Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Quinn Forte (Billy Zane) mal všetko: bohatstvo, moc, brata, ktorý ho obdivoval, ženu, ktorá ho milovala. Mal však aj nepriateľov. Za jednu jedinú noc ho jeho súperi oberú o všetko. Zradí ho osoba z kruhu ľudí, ktorým najviac dôveroval a kvôli tomu Quinna chytia a zatknú. Jeho otca, hlavu zločineckého impéria, zabijú, a jeho brat podozrieva Quinna zo spáchania tohto činu. Keď ho prepustia z väzenia, pokúša sa utiecť pred démonmi z jeho minulosti, čo sa však ukáže ako nezvládnuteľná úloha. Jeho situáciu neuľahčuje ani nový vodca „Spoločnosti" Campbell (Vinnie Jones), ktorý ho ani na okamih nenechá na pokoji. Quinn sa preto miesto neustáleho úteku rozhodne postaviť sa mu a bojovať. Spojí sa so svojím bývalým stúpencom a priateľom prezývaným Švéd a zaútočí priamo na svojich nepriateľov. (Incantator)

(více)

Recenze (42)

Andersis 

všechny recenze uživatele

No......... rozhodně to není tak špatné jak někteří píšou. Totální dno má Dolph už doufejme za sebou. A přestantě od sebe opisovat ubožáci. Lundgren rozhodně není upozaděný ikdyž se to tak může zdát. Ve filmu je prostě velké množství důležitých postav a každý tam má svou hlavní roli. Co se akce týče tak opravdu mohla být lepší, ale rozhodně mi nepříjde amatérská jak se tu většinou píše. Na Dolpha to má i slušný děj a má to i myšlenku s koncem který sem taky tak nák nečekal :) Já jsem celkem zpokojený, ikdyž pravda je, že sem si ze začátku musel zvykat. Jo a doporučuju titulky, koukat na to bez nich je celkem vražda. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Prohlédnete-li si filmografii Dolpha Lundgrena zde na ČSFD v rámci barevného značení kvality, zjistíte, že převládá modrá a dokonce i ostudná černá. Zkrátka jeho filmy nejsou epickými a úchvatnými snímky o kterých se píšou ódy. Dolph Lundgren má přesto ideální předpoklady být v dobrých filmech - má postavu staršího Vikinga, ksicht nahrubo otesané žulové skály, má vzdělání, umí se poprat, jeho hlas má vestavěný subwoofer a může skvěle zahrát Němce, Švéda, Rusa i Američana. Kde je tedy chyba? Bere vše, co mu nabídnou? Je těžké být v dnešní době zařazen do dobrého akčního filmu? Je již v kategorii postradatelných akčních starých vlků, co čekají na ránu z milosti? Lundgren natočil bezpočet sraček i legendárních skvostů pro vděčné fanoušky tohoto obra. Ale stále to není ono. Skomírajícím žánrem poctivého akčního filmu tak chodí herec, který má všechny předpoklady zahrát postavy osamělých zabijáků, temných mstitelů a krutých hitmanů a vždy to vyjde sotva na tu naši ČSFD modrou barvu... Blood of Redemption představuje výkvět provařených hereckých záporníků v čele s Robertem Davi. Vše se tváří jako mafiánská gangsterka a složitý propletenec intrik, ale Giorgio Serafini je režijní patlal, který by měl být zbaven schopnosti režírovat si! Film doporučuji jako ukázku jak by se neměly točit akční scény. ()

