Reklama

Reklama

Po městě běží muž, který je pronásledován. Útočiště nachází v taxíku Daniela Moralese. Ten ho velkou rychlostí odváží na letiště. Zde však muž místo do letadla nastupuje do vrtulníku. Daniel se těší, až to všechno bude vyprávět policistovi Emilovi, svému kamarádovi. Žije s přítelkyní Petrou, která se mu již dlouho snaží něco říct. Jenže Emil je posedlý jen gangem loupežných Santů. Daniel má přítelkyni Lilli, s níž žije v garáži. Tento způsob soužití však dívka nezvládá a odchází... Emil s kolegou Alainem zatýkají jednoho podezřelého Santu. Později však zjišťuje, že zatkli svého komisaře Giberta, který také pátral po gangu. Na komisařství přichází reportérka Qiu. Chce něco napsat o práci policie a Gibert ji vychází vstříc. Petra už to nevydrží a přichází za Emilem na komisařství. Oznamuje mu, že pro zaslepenost případem přehlédl, že už je osm měsíců těhotná. Emil je rád. Daniel se probouzí sám. V koupelně nachází těhotenský test. Je pozitivní. Hned spěchá za Lilli. Emil zatím s policejním sborem pronásleduje gang. Bohužel neúspěšně, jejich auto končí v bazénu. Reportérka Qiu si omotává kolem prstu komisaře Giberta a lstí stahuje informace z policejního počítače. A Daniel s Emilem? Sdělují si, že budou oba otcové. Dohodnou se, že budou méně pracovat a více se věnovat svým ženám. To však Emil hned poruší – donutí Daniela sledovat jednoho Santu. Když dojedou do skladiště, Emil udělá chybu a je zajat... (TV Prima)

(více)

Recenze (307)

Gemini 

všechny recenze uživatele

No, mohlo to být i mnohem horší. Ale taky mnohem lepší. Humoru je tentokrát opravdu nějak málo, i když některé hlody jsou skutečně vychytané...Akční scény jsou celkem solidní, úvodní honička tradičně vydařená a ohledně úvodních titulků, to vám nebudu popisovat, ale stojí to za to...Hudba ve stylu na jaký jsou fanoušci Taxi zvyklí...Herci opět titíž, což vám myslím nebude vadit, spíš naopak, i když Emma Sjöbergová má podstatně menší prostor než minule:) Zpočátku příjemným překvapením, ale ve finále spíše zklamáním, je role hongkongské akční hvězdy Bai Ling. Proč zklamáním? Vždyť to tu píšu, je to akční hvězda, ale v Taxi 2003 si toho ani nevšimnete:( A přitom by to celý film jen oživilo... Celkově vzato - znalci předchozích dílů se dočkají všech svých oblíbených kousků, ale tentokrát to prostě nemá takový říz a jen doufám, že další díly už nebudou. 50% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Začátek grandiozní cameo Slye nemá nejmenši chybičku. Rychlost a humor stejný jako v předchozích dílech.Ale bohužel i na mě , člověka , který opravdu toleruje co se dá ve filmech ,byl ten konec moc silnej šálek . Taxik má zůstat v ulicích a nemá jezdit po horských sjezdovkách ani nikde jinde. Vyjma Fantomase samozřejmě . ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dvěstě v městě, třista z místa. Jednou jsem to k sérii Taxi napsat musel a řekl bych, že ke třetímu dílu je to příhodná chvíle. Landa to vystihnul dobře. Silnice jsou tvůrcům totiž už dost málo na to, aby se na nich mohli prohánět závratnou rychlostí a tak se jedou projet po hřebenech Francouzských Alp a jak řikám jestli série začíná originálností a inovací, tady veškerá originálnost končí a začíná jeden velký paskvil plný nesmyslů, které nemají význam. Ono už je těžké vymýšlet stále dokola příběhy gangů, které se prohánějí v autech jedné značky, pak druhé značky a nakonec třetí značky. Jde o to, že zábava ještě nevyprchala. Například začátek a cameo role Slye je naprosto dokonalá což o to, ale ke konci to ztrácí dech to uznávám. Ale beztak si nedokážu přiznat, že trojka není natolik špatná, že bych se u ní nedokázal nebavit. K téhle chvíli mě přinutila až čtyřka, ale to sem už nepatří. --- Ty si tu spal nebo co? - Jenom jsem si na pět minut zdřímnul. - Tak pět minut to asi nebylo pač máš ten spis optisklej na obličeji. Vypadáš jako strom. Jo jasně, strom. Hele kdyby to byly letokruhy tak by si tu musel spát......20 let. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €14,5miliónaTržby USA $497,208Tržby Celosvetovo $65,497,208║ Francúzi vedia niekedy točiť tie nejtrápanejšie komédie, čoho je dôkazom hlavne postupne upadajúca séria Taxi. /35%/ ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::: Příjemná průměrná komedie, která možná nepotěší, ale už vůbec neurazí. Přímo dělaná na sobotní večer :) ::::::::::::::::::: ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Hans DJ Kore a DJ Skalp: 1. Making Off (Generiq) - Dadoo ,2. Qu'est-C'Tu Fous Cette Nuit? - Humphrey ,3. Match Nul - Kayliah ,4. Les Rues De Ma Vie - Booba ,5. Plus Vite Que Jamais - Lara ,6. Where's Yours At? - Pharrell Williams ,7. 10 Minutes Chrono - 113 ,8. Vivres Sans Ca - Diam's ,9. Gotta Drive - Lara ,10. Tarif C - Oxmo Puccino ,11. L'Allumange - Willy Denzey ,12. J'accelere - Pit Baccardi ,13. Profite - Costello ,14. Laissez-Nous Vivre - Corneille ,15. P'tte Soeur - Leslie ,16. Trouble - Intouchable ,17. Find My Way - N.E.R.D. ,18. Love - Lynnsha ,19. Du Spy Dans Pair - Doc Gyneco , ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Oproti minulejm dilum mi prislo, jako by tohle nebyla francouzska komedie, ale spis americka. Jasne, jsou tu stary znamy z minulejch dilu, ktery sou fajn a k tomu dobry auto, ale to je tak vse co zustalo. Vtipu tu je spousta a nektery jsou fakt dobry (porod, Stallone, general..), ale celkove tomu vetsi rozpocet spis uskodil. K cemu je, ze tu je spousta akce, kdyz nepusobi vubec napinave a do toho hraje nejakej debilni hip-hop. Dal bych mozna i 4, ale na predchozi dily to proste nema takze jen 3. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Třetí taxík má v nádrži dost velkou díru, takže mu hnací šťáva dojde hned po několika kilometrech (ehm... minutách). Přitom rozjezd je slušný, cameo Slye potěšilo, vše je pěkně rychle střižené a policejní radar zase ukazuje závratná čísla. Poté se však z motoru zakouří a auťák je na odpis, stejně jako zbytek scénáře, kde se řeší už dvakrát (první a druhý díl) vyřešené situace, kde si zabedněný Emil myslí, že je vtipný a kde sem tam rozvíří pouliční prach nějaké to rychlejší auto. Cotillard a Sjoberg jsou skoro vyškrtnuty a Naceri už taky není ten týpek, co býval. Zůstal snad jen komisař Gilbert, který svými hláškami občas rozvibruje bránici. Spousta scén samoúčelně a na efekt. Soundtrack slušný, v rámci série standardní. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Trojka je skvělá a to hlavně díky komisaři Gibertovi, který v tomto díle dostal větší prostor a využil ho dokonale........ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Unesla ho banda Santa Klausů, ozbrojených až po uši." Mně by to asi nedošlo, ale bystrý mozek komisaře Giberta hned odhalil, že by to mohl gang Santa Klausů. Nejen za to má můj velký obdiv. Jinak mne nejvíc pobavil souboj taxíku s TGV, dopravní prostředky šikmookých Santa Clausů a samozřejmě stopující černý policajt v Marseille. To bylo tak skvěle rasistické, pravdivé a zábavné. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

