Reklama

Reklama

Válka skladů Texas

(pořad)
  • USA Storage Wars: Texas
Reality-TV
USA, 2011, 67x21-22 min

Kamera:

Bryan Sprow

Účinkují:

Mary Padian

Obsahy(1)

V každém samostatném díle Války skladů Texas míří naši hrdinové do skladů a s obavami sledují, co je čeká za zavřenými dveřmi. Majitel zařízení odstraní zámek na nepoužívaném skladu a poprvé jej otevře, aby kupci mohli na krátký okamžik jen ve světle baterky nahlédnout dovnitř. Tenhle krátký okamžik je jedinou příležitostí, kdy mohou zvážit, zda je sklad plný smetí nebo pokladů. Když kupci přemýšlejí, jestli sklad stojí za to, je to vždycky dramatické... jak vysoko jsou ochotni zajít? Jeden z nejúspěšnějších dražitelů v zemi - a také nejzuřivější - celou akci pohání. A spolu s ostatními postavami pravidelných kupců vytváří výsledek, který je škoda propásnout. (History Channel)

(více)

Recenze (24)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Nevím, v čem se liší tak radikálně hodnocení mezi Storage Wars a Storage Wars: Texas, protože ať se dívám jak se dívám, obojí mi připadá zábavné stejně. Jestli je už Texas víc komerční nebo ne, pro mě moc nehraje roli. A možná tady není můj oblíbený Barry, ale pointa zůstává stejná a o to mi jde =) ()

Gulde 

všechny recenze uživatele

Ostatní variace tohoto pořadu jsem zatím neviděl, tak nemohu porovnávat. Svým způsobem zajímavý pořad svým pojetím, na který je docela zábava koukat. Celkový dojem ale hodně sráží nesmysly. Za prvé by mě zajímalo, podle čeho si určují ceny těch krámů, co prodají, jelikož mnohdy mi to přijde jako naprostý výmysl a zhovadilost. Obzvláště jedna z "umělkyň", která občas vypomáhá jednomu z protagonistů "zkrášlovat věci" - relativně vzhledná skřínka, kterou "bych neprodal za víc jak 50 dolarů". Ale jakmile jí předá do rukou téhle ženské, která ze skřínky vyhází šuplíky a narve tam hliníkové trubky, které, dle svých vlastních slov, našla pohozené u silnice, hned máme na světě držák na lahve s vínem. A cena? Nyní zázračných 800 dolarů! Stejně tak uvěřitelně působí fakt, že čirou náhodou se v každém díle najdou vzácnosti v ceně několika tisíc dolarů. Určitě by někdo odložil zlaté prstýnky s diamanty v ceně 50 000 dolarů do nějakého skladiště, aby jej následně neplatil a nechal propadnout státu. Logika! ()

Reklama

FireTight 

všechny recenze uživatele

Samotný koncept Storage Wars se mi vcelku líbí, byť uznávám, že některým lidem může vadit, jak je s věcmi nakládáno. Přeci jenom dříve někomu patřily, dotyčný k nim měl nějaký vztah a nakupující teď řeší jenom kolik za ně mohou dostat. Co se týká účinkujících: nejsympatičtější jsou mi Jenny a Mary s Docem, Ricky a Bubba už tolik ne (byť musím uznat, že co se týká samotných nákupů mi přijdou jako nejlepší) a na úplném spodku mám Victora. U něj mi přijde, že někam přijel, vykládal, co potřebuje, co koupí a pak nakonec neměl skoro vždycky nic. :D ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jediná válka skladů, které jsem doposud viděl. Na podobné televizní pořady se moc nedívám, ale v tomto případě jsem shlédl asi polovinu dílů. Občas se v těch kójích dají najít skutečné „poklady“, ale mě spíš baví sledovat to hašteření a soupeření mezi naší „bandičkou kupujících“. Mary Padian - Jenny Grumbles: dvojka která pobaví nejvíc, sic mají v hlavě nasráno – tu a tam mají čuch vydělat i nějaký ten slušný balík chechtáků a bylo mi hned jasné, že ta jejich spolupráce moc dlouho fungovat nebude… ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Další z pořadů History HD, kde se draží opuštěné sklady či kontejnery plné věcí, o něž majitelé již nemají zájem, či jim propadly za neplacení nájmů atd... Tentokráte v Texasu. Bohužel tu nemáme sympaťáky jako je Barry Weis (snad kromě pohledné Mary Padian) a tak mě ti účastnící aukcí o kterých to hlavně je moc neberou. To oni hlavně určují zábavnost hrabání ve věcech a prezentaci zajímavých nálezů... * * ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Bubba Smith je synovec Ricka Smithe. (rafix)
  • Jmení Morise "Moe" Prigoffa činí 4 miliony amerických dolarů, Lesa Lewis má jmění v hodnotě 2,5 milionu dolarů, Victor Rjesnjanský v hodnotě 1 milion, Bubba Smith v hodnotě 500 tisíc, Rick Smith v hodnotě 2 miliony a jmění Jerryho Simpsona, společníka Lesy Lewis, činí 2,5 milionu amerických dolarů. Jmění Mary Padian činí 600 tisíc ameriských dolarů, jmění Jenny Grumbles činí 400 tisíc amerických dolarů a Walt Cade má až 1,5 milionu amerických dolarů. (rafix)

Reklama

Reklama