Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amerika má své Oscary, TV Nova má svůj Bárymetr. Zábavná talk show, prestižní ceny a svět očima Báry Štěpánové. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Bára Štěpánová stále hledala v jaké show by to mohla zakotvit, a které by byla třeba i úspěšná. Ale ani s Bárymetrem se jí to nepovedlo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Štěpánovou svého času srali do televize furt. Čert ví proč, možná pro její monstrózní výstřihy, pihatý ksicht nebo jalový smysl pro humor, ale je pravda, že byla dost žádaná. Její pěvecké vlohy bych raději moc nekomentoval, většinou však měla šikovný doprovod z řad známých zpěváků – zpěvaček a v hraných scénkách zase herců a hereček, kteří to tu a tam zachránili od totálního sračkoidního humoru. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Byla jednou jedna Bára (ona tedy ještě pořád je) a ta nebyla divá, ale někdo z Novy usoudil, že je zábavná a to natolik, že si může dovolit vlastní zábavný pořad do kterého si bude zvát hosty. Myšlenka sice trochu zvrácená, ale budiž. Záhy se však ukázalo, že milá Bára Štěpánová pořad neutáhne a zůstalo pouze u toho, jak minimálně mužské části diváků vypadnou oči z jejího nápadně naditého dekoltu. Dovedete si představit, že byla fakt doba, kdy Bára Štěpánová, pro mnohé až nesnesitelná pro svoje sebevědomé vystupování, byla oblíbená?! Kým a proč se ptám. Herečka nic moc, šoumenka žádná sláva a moderátorka nulová. V pořadu měl režijně prsty Jiří Adamec, známý to milovník vyvinutých žen, ale jen tady pomalu a jistě rozmělnil zbytky svého mimořádného talentu a citu pro zejména televizní režii a bylo mně za něj smutno, jak utápěl svoje schopnosti (mimochodem utápí je dodnes) a nedokáže si odřeknout režírování zábavného pořadu se zmateným konceptem jehož zábavnost i vtipnost je dost pofiderní a s průvodkyní, která mu nedokázala vtisknout osobitost. Rozliční hosté a pár nápadů, které se dají spočítat na mačetou osekané ruce by se našli a za velké kozy se odpad nedává. Mé hodnocení: 20% ()

DuanBerry odpad!

všechny recenze uživatele

Dno novácké zábavy. Zábavnější by bylo koukat se na norskou televizi, na tříhodinový pořad o pletení svetrů. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama