Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Setkání Lucie Bílé s přáteli. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Talk Show Bílé s Bílou a o Bílé a jejích hostech. Ta zásadně negativní hodnocení přicházejí z nepochopení formátu. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Lucie Bíla je bez debaty skvelá speváčka. Nie každému musí vyhovovať jej štýl, ale spievať vie výborne to sa nedá poprieť. Niektorým chlapom sa môže zdať i atraktívna. O tom by sa dalo polemizovať. Každému však musí byť jasné, že na to aby moderovala svoju vlastnú televíznu show nemá ani náhodou. Jej slovná zásoba je žalostne obmedzená, jej spôsob vyjadrovania je kostrbatý, jej grimasy a mimika tváre sú znechucujúce a jej zmysel pre humor je viac ako trapný. V plnej sile to všetko predviedla v relácii "Lucie na bílo". To bol fakt odpad! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nudně udělaná show ve které nic nefunguje, tak jak má. Lucie si toho zkrátka nabrala moc. Najednou chtěla být dobrá moderátorka, bavička národa a glosátorka. Do každého z jmenovaných jí kus chybí. Klady: početný zástup českých celebrit. Zápory: Bílá umí hlavně zpívat a bavení at přenechá někomu jinému, podbízivé vyznění pořadu, slabá vystoupení hostů, nedobře udělaná nuda. Mé hodnocení: 20% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s názory, že pokud Lucie Bílá zpívá, je to z její strany ještě snesitelné a některé její písničky mám opravdu docela rád. Mnohem horší je to ve chvíli, kdy se stane členkou poroty, nebo uvádí vlastní pořad – jako v tomto případě. To jí nejde ani omylem – vlastně jediný světlý okamžik v její „herecké kariéře“ byla scénka, kdy si hrála na cikánku – a to bylo se Šípem. Teď už leda tak dostává jednoho Slavíka za druhým (protekčně), čímž se mi zhnusila… ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Pro ultra fandy Lucie Bílé, jinak si to asi moc neužijete, spíše naopak. Holt rok 2000 a snaha dělat estrády za účasti všech ze šoubynysu. ()

RomeroIsGod odpad!

všechny recenze uživatele

Ženská, která dodnes používá termíny jako "lidičky" nebo "pičinka" nemá moc váhu. Kovaná ódéesačka tenkrát zkoušela talk show, dneska je pro změnu trapná na Talentech. Ne, ani tu jednu * si to nezaslouží, protože když kouknem na skladbu hostů tak je to odpad. ()

Reklama

Reklama