Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový seriál TV JOJ prináša reálne príbehy obyčajných ľudí zo slovenských miest a dedín. Sú to príbehy ľudí, ktorí sa ocitli v krízovej situácii. 
Kým sa konflikt medzi ľuďmi dostane až pred súd, to najpikantnejšie sa odohráva priamo u nich doma alebo u susedov. Nepríjemné životné zážitky a príbehy, akými sú napríklad nedoriešený rozvod, boj proti neprispôsobivým susedom či problémy s agresívnymi susedmi, už mnohí diváci istotne dobre poznajú, lebo ich prežili na vlastnej koži. (TV JOJ)

(více)

Recenze (38)

Haitower 

všechny recenze uživatele

Tohle je strop všech stropů. Soudkyně Barbara, Policie v akci i cokoliv jiného vytvářeného na principu neherců, je na hony vzdálené tomuhle výtvoru. Možná Premiér s Mírou Soukupem by s tím mohl soutěžit, ale to je spíš pohled do konce zdravého rozumu jednoho muže. Tohle je ale jiná kávička, veřejnost se snaží hrát příběhy, kde "záporáci" jsou vytvářeni na podobném principu jako v 30 případech majora Zemana (jsou to máničky, buzny, metalisti,... ), ale i tak ta nejhorší a nejnechutnější věc, kterou jako žena můžete na Slovensku zřejmě provést, je nenavařit manželovi - to je v podstatě podle seriálu hrdelní zločin. Dlouho mě žádný pořad nebavil takovým tím zvráceným způsobem jako tento... jasných 5 hvězd a obrovské doporučení. Ps.: Nejlepší je ten příběh s dědkem, co tancuje Tango a především scénka, jak cvičí. ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

pouhých 13 jedinečných epizod tohoto klenotu je nejraritnějším kouskem slovenské televizní zábavy. jako třešnička na dortu slouží poslední epizoda "transvestita a ganja", která je tak neuvěřitelně geniální a zároveň špatná, že by to potěšilo jak Shakespeara, tak Almodovara, ale i Johna Waterse. každou epizodu tvoří dva "příběhy ze života", které kontrastně ukazují životy puritánských křesťanů a workolických nymfomanek, vyhořelých měšťáků i alkoholických vesničanů. oxymoronické nevlastní dvojče úspěšnějších Rodinných případů skýtá dokonalejší šílenou ADHD ruční kameru, dramatické střihy a žánrově tematickou hudbu ve spojení s telenovelovým vyprávěním a zvraty, jaké jste jaktěživ neviděli ani ve Scooby Doo. doporučuju všem milovníkům céčkových šíleností! ()

Reklama

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Naprosté zjevení v televizní tvorbě. Guštafík má velkou smůlu (a Shakespeare velké štěstí), že se narodil ve dvacátém a né v šestnáctém století. Vzhledem k tomu, že se podle slova distributora jedná o reálne príbehy obyčajných ľudí, se divím, že si Slováci nepřejmenovali svou hymnu na "Pod Tatrou sa blýska". Taky už je mi jasné, v které zemi se prodá nejvíce ucpávek do uší, plastového nádobí, nerozbitného skla a proč by měl Hejkala a stréca Pepina hrát vždy Slovák. Vědci taky ušetří spoustu peněz, páč kvůli studiu italských domácností nemusejí jezdit do drahé Itálie, stačí se podívat na chudší Slovensko. Jinak bych pochválil výběr herců, viděl jsem zatím tři díly a všichni hráli velmi přirozeně, uvěřitelně a s velkým nadšením. ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Televízny program ala Súdna sieň s (ne)hercami z ulice, o bežných ľuďoch a ich neobvyklých prípadoch. Katastrofálne zahraté, minimálne vtipné, nejdú z toho žiadne emócie (aj keď by v niektorých prípadoch naozaj mali), ale za tú snahu o rekonštrukciu pár zaujímavých životných situácií si to hviezdu zaslúži. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Tak a ja dám pekne krásne štyri hviezdičky. Týmto som tento seriál nadradil aj nad mnohé filmy, ktoré sú hodnotené rádovo vyššie (aj filmy okolo 40-50%). Lenže, ja sa za to nemôžem že mi tento seriál ukázal kamoš a že ma to začalo celkom baviť. Síce, možno sú tieto príbehy oproti skutočnosti o niečo prifarbené aby to malo grády (alebo bohvie či sa naozaj stali), ale aj tak sú niektoré pozoruhodné. Som v polovici a zatiaľ sa nestalo že by sa mi nejaký diel vyslovene nepáčil. Oproti konkurečným Rodinným prípadom na Narkóze je toto omnoho lepšie. Produkciu oboch súkromných televízií považujem za hnoj ťažkého kalibru, ale Rodinné záležitosti sú momentálne pre mňa tým, čomu sa zvykne hovoriť "guilty pleasure" (nemalo by sa mi to páčiť). ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama