určitě k tomu lepšímu, a to jak v Lundgrenově samostatné filmografii, tak v podstatě i v celé té obrovské béčkové mašinérii, a to vzhledem k tomu, kolik takových snímků neustále vzniká, není vůbec málo. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele

Dávam tomu dve hviezdičky pretože je to dosť zábavné. Film je kvalitný ako napríklad Caught in the Crossfire, Nico - Viac než zákon, Muž so znakom smrti a Prepadnutie 2: Temné územie. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren se nám tentokrát představuje v temné thrilleru, na který se musí nejdříve zvyknout. Děj je převážně odvyprávěn vypravěčem, přesněji postavou, ztvárněnou právě Dolphem, což místy padá do nudy a divákovo zívnutí. Taktéž dá zpočátku práci se vyznat ve všech těch postavách a jejich místech v příběhu. Svojí těžkopádností tedy může nejednoho odradit. Když se to však povede, vyobrazí se dějová šablona sice už mnohokrát ztvárněná, ale svojí atmosférou jednoznačně ponurá a vcelku zajímavá. Žánrovou myšlenku to tedy má a tak kdo ji pochopí, snímek si náležitě užije. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Naprosto nekonstantní film, kde hlavní hrdina je upozaděn na několik málo scén, co se týče akce, tak v té se neukáže téměř vůbec. S přehlídkou tolika zvučných jmen béčkových řad bych očekával jinej level filmu. Doufám, že tohle byl jen režísérský úlet, protože pokud budou i následující dva filmy takové, tak může Dolph jen doufat, že Expendables se budou točit až do dvacátýho dílu, aby měl kvalitní filmy. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Bez pochybností naprostý zhluk náhodilých scén bez pridanej hodnoty navyše v telenovelovom looku s mizerným hereckým en samblé vedeným amatérom v rozsahu, kde len zneužívané deti dovidia. Bez emočného rozpoloženia a osudovosti sa dostaví trpká nechuť diváka k pohybovému dielu Serafiniho, ktorému serafovia na nebesiach určite ódy nespievajú. Nie je na čo. (videné 25.02.2016, JOJarchív) ()

alonsanfan 

všechny recenze uživatele

Akční film o mafiánském bodyguardovi plný otřepaných klišé a stereotypů, který bohužel ničím nepřekvapil ani nevystoupil ze stínu svého žánru. Předvídatelně a až trapně působí závěrečný trik s neprůstřelnou vestou, ups sorry za spoiler. Velmi iritující byly z úst gangsterů kecy o tradicích, morálce, rodině... ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Tak tady se hodnotí těžko je to bečko ale nemá moc daleko do cečkové kategorie děj jestli tu nějaký je tak je schován nános klíše, které jste už tolikrát viděli ale opět tu jsou.Herecké výkony tu v podstatě nejsou a co hodně překvapí tak i akce není moc skoro snad se tu je pár krát vystřelí pár bitek a je konec filmu. Tohle snad nemělo ani vzniknout hodně slabý podprůměr i na Dolpha. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Oproti predchádzajúcemu počinu Serafiniho lepšie. Minimálne čo sa týka akčnej a príbehovej stránky, ale stále je to dosť ukecané, humor je tam strašne blbý, ten súboj Lundgrena so ženou mohol byť super keby to nebolo jak skurvená paródia. Lundgren tu má našťastie dosť priestoru hoci je zase viac v pozadí. Jones má konečne dobrý priestor, je tam aj pekná ženská a ten zvrat by aj bol prekvapivý keby nebol taký klišoidný. Ale kedže prechádzajúcemu dosť slabému počinu som dal tri * tu musia ísť určite. ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo tak špatný a Dolph tomu dal i svým vyprávěním docela fajn drive. Nic se extra nerozmazávalo a konec byl taky jasnej a rychlej. Někdy stačí málo člověku k radosti a přesně tohle k takovým "maličkostem" patřilo. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Lundgren je 20 let za zenitem, ale naštěstí po těch ultrasračkách, které točil na přelomu tisíciletí, se aspoň trochu zmátořil a jeho kousky z poslední doby jsou docela koukatelné. ()

aannemer 

všechny recenze uživatele

Překombinovaná srágora s infantilníma kecama mezi jednotlivýma akcema. Jednu hvězdu ... sakra, teď jsem zapomněl za co vlastně. ()

karnifex

všechny recenze uživatele

Děsný! Obsadit Lundgrena to téhle rádoby kůl gangsterky je stejné, jako přihlásit boxera do zápasu ve sportovním šermu - pokud musí dodržovat tyhle pravidla, prohraje. Chvíli jsem doufal, že to Dolph nevydrží a upraví pravidla podle svého, ale když k tomu ani po půl hodině nedošlo, přepnul jsem to. Nebudu hodnotit, stejně pořád doufám, že tam nakonec Lundgren všechny zmlátil - a největší nakládačku dostal režisér se scénáristou. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný blonďatý hrdina Dolfík v klasickém céčkovém akčáku vracející se do osmdesátých let, kdy to frčelo. ()

Raziel811 

všechny recenze uživatele

Ze všech hrůz, co Lundgren posledních 15 let točí se toto dá nazvat lepším průměrem (samozřejmě ve skupine totálních B-éček). ()

Petbrick 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu to zas tak hrozné nebylo a to ve srovnání s filmem Battle of the Damned ve kterém jsem ho viděl hrát naposled. Není to nic světoborného, ale dá se nato koukat a člověka to nenutí po dvaceti minutách od filmu odejít. V tomto snímku si Dolph oproti jiným béčkovým propadákům lehce polepšil. ()

Reklama

Reklama