Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový seriál TV JOJ prináša reálne príbehy obyčajných ľudí zo slovenských miest a dedín. Sú to príbehy ľudí, ktorí sa ocitli v krízovej situácii. 
Kým sa konflikt medzi ľuďmi dostane až pred súd, to najpikantnejšie sa odohráva priamo u nich doma alebo u susedov. Nepríjemné životné zážitky a príbehy, akými sú napríklad nedoriešený rozvod, boj proti neprispôsobivým susedom či problémy s agresívnymi susedmi, už mnohí diváci istotne dobre poznajú, lebo ich prežili na vlastnej koži. (TV JOJ)

(více)

Recenze (38)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

"Nebudu se starat o cizího parchanta, když mam koule plný semena!" (následuje mimořádně buranská hádka, v níž je ženě nadáváno za neplodnost) "Miláčku, potřebuju s tebou probrat celý život" (následuje navlékání prstenu, hysterická hádka dvou slepic a kurevníka, házení prstenu na zem a decibely nebezpečně dramatické hudby) /// "Situace nemohla uniknout výjimečně vyvinutým pozorovacím schopnostem sousedky" (následuje záběr na bábu, div neprostrkujíc hlavu skrz plot). IMHO, LOL ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

No já se u toho celkem bavil. Herecké výkony jsou vážně exkluzivní a zápletky stojí za to. Se člověk aspoň zasměje. "Som asi musol vypít český rum nebo čo." :D ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Já myslel, že nejstrašnější výplody plodí TV Barrandov, ale chyba lávky!! Slovenská televize ji s tímto pořadem mnohonásobně předčí!! Kdo neviděl, neuvěří :D :D!!! Jako je to nehorázná sranda, tohle musí vymýšlet úplnej šílenec! :D Takže hodnocení buď odpad nebo geniálnost. Přikloním se k první variantě.... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Mne sa to celkom páči - teda skutočné príbehy, o ktorých by sa niekedy dalo dosť aj pochybovať, že sa mohli stať - ale zase ľudia sú všelijakí, takže je to v podstate dosť dôveryhodné. Teda až na ten herecký amaterizmus a afekt - aj keď myslím, že to bolo práve cieľom celého "projektu". Zase totálny odpad to nie je. Aspoň 2 hviezdičky si to zaslúži... ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Výkony nehercov sú niekedy otrasné,nedá sa na to pozerať.To je názorný príklad toho ako sa herectvo nemá robiť.Niekedy sa mi zdá,že to hrajú úplne násilne,za trest,čo ma prinúti k tomu,aby som prepla. ()

StanislachKo odpad!

všechny recenze uživatele

JoJ-ka to opäť dokázala! Keď už sa pri farmárovi utešujeme, že sme na absolútnom kultúrnom dne a horšie to byť nemôže... tadá! Máme tu rodinné záležitosti (a to v prime-time!)! Gratulujem! Dúfam, že sa štábu v noci dobre spí... ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Naprosté zjevení v televizní tvorbě. Guštafík má velkou smůlu (a Shakespeare velké štěstí), že se narodil ve dvacátém a né v šestnáctém století. Vzhledem k tomu, že se podle slova distributora jedná o reálne príbehy obyčajných ľudí, se divím, že si Slováci nepřejmenovali svou hymnu na "Pod Tatrou sa blýska". Taky už je mi jasné, v které zemi se prodá nejvíce ucpávek do uší, plastového nádobí, nerozbitného skla a proč by měl Hejkala a stréca Pepina hrát vždy Slovák. Vědci taky ušetří spoustu peněz, páč kvůli studiu italských domácností nemusejí jezdit do drahé Itálie, stačí se podívat na chudší Slovensko. Jinak bych pochválil výběr herců, viděl jsem zatím tři díly a všichni hráli velmi přirozeně, uvěřitelně a s velkým nadšením. ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Tak špatné, až je to fantasticky zábavné. Pořad, u kterého je výjimečné dvojí hodnocení v pořádku (odpad i pět hvězdiček je odpovídajících), protože tohle přesahuje všechny kategorie...zlaté h*vno v odpadu za 78%. ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

