Reklama

Reklama

Bitvy o zavazadla

(seriál)

Sledujte důvtipné aukční specialisty, kteří cestují po světě a snaží se získat ztracené osobní věci a majetek, o které nikdo nejeví zájem, aby je mohli prodat se ziskem. (Discovery Channel)

Recenze (13)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Aj tento TV-program ma bavil na Discovery Channel, ale nedosahoval až takých kvalít, ako ostatné. V prvom rade som mal vždy pocit, že to nieje skutočné. Jeden krát totiž našli myslím nejaké zbrane Jesseho Jamesa, alebo iného známeho westernového pištolníka. Každopádne postavy, z ktorými sme sa vždy pravidelne stretávali boli veľmi zaujímavé a zaujímavé bolo aj ako sa podpichujú a nenávidia. A ako zápasia v dražbe o nejaké tie zaujímavé krabice a kufre. Už menej zaujímavé bolo, akí boli prachatí a koľko boli ochotní obetovať svojich peňazí. Ako v každom podobnom TV-programe, to najzaujímavejšie bolo otvárať krabice a sledovať, aká "mačka" sa v nich nachádza. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

"Každý den cestuje 40 miliard dolarů ukrytých v majetku napříč celým světem. 1% z nich se buď ztratí a nebo se k nim nikdo nepřihlásí. Pokud si tento majetek nikdo nevyzvedne, vloží se do veřejné aukce" Asi tak nějak přibližně by se dala shrnout původní 1-minutovka popisující o co v BB půjde. Konceptem bych to přirovnal třeba k mým oblíbeným Storage Wars. Čtyřka "auction hunterů" je taky snesitelná. WOW efekt se dostavil stejně jako u Auction hunters nebo Storage Wars, tudíž nemám problém dát 5*, protože tohle já můžu! ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Pořad trošku vymykající se zaběhnutým aukčním pořádům. Celkem zajímavý aktéři i zábavné pojetí... Lehce naprůměrná podívaná. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, koľko toho ešte bude ? Stratených a opustených vecí zo sveta neubudne, takže materiálu nekonečno... A stále sledovať ako sa v prekvapeniach prehrabujú iní nie je ani z desatiny taká zábava, ako prehrabovať sa sám... Už len dúfať, že tam neuvidím svoj kufrík s diamantmi! ()

Elbarto08 

všechny recenze uživatele

Podobného rázu jako hledači pokladů na aukcích a války skladů. Anyway, tohle mi příjde o něco lepší, že se soutěží o jednotlivá zavazadla, která mohou skrývat oblečení nebo poklady ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Vždy mě nejvíc pobaví jak vydraží nějakou papírovou bednu, vytáhne půl metrovou mačetu aby bylo jasně poznat že má v okolí největší péro, pak to tam 5 minut pižlá, protože je imbecil co neumí uřezat ani chleba a nakonec z té plesnivé papírové krabice vytáhne 5 kožichů v ceně 40 000. ()

Chuppa 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nudu, ale byl jsem příjemně překvapen a odkoukal jsem nakonec celou epizodu, musel jsem vidět co si koupili v těch kufrech :-) ()

Hrmak 

všechny recenze uživatele

Móda dražieb na Discovery. Je viacero takýchto formátov. Tento je jeden z tých príjemnejších. Sympatický manželský pár, výstredný obchodník a ambiciózny mladík zvádzajú ,,súboje,, o veci, ktorých hodnota je viac ako otázna. ()

Anubiska 

všechny recenze uživatele

Díky sympatickým Martinovým a extravagantnímu Markovi docela baví. Nevyhledávám,ale ani nepřepnu.Když na to náhodou narazím,dokoukám. ()

Reklama

Reklama