Reklama

Reklama

Znovuzrozeni

(seriál)
  • Francie Les Revenants (více)
Trailer
Mysteriózní / Horor / Thriller
Francie, (2012–2015), 14 h 26 min (Minutáž: 50–60 min)

Hudba:

Mogwai, Jeff Russo

Hrají:

Frédéric Pierrot, Samir Guesmi, Guillaume Gouix, Anne Consigny, Clotilde Hesme, Céline Sallette, Pierre Perrier, Ana Girardot, Jérôme Kircher (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

V malom francúzskom horskom mestečku, ktorému dominuje umelé jazero s obrovskou priehradou, sa stane zázrak. V uliciach sa začnú objavovať ľudia, ktorí sú už roky mŕtvi. Mestečko tak čaká náročná úloha začleniť domnelých mŕtvych späť do spoločnosti a zároveň prísť na koreň toho, čo stojí za týmto neuveriteľným fenoménom. (Arsenal83)

(více)

Recenze uživatele kinghome k tomuto seriálu (1)

Znovuzrozeni (2012) 

Od začátku mě chytla atmosféra a to tajemno, které je ještě umocněné nádhernou a fascinující muzikou. Začal jsem soucítit s postavami a jak jsem si nějaké oblíbil, tak jsem jiné začal nesnášet. Od začátku mě srala Camille, která mi byla nesympatická a celá divná, ale to nemění nic na tom, že její postava byla napsaná úžasně a k ní se pomalu ale jistě přidal i ten dementní policajt, kterej dělal pořád jen problémy. Na druhou stranu jsem tam měl své oblíbence, kteří byli i největší záhadou a jejich příběhy mě vtáhly hned do sebe a já jen čekal co dalšího se o nich dozvím. Největším překvapením byl určitě Victor ( Swann Nambotin ) kterej hraje malýho divnýho kluka, který nemluví a vlastně skoro do konce nevíte co je zač a kde se tam vůbec vzal. Dalším oblíbencem byl Simon ( Pierre Perrier ), který měl nejzajímavější příběh a jeho smrt byla taky záhadou. Na začátku seriálu mě sralo, že jsem netušil vlastně vůbec nic a vždy ten pocit ještě umocnila scéna před začátkem titulků, která se odehrává před několika lety, vždy podle smrti osoby o které díl je, ale potom jsem se do toho dostal a celé to začalo pasovat. Od začátku do konce naprosto úžasný, tajemný thriller (rozhodně né horor, to tam přidal zase nějakej vocas), který mě vtáhl od začátku do děje a nepustil mě až do konečných titulků. Doufám, že bude co nejdříve další série a vůbec se nedivím, že byl seriál nominovaný na několik cen a dokonce vyhrál Emmy. ()

Reklama

Reklama