Reklama

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

hmmm... tak co povedat... da sa ist este hlbsie ? Povedal by som, ze nie, ale necham si predsa len pre Dolpha rezervu na odpad!, lebo clovek nikdy nevie. Kazdopadne a ku mojmu prekvapeniu pribeh neni az tak sprosty, ako by sa na prvy pohlad mohlo zdat. Dokonca su tam aj zvratky... pardon zvraty. Co z toho, ked vsetko ostatne stoji za hovno ? Pocnuc strasnymi hereckymi vykonmi a konciac niecim na co som mal vzdy slabost.... zbrane, ktore netreba nabijat a strielaju donekonecna... alebo aspon kym neskonci scena. Film sa skratka hra na nieco, na co v ziadnom pripade nema. Na margo tohto sa mi vybavila scena z Komanda, ked sa no name vojak (ktory v tejto mojej metafore bude reprezentovat film Blood of redemption) bavi s Bennetom (ktory bude reprezentovat...hmmmm.... asi akykolvek iny akcny film, ktory nema rozpocet vozika s cukrovou vatou)... Vojak: Podříznout krk malý holce... To je jak krájet teplý máslo. Bennet: Schovej ten nuž... a zavři hubu. .... Skratka chce to byt drsne, rajcovne a seriozne (dokonca tam ma Dolph epilogy ako Max Payne), ale pritom je to trapne ba az srackoidne... Takze tak damy a pani... 20% nech nezerem.... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Buď ve střehu...... Toto je příběh mrtvého muže. Dolph Lundgren už je skoro mrtvej muž, protože to, co momentálně točí, jsou samé braky. A tento snímek není žádnou vyjímkou Nepříjemný hudební doprovod, tupé dialogy a obsahově to není taky žádná sláva. Nudné, neuvěřitelné a strašně jednoduché. CITÁT - Proč si ho kurva zabil!!!!....... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Je mi to vážně líto, ale toto je opravdu neskutečný brak a justiční omyl ! Jinač to nazvat neumím. Sice budu nyní možná trochu otravný tím, že ještě před komentováním tohoto filmu zmíním několik věcí. Takže, béčká mám opravdu, rád a filmy s Dolphem Lundgrenem jsou prostě víceméně vydařené. Poslední dobou jsem dával většiniu 4* a někdy 3*. Občas tu byl nějaký úlet jako Ve jménu krále nebo nepovedený čtvrtý univerzální voják. Jinač je Lundgren v pohodě, fajn. No nic, nechci aby to vypadalo, že jsem na béčka vysazený, naopak ! Toto mě totálně rosekalo, páč po traileru jsem měl výborný pocit, že toto bude film s velkým tempem a tak dále. Poslední dobou mám ve zvyku spát dlouhé komentáře, ale s úcty to zkrátím. Akce byla obyčejná, vůbec nezaujala a zbytek filmu už vůbec ne. Lundgren zde má méně prostoru, film je vyprávěn jeho monologem, sem tam nějaká akce. Velké řetězení postav a vše je tak komplikované, že se nedá určit hned na jisto co se vůbec děje. Ke konci filmu je sice závěrečná pointa, ale ta to stěží vysvětlí a konec. Ukecaný film, ale žádná scéna neakční mě nezaujala. Zaujal mě jen nápad, vyprávěcí forma a zajímavá postava Lundgrena a to je vše. Lundgren zde byl tentokrát vážný a to se taky moc nevyvedlo. Hudba ? Byla zde ? Ani nevím a to jsem na hudbu, obzvlášt na áčkové soundtracky z filmů vysazený. No nic ukončíme trápení. Odpad nendám z úcty k Lundgrenovi, ale takovou nudu jsem teda dlouho nezažil. Kdyby to nebylo aspon tak děsně natahované a příběhově komplikované. Jsem teda fraer, páč jsem si dal film dvakrát, protože se přiznám, poprvé jsem se ztrácel. Podruhé už jsem vše snad z 90% pochopil, ale bylo to náročné shlédnutí na psychiku, až mě bolel mozek. :-) Je mi líto, jedno z nejhorších béček. Doufám, že režisér nepohnojí další projekty chystané s Lundgrenem a dotáhne to aspon na průměr. Bojím se, že se Lundgrenovi přibližují s tímto režisérem velmi, velmi a ještě jednou velmi zlé časy. 13% = * ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama