Reklama

Reklama

Po městě běží muž, který je pronásledován. Útočiště nachází v taxíku Daniela Moralese. Ten ho velkou rychlostí odváží na letiště. Zde však muž místo do letadla nastupuje do vrtulníku. Daniel se těší, až to všechno bude vyprávět policistovi Emilovi, svému kamarádovi. Žije s přítelkyní Petrou, která se mu již dlouho snaží něco říct. Jenže Emil je posedlý jen gangem loupežných Santů. Daniel má přítelkyni Lilli, s níž žije v garáži. Tento způsob soužití však dívka nezvládá a odchází... Emil s kolegou Alainem zatýkají jednoho podezřelého Santu. Později však zjišťuje, že zatkli svého komisaře Giberta, který také pátral po gangu. Na komisařství přichází reportérka Qiu. Chce něco napsat o práci policie a Gibert ji vychází vstříc. Petra už to nevydrží a přichází za Emilem na komisařství. Oznamuje mu, že pro zaslepenost případem přehlédl, že už je osm měsíců těhotná. Emil je rád. Daniel se probouzí sám. V koupelně nachází těhotenský test. Je pozitivní. Hned spěchá za Lilli. Emil zatím s policejním sborem pronásleduje gang. Bohužel neúspěšně, jejich auto končí v bazénu. Reportérka Qiu si omotává kolem prstu komisaře Giberta a lstí stahuje informace z policejního počítače. A Daniel s Emilem? Sdělují si, že budou oba otcové. Dohodnou se, že budou méně pracovat a více se věnovat svým ženám. To však Emil hned poruší – donutí Daniela sledovat jednoho Santu. Když dojedou do skladiště, Emil udělá chybu a je zajat... (TV Prima)

(více)

Recenze (307)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale přestože kvalita oproti předchozím dílům poklesla, je to pořád docela sranda. Zajímavým jevem je, že ačkoliv francouzštinu nemůžu ani vystát, tak je tenhle film v originále ještě o stupeň lepším než dabovaná verze. K tomu si přičtěte úžasnou Bai Ling, která i přes poměrně vysoký věk ve filmu vypadá fantasticky, výborný soundtrack a máte skvělý film. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Zcela debilní scénář v podstatě neumožňoval lepší výsledek. Na akční film málo akce, na komedii nijak zvlášť vtipné. Všechno uhání tak rychle, že žádná potenciálně zajímavá scéna se nestihne rozehrát. Bai Ling je tak zmalovaná, že vlastně ani není krásná, a hrát nemá co, Sylvester Stallone mírně pobavil. A další díly budou zřejmě ještě slabší... ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Vo chloupek slabší, než Taxi Taxi, ale pořád poměrně slušná sranda (oboje mi to přilo mnohem vtipnější než Taxi jednička). Spousta nelogickejch scén, občas lehce trapné, akce mohlo být více a rozhovory typu "-Ňak! - Ninjaaaa!" jsou prostě nenapodobitelné..ale bavil sem :) 4ky se ovšem děsím... Znát je bohužel už místy ztráta tempa. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

No, mohlo to být i mnohem horší. Ale taky mnohem lepší. Humoru je tentokrát opravdu nějak málo, i když některé hlody jsou skutečně vychytané...Akční scény jsou celkem solidní, úvodní honička tradičně vydařená a ohledně úvodních titulků, to vám nebudu popisovat, ale stojí to za to...Hudba ve stylu na jaký jsou fanoušci Taxi zvyklí...Herci opět titíž, což vám myslím nebude vadit, spíš naopak, i když Emma Sjöbergová má podstatně menší prostor než minule:) Zpočátku příjemným překvapením, ale ve finále spíše zklamáním, je role hongkongské akční hvězdy Bai Ling. Proč zklamáním? Vždyť to tu píšu, je to akční hvězda, ale v Taxi 2003 si toho ani nevšimnete:( A přitom by to celý film jen oživilo... Celkově vzato - znalci předchozích dílů se dočkají všech svých oblíbených kousků, ale tentokrát to prostě nemá takový říz a jen doufám, že další díly už nebudou. 50% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (18)

  • Natáčení probíhalo od října 2001 do ledna 2002 a poté od 28. srpna do 8. září 2002 ve francouzských městech Marseille, Val-d'Isère a Tignes. (BMW12)
  • Ve scéně, kdy Daniel (Samy Naceri) s Émilienem (Frédéric Diefenthal) sjíždí sjezdovku, je v záběru z kabiny auta vidět, že čelní okno setřel pouze jeden stěrač. V dalším záběru z kabiny auta jsou vidět opět dva stěrače. (bartas51)
  • Ve scéně, kdy Gibert (Bernard Farcy) padá padákem, v širším záběru řídí padák rukama, ale při bližším pohledu se jen drží lan. (Grid)

Reklama

Reklama