Reklama

Reklama

Po městě běží muž, který je pronásledován. Útočiště nachází v taxíku Daniela Moralese. Ten ho velkou rychlostí odváží na letiště. Zde však muž místo do letadla nastupuje do vrtulníku. Daniel se těší, až to všechno bude vyprávět policistovi Emilovi, svému kamarádovi. Žije s přítelkyní Petrou, která se mu již dlouho snaží něco říct. Jenže Emil je posedlý jen gangem loupežných Santů. Daniel má přítelkyni Lilli, s níž žije v garáži. Tento způsob soužití však dívka nezvládá a odchází... Emil s kolegou Alainem zatýkají jednoho podezřelého Santu. Později však zjišťuje, že zatkli svého komisaře Giberta, který také pátral po gangu. Na komisařství přichází reportérka Qiu. Chce něco napsat o práci policie a Gibert ji vychází vstříc. Petra už to nevydrží a přichází za Emilem na komisařství. Oznamuje mu, že pro zaslepenost případem přehlédl, že už je osm měsíců těhotná. Emil je rád. Daniel se probouzí sám. V koupelně nachází těhotenský test. Je pozitivní. Hned spěchá za Lilli. Emil zatím s policejním sborem pronásleduje gang. Bohužel neúspěšně, jejich auto končí v bazénu. Reportérka Qiu si omotává kolem prstu komisaře Giberta a lstí stahuje informace z policejního počítače. A Daniel s Emilem? Sdělují si, že budou oba otcové. Dohodnou se, že budou méně pracovat a více se věnovat svým ženám. To však Emil hned poruší – donutí Daniela sledovat jednoho Santu. Když dojedou do skladiště, Emil udělá chybu a je zajat... (TV Prima)

(více)

Recenze (308)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Tak tu už je to vážne cucanie s prsta. Tvorcovia sa tak zadrbávali serepetičkami, že akosi zabudli na príbeh. Ten tu skoro vôbec nieje a hlavný protivník je tu akosi len do počtu a zároveň len ako podklad pre akčné scénky, ktoré akosi prchajú do neviemkam. Slabý priemer. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem viděl z celé taxi čtveřice jako první a zdál se mi skvělý.. -Proč mu nezastaví? -Vy se divíte? Černej polda v Marseile, kdo by mu zastavil. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trojka představuje veliký výkonnostní sestup. Začátek sice navnadí na Sylvestra a bondovské titulky rozhodně zajmou, ale poté se vlastně už nic zvláštního nestane. Komisař dostává čím dál větší roli, naši hrdinové řeší spíše rodinné trable a humor se sice zcela úplně nevytratí, ale vtípky jsou dosti slabé. 40% ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Pokles kvality medzi dvojkou a trojkou je skutočne priepastný. Ak prvé dva filmy mohli byť považované za ako-tak autentické, alebo lepšie povedané "možné," a jediná nereálnosť mohla prameniť len z nemožne extrémne rýchlej jazdy, tu sa urval kohútik a absurdnosti a nelogickosti plynú od prvej po poslednú minútu vo všetkých aspektoch scenára. Také obrovské diery kontinuity by sa inde dali hľadať len ťažko (napr. scéna prenasledovania auta s veľkými kolesami). Solídny klinec do rakvy sérii, ktorá o pár rokov neskôr schytala klince ďalšie a poriadne. A prečo bola banková lupička (jediná z party) oblečená ako prostitútka mi je doteraz záhadou... (x / x) (∞2005-2011) (2013) (14.2.2014) (26.12.2016) (6.6.2017) (8.2018) (4.2.2020) (13.9.2023) (27.12.2023, sk dab) (14.1.2024) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Taxi 1, 2, 3, 4 - Hvězdičky 4, 3, 2, 1. Čím víc dílů, tím horší. Tady to přesně platí. Všeho míň. Ale pořád je to stará známá banda a na film se dá koukat. 45% ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Líbila se mi ta scénka, kdy jede Stallone v taxíku a vedle nich si to sviští TGV, ale asi jen na dvojku (( :: ()

juta 

všechny recenze uživatele

Už to není ono, jako předchozí díly. Je tu méně humoru, i akce není taková, ale je to pořád ucházející prkotina, na kterou se dá dívat, takže pověst série rozhodně nekazí. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Taxi séria si drží veľmi vysoký štandard. Tak ako predošlé diely aj tento je skvelý. Hoci tu trošku ubudli akčné scény, humor je tu stále a vo veľkom množstve. Komisár je neskutočný a tie blbosti, ktoré vytvára sú úžasné. Rovnako aj ostatné postavy mu skvelo sekundujú, teda okrem "čínského prírastku". Postava je zbytočná a od prvého okamihu, čo sa objaví na scéne je jasné, kto to je a čo bude nasledovať. Dej je trošku nelogický, ale miestami zaručuje skvelu zábavu. Tak ako Sylvester "Sly" Stallone v úžasnej úvodnej scéne. Fanúšikovia Rockyho Ramba si ho užijú, ten chlap má komediálny talent, o tom niet pochýb. Tento diel sa stretol so zápornými ohlasmi, ale ono to vôbec nie je zlé. Je to vtipné a ak by takéto filmy stále točil Luc Besson (teda produkoval) bol by som úplne spokojný. Myslím si, že sa nám vytvorila skvelá európska komediálna séria. Štvorkou by som nepohrdol :) ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Potěšilo cameo Sylvestra Stalloneho jako Danielova (Samy Naceri) pasažéra, který se potřebuje dostat za dvacet minut na letiště a přitom se jim podaří předjet vysokorychlostní francouzský vlak TGV. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

V ulicích města řádí nový gang. Zloději převlečeni za Santa Clause vylupují banky a komisaři Gilbertovi musí přijít na pomoc Emilien i taxikář Daniel se svým žihadlem. Podprůměrná podívaná nejvíce zaujme obsazením Sylvestera Stallona do jedné z minirolí. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Taxi nezklame. Podobně jako u "dvojky" má příběh slabší, některé vtípky, jiné šablonovitě převzaté z předchozích dílů, ale i tak pobaví. 4* jsou možná moc, ale momentálně to na ně vidim. # [viděno: monitor, 5.1, dabing] # příběh 6 | hudba 6 | humor 6 | akce 7 | napětí 1 | pustil bych si znovu 7 ()

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Tak toto už vôbec nebolo také vtipné, akčné a podarené ako Taxi a Taxi,Taxi, aj keď herci ostali všetci tí istí. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Film jsem v mládí viděl vícekrát, než by bylo zdrávo a pokaždé se jednalo o slušnou zábavu. I po mnoha letech od zhlédnutí si ho pamatuji téměř nazpaměť. Ze všech dílů byl právě tento můj nejoblíbenější. Žibér opět válí a já nemám tedy problém sáhnout po nostalgických 4 *. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Naši hrdinové se vrací opět na scénu. Nyní bojují proti gangu Satna Clausů. Komisař Joubert z toho nemůže spát. A to ještě neví, že si hřeje hada na prsou. Ze Santa Clausů se vyklubou Číňani. Danielovo auto tentokrát využije i svou zimní výbavu. Ani Číňani nejsou neporazitelní. I když je vede záludná žena. ()

Reklama

Reklama