Reklama

Reklama

Božské dorty od Markéty

(pořad)
  • Slovensko Božské torty od Markéty

Obsahy(1)

Božské dorty od božské pekařky Markéty. Sledujte, jak takové dortíky vznikají, a zkuste si i vy doma upéct něco dobrého. (TV Prima)

Recenze (30)

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

To už umí lepší dorty pejsek s kočičkou.Nechápu jak tahle protivná,namyšlená pizda může dělat v potravinářském průmyslu a ještě k tomu v televizi.Ty její dlouhé nehty bořící se do dortů a fondánů,to je prostě hnus a hlavně nehygienický.To tam může třeba nasrat a vyjde to nastejno.Je to prostě prase.A jak se ta kráva pořád culí do kamery.No na ranu.A jak si najivně myslí,že je vtipná.Chyba.Leda tak trapná.Její pomocník Michal je daleko schopnější a zručnější a ona ho dokáže vždycky akorát zaměstnat a pak mu jeho snahu zkritizuje.A potom si to stejně udělá po svým.Přitom to před tím než na to sáhla a snažila se to opravit,vypadalo daleko líp.Čůza.Obdivuju ho,že s ní může vůbec dělat.A když už jsem u té kritiky tak ty její dorty v porovnání s božskejma dortama vypadají jak od dětí ze školky.Nikdy bych to od ní nežral a nechápu lidi co na to mají žaludek.Všem odvážlivcům přeju dobrou pachuť a řídkou stolici. ()

SLOTH 

všechny recenze uživatele

I na pečení dortu je potřeba nějaký ten talent..... Ten bohužel paní Markéta nemá a ještě je k tomu působí namyšleně a protivně..... Pořad se snaží vyrovnat svému originálu, Ale nemá šanci ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Jako návod možná, ale opět všude plno "plastelíny", kterou je pokryt každý dort. A Markéty už je v poslední době taky moc. Mám obavy otevřít konzervu. ()

Patw odpad!

všechny recenze uživatele

Božské dorty jsou super, jen ne ty od Markéty. Vedle jakékoliv americké verze různých dortových pořadů jsou dorty od Markéty opravdu jen amatérským počinem - od hlavní 'hvězdy' až po samotné výtvory. Navíc je fakt, že pořad je postaven na nesympatické Markétě a na tom že jí TV (vlastně FTV) Prima dohazuje lukrativní kšefty, tím pořad ztrácí na smysluplnosti. ()

Fleinka odpad!

všechny recenze uživatele

Nerozumím dnešnímu trendu vytvářet z jídla věci. Udělat dort ve tvaru tramvaje, knížky, kufru? Hotový výtvor vám nezpůsobí sliny u pusy, když vidíte kolik cukru a barev na tohle "dílo" bylo použito. Místo modelíny je použit marcipán a fondán, chuťový zážitek nulový. Zároveň,když to vede paní Markéta, která na mě působí zkostnatěle. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Markéta možná umí péct a vyrábět dorty, do tohoto nijak zásadně nevidím, ale koncept pořadu a jeho provední je prostě hrůza. A hrozná je i sama Markéta, která působí strojeně, nepříjemně a otravně. Bohužel to stojí a padá s ní, takže už tím dostává pořad nemalou ránu. No a když se k tomu přidá ta celková neschopnost natočit to aspoň trochu zajímavě a poutavě, není na tom vlastně už co hodnotit. Krom toho dorty nejím, ale to taky nemá vliv na hodnocení... :) ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Příjde mi že Markéta, když se zeptá "Jak byste si představovali, že by dort měl vypadat?", tak to vůbec nebere v zřetel. Proč se na to ptá, když udělá úplně něco jinýho, ale co s tím němá vůbec nic co dělat? Markéta samotná je většinou hrozná, místy trapná. První díly, které byly bez hudebního podkladu, vypadaly divně. Strčit tam hudební podklad byl dobrý nápad. Velmi oceňuju kameru. Kamera je tady velmi kvalitní a kameraman dostal do ruky technologii která mu přesně sedí do ruk a ví co s tím dělat. Jedině za to za 2*. za snahu a za kvalitu záběru ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Některý vypadaj dobře, ale všechny jsou na jedno brdo. Nesnáším marcipán. A Markéta je takovej prosťáček no. Takže podle toho vypadá jak její projev, tak její "humor". ()

Bejbinka 

všechny recenze uživatele

Moc ráda peču a tak jsem byla na pořad zvědavá...ale jsem zklamaná. Dorty od Markéty jsou všechno...jen ne božské. Hvězdičku dávám snad jen za recepty, ale zrovna dneska byl díl, kde dělala hrudky s javorovým sirupem...javorový sirup je u nás bohužel luxus. Když už ho mají, je nesmírně drahý...takovéhle recepty jsou normálním lidem myslim k ničemu :o( Raději se budu dál inspirovat interneten a už se na to nebudu dívat. ()

Nail 

všechny recenze uživatele

Oproti Božským dortům je tato česká verze nuda, navíc mi je cukrářka Markéta vysoce nesympatická. Jedna hvězda jen za sladkosti, které mám rád. ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Padla mi sánka. Skvelá práca veľmi sympatickej Markéty. Nerozumiem hodnoteniu ostatných hodnotiteľov. Kto by dokázal niečo také ako vytvára Markéta. Jednoducho výborná relácia ... ()

nwx 

všechny recenze uživatele

Kde je hygiena? Nehtiska holka strčí do kdečeho. Ještě si olizovat prsty a bylo by to "dokonalé". ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Markéta mi tak moc nevadí, snesla bych ji, ale v kombinaci s Michalem přichází hromada "humoru", na který se nedá koukat. Dorty jsou...no, když porovnáme "Fabulous cakes" s "Božskými dorty od Markéty" a pak americký trh s takovými dorty a ten český, tak myslím, že to docela odpovídá... Každopádně dívat se nejdřív na originál a pak až na Markétu dost dobře nejde. ()

Lucius55 

všechny recenze uživatele

Markéta je jistě šikovná cukrářka, ale zpracování pořadu je občas pěkně nudné. Ale možná se to cukrářům právě tak líbí;-) ()

Reklama

Reklama