Reklama

Reklama

Po městě běží muž, který je pronásledován. Útočiště nachází v taxíku Daniela Moralese. Ten ho velkou rychlostí odváží na letiště. Zde však muž místo do letadla nastupuje do vrtulníku. Daniel se těší, až to všechno bude vyprávět policistovi Emilovi, svému kamarádovi. Žije s přítelkyní Petrou, která se mu již dlouho snaží něco říct. Jenže Emil je posedlý jen gangem loupežných Santů. Daniel má přítelkyni Lilli, s níž žije v garáži. Tento způsob soužití však dívka nezvládá a odchází... Emil s kolegou Alainem zatýkají jednoho podezřelého Santu. Později však zjišťuje, že zatkli svého komisaře Giberta, který také pátral po gangu. Na komisařství přichází reportérka Qiu. Chce něco napsat o práci policie a Gibert ji vychází vstříc. Petra už to nevydrží a přichází za Emilem na komisařství. Oznamuje mu, že pro zaslepenost případem přehlédl, že už je osm měsíců těhotná. Emil je rád. Daniel se probouzí sám. V koupelně nachází těhotenský test. Je pozitivní. Hned spěchá za Lilli. Emil zatím s policejním sborem pronásleduje gang. Bohužel neúspěšně, jejich auto končí v bazénu. Reportérka Qiu si omotává kolem prstu komisaře Giberta a lstí stahuje informace z policejního počítače. A Daniel s Emilem? Sdělují si, že budou oba otcové. Dohodnou se, že budou méně pracovat a více se věnovat svým ženám. To však Emil hned poruší – donutí Daniela sledovat jednoho Santu. Když dojedou do skladiště, Emil udělá chybu a je zajat... (TV Prima)

(více)

Recenze (308)

Paity 

všechny recenze uživatele

Já jsem fanda této série, takže i na sěnhu Taxi mě bude bavit a také baí. Samy Naceri sice už trochu ztratil kouzlo a blbnutí Frédérica Deifenthala už není tak vtipné, ale pořád je to špička evropské zábavnosti. ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Normálně bych dal hvězdičky tři, nakonec jsem ale slevil - co proboha měla znamenat ta scéna, kdy Emilien bez možnosti pohybu čeká, až ho smete koule, aby v poslední vteřině sám skočil do kufru auta? To si Besson dělá z nás srandu? Taky jsem nějak nepochopil Sylvestera, co tam vůbec dělal, jeho role nebyla nijak vysvětlena. Jinak v rámci série: pár dobrých vtipů, stejný počet trapných, čirá oddechovka. I když nejslabší ze všech tří. ()

dozana 

všechny recenze uživatele

Příjemná, veselá, akční podívaná. Slyovo úvodní "enšante", dost vtipné. To jsem se začala smát a do konce filmu jsem nepřestala. Jo jo, Francouzi si ze sebe dovedou taky dělat srandu. ()

Hanes88 

všechny recenze uživatele

Tento díl byl vyloženě nejslabší z celé řady Taxi filmů. Ani občasné skvělé hlášky nezachránili tento zpackaný díl. 40%. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Asi můj nejoblíbenější díl z celé této velmi zábavné akční série.Herci opět předváděli docela dobré výkony, hlavně opět Bernard Farcy.Tohle taxi a teď myslím to auto je fakt kouzelné a snad obsahuje všechno.Z malého obyčejného auta se během předchozích dílů zde stal obrněným pancéřákem.Nyní se už ještě k tomu projížděl po sjezdovkách, no co by toto auto nedokázalo.Navíc se zde i slavily vánoce a tak si to vždy před vánoci pustím a poté se jen těším na svátky.Myslím si, že z Taxi se stala další úspěšná filmová série. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Odminula sa moc nezmenilo. Minúty plynú rýchlo, taxíx spraví sem-tam husársky kúsok, z akého pokrútite hlavou, ale tento raz filmu podráža nohy humor. Francúzi nepoznajú mieru a absurdnosť niektorých situácií neberie zdravý rozum (Émilien zistí po 8 mesiacoch, že má tehotnú priateľku?). Z nových postáv zaujme len malé cameo na kolieskových korčuliach a z vylepšení horský slalom. Škoda len, že sa z akčnej komédie stáva už len komédia, akej zábavnosť posúdi každý sám. Aspoňže nám Lilly dorástla do krásy. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Výborná úvodní scéna a stylové titulky. Zde pozitiva končí. Následuje jakási podivná zločinecká zápletka, která není zajímavá ani zábavná. O zločincích se dlouhou dobu jen mluví a přitom se řeší vztahové problémy. A k tomu se ještě vrší nesmysl za nesmyslem. Nebýt silného začátku, bylo by to na jednu hvězdičku (ano, až taková nuda to je). ()

Macik 

všechny recenze uživatele

Vážně hanba!Taková slátanina výjimečně bych vyzdvihl veleroli Sylvestra Stallona.Něco jako Steven Seagal v Boeingu 747 v ohrožení .......:) ()

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Pro někoho blbost, pro mne film, který mne zaručeně rozesměje :) Chudák Daniel už zase musí čelit všemu, do čeho ho zatáhne jeho roztomilý, leč hodně stupidní kamarád policista Emilliánek. Už jenom úvod, parodující Jamese Bonda stojí za to! :) 1, 2 a 4 mi tak dobré nepřijdou... ale trojka válí :)) ()

Chulimanga 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už není až tak povedené, ale krásný průměr filmu sluší. Nejhorší z řady taxíků, už to není to, co to bývalo....málo vtipu, hluší místa pro komedii.... ()

DavidBeko 

všechny recenze uživatele

Taxi 1 a 2 sa mi páčili viac. Toto bolo tiež dobre len nemuseli použiť tu zimnu vybavu. Pripada mi to dost neskutočné aby sa z auta stal nejaky snežný skúter ale inak dobrý film. ()

memoman 

všechny recenze uživatele

Jediné co už stojí v trojce za pozornost,je akční intro s cameem Sylvestra Stallona na začátku,parodické bondovské titulky a honička s mostertruckem. Jinak poměrně slabota. A nevytrhne to ani záverečné zdolávání alpských vrcholů autem,které bylo mnohem lepší ve funésově panu Septimovi. Do třetice už se tolik nedařilo. ()

Reklama

Reklama