pouhých 13 jedinečných epizod tohoto klenotu je nejraritnějším kouskem slovenské televizní zábavy. jako třešnička na dortu slouží poslední epizoda "transvestita a ganja", která je tak neuvěřitelně geniální a zároveň špatná, že by to potěšilo jak Shakespeara, tak Almodovara, ale i Johna Waterse. každou epizodu tvoří dva "příběhy ze života", které kontrastně ukazují životy puritánských křesťanů a workolických nymfomanek, vyhořelých měšťáků i alkoholických vesničanů. oxymoronické nevlastní dvojče úspěšnějších Rodinných případů skýtá dokonalejší šílenou ADHD ruční kameru, dramatické střihy a žánrově tematickou hudbu ve spojení s telenovelovým vyprávěním a zvraty, jaké jste jaktěživ neviděli ani ve Scooby Doo. doporučuju všem milovníkům céčkových šíleností! ()

poet odpad!

všechny recenze uživatele

Obdivujem každého kto dokáže dopozerať jeden diel toho "seriálu" popri ktorom aj Panelák vyzerá ako hodnotné umelecké dielo :) Ja som tomu venoval asi 15 minut ale to sa fakt nedá... Proste ďalší zprasený koncept amatérskej reality šou akože obyčajných ľudí. ()

Echelon1 odpad!

všechny recenze uživatele

Hm, videl som asi 30 sekúnd z jedného diela a časté reklamy na to...Fascinujúce, čo už všetko sa dnes dostane do televízie...A ešte tie strhujúce reklamy na to...Proste úžas. ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Občas to vyzerá byť ako dobrá úchyláreň, ale aj o tom je ŽIVOT - jedna *. Dosť veľkým negatívom sú "herecké výkony" pseudohercov, ale niekedy sú tak trápne, že sa musím smiať na nich - druhá *. ()

Haitower 

všechny recenze uživatele

Tohle je strop všech stropů. Soudkyně Barbara, Policie v akci i cokoliv jiného vytvářeného na principu neherců, je na hony vzdálené tomuhle výtvoru. Možná Premiér s Mírou Soukupem by s tím mohl soutěžit, ale to je spíš pohled do konce zdravého rozumu jednoho muže. Tohle je ale jiná kávička, veřejnost se snaží hrát příběhy, kde "záporáci" jsou vytvářeni na podobném principu jako v 30 případech majora Zemana (jsou to máničky, buzny, metalisti,... ), ale i tak ta nejhorší a nejnechutnější věc, kterou jako žena můžete na Slovensku zřejmě provést, je nenavařit manželovi - to je v podstatě podle seriálu hrdelní zločin. Dlouho mě žádný pořad nebavil takovým tím zvráceným způsobem jako tento... jasných 5 hvězd a obrovské doporučení. Ps.: Nejlepší je ten příběh s dědkem, co tancuje Tango a především scénka, jak cvičí. ()

peteriko odpad!

všechny recenze uživatele

Málo vecí hodnotím po nedokončenej 1.časti ale toto je vážený do neba volajúca PIČ*VINA! Ani vulgarizmy nezvyknem pri hodnotení používať ale čo je moc je moc. ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Televízny program ala Súdna sieň s (ne)hercami z ulice, o bežných ľuďoch a ich neobvyklých prípadoch. Katastrofálne zahraté, minimálne vtipné, nejdú z toho žiadne emócie (aj keď by v niektorých prípadoch naozaj mali), ale za tú snahu o rekonštrukciu pár zaujímavých životných situácií si to hviezdu zaslúži. ()

Zeldur odpad!

všechny recenze uživatele

"Takže ta konopná mast byla z marihuany? Podívej se jestli nemám červené oči a rozšířené zorničky!" :-D ()

Reklama

Reklama