5 / 10 Typická 'taxíkovská' atmosféra poteší vynikajúcim tempom a niektorými nezabudnuteľnými gagmi ("Som tehotná" ... "Koľko?" ... "Osem mesiacov."), ale ku koncu tak neskutočne stratí dych, že to až možné nie je - vtipy sa začnú opakovať, rýchlosť rozprávania klesá a Damoklov meč s menom Nuda sa nenávratne vyrúti vstriec nášmu sklamanému srdiečku... A nezachránia to ani sexi budúce mamičky (to znelo divne) - na to sa tam objavujú až príliš zriedka. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Vo chloupek slabší, než Taxi Taxi, ale pořád poměrně slušná sranda (oboje mi to přilo mnohem vtipnější než Taxi jednička). Spousta nelogickejch scén, občas lehce trapné, akce mohlo být více a rozhovory typu "-Ňak! - Ninjaaaa!" jsou prostě nenapodobitelné..ale bavil sem :) 4ky se ovšem děsím... Znát je bohužel už místy ztráta tempa. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Orámováno úvodními titulky a závěrečnou „lyžovačkou“ ve stylu 007, komisař Gibert kráčející ve stopách idiocie kolegy Clouseaua a Daniel a Emiliánek ve věci těhotenství vlastních partnerek jako blbý a blbější. Při jejich společných posezeních ve zrovna stojícím tryskovém peugeotu to chvílemi i vypadalo, že se bude krotit hora.. S kadencí jeden povedený vtip za 30 minut docela vynikne, jak jsou ty ostatní jen variací těch předchozích. Pořád však zábavnější než rodinné grilovačky s Torettem.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nudná blbosť, ktorá hanobí obidvoch predchodcov. Nápad so snežnými pásmi je naozaj už úchylný a prekombinovaný. Navyše ani po zábavnej stránke nič moc. Aj napriek najkratšej stopáži z celej série. 45%. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Mám pro sympatického Samyho velikou slabost a i pro jeho bílé taxi, které si nijak nezadá s bondovskými vymazleninkami alá zimní výbava. Komedie jak má být, praštěná, spontánní, prostě ideální pro klidné nedělní odpoledne. Při pohledu na zasněžené hory se mi trochu zastesklo, že ještě v polovině ledna není u nás po sněhu ani památky a teplo jako na jaře. ()

Reklama

Reklama