Reklama

Reklama

Texaské války aut

(seriál)
  • USA Texas Car Wars

Obsahy(1)

Texas, miesto, plné starých áut, vrakov a obchodníkov s autami, snažiacimi sa na ich predaji čo to zarobiť. Hrdinami tejto šou z produkcie  Discovery Channel sú štyri konkurenčné skupiny obchodníkov s autami z Austinu, Beep a Holley z Barrett Auto Care, Josh z Rodriguez Rod and Cycle, Frank z Old Skool Kustoms, a nováčikovia Ken, Sarah, Mike a Marty z  Atomic Garage, ktorí sa navzájom predháňajú v úsilí, aby na aukciách auto čo najvýhodnejšie kúpili a následne zrenovovali a predali. Ako sa im to darí, nech posúdi divák sám... (beso74)

(více)

Recenze (2)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Spojte aukční věci ze Storage Wars s úpravou starých amerických klasik z Counting Cars a dostanete Texax Car Wars. Za mě naprostá spokojenosti, líbí se mi ten koncept. Líbí se mi, že přestavují především staré americké klasiky (i když najdou se i výjimky a vezmou i novější auto, což je taky zajímavé sledovat). Oceňuji taky krátké představovačky z historie auta, které vydraží. Normálně bych dal za 4*, ale vzhledem k tomu, že tenhle druh reality shows zbožňuji a fakt, že jsem opět našel něco nového, co mě baví tomu dohromady přidají tu finální pátou. ()

Herzeleid 

všechny recenze uživatele

Žádnej šlágr to teda není. Je to vlastně takový mix oprav a předělávek aut s aukcemi. Několik týmů se zúčastní aukce, koupí kus šrotu a snaží se z něj něco postavit / zrenovovat ho. No a buď se to povede a vydělají balík a nebo ne a prodělají. Na závěr se vyhodnotí kdo vyhrál. Jako oddechovka / kulisa ale fajn. ()

Reklama

Reklama