Reklama

Reklama

Všechny roztleskávačky zemřou

(festivalový název)
  • USA All Cheerleaders Die (více)
Trailer

Obsahy(1)

První mrtvou roztleskávačkou ve filmu je Lexi. Její tragická nehoda přijde vhod novopečené kapitánce středoškolského týmu roztleskávaček Tracy, která chodí s Lexiným bývalým přítelem, fotbalistou Terrym. Lexiyně kamarádce Maddy se ale Tracyina romance nelíbí, a proto vstoupí do družstva roztleskávaček, aby se Tracy a Terrymu pomstila. To se ale zase nelíbí Leeně, která k Maddy chová mnohem hlubší, než jen přátelské city. Ještě menší radost jí ale udělá, když Maddy a dalších několik roztleskávaček zemře při nečekaně drastickém incidentu s chlapeckým fotbalovým týmem. Leena naštěstí ovládá černou magii, takže přivede mrtvé roztleskávačky k životu. Jenže, aby se udržely při životě, musí obírat ostatní o jejich životní sílu. Tvůrce hororové morality Žena Lucky McKee tentokrát zvolil mnohem odlehčenější přístup k žánru a spolu s Chrisem Sivertsonem natočil krvavou komedii připomínající teenagerské horory z osmdesátých a devadesátých let, kde ke každé pořádné středoškolské párty patřila duchařská seance a kde se puberťáci měnili v ohyzdné zabijácké démony s gustem trhající hlavy svým někdejším kamarádům. Jejich přehlídka zábavné brutality dušičkově rozjímajícím divákům napoví, že smrt může být i velmi komickou událostí,... zvlášť když se jedná o smrt někoho jiného. (Festival otrlého diváka)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Mám rád hororové komedie, jenže tady se mně bohužel zdálo, že jsem se často smál, i když to rozhodně nebylo zamýšlené. Béčko s odřenýma ušima říkám tomu, čemu se směju, jak je to špatný. Za první půlku dávám jednu hvězdu, za reklamu na malinký spodní prádýlko druhou a půlku za jedinou morbidní hlášku: "It supose to be cold down there, right?" Čekal jsem to lepší. 49% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak tupý pokus o "vyvražďovaciu" hororovú komédiu som už dávno nevidel. V prvej polhodinke sa v podstate nič nedeje. Ženské tu vedú svoje typické teen stupídne dialógy o chlapoch a psoch, čo prirodzene otravuje. Z nudy som si takmer odhryzol prsty po druhý článok. Po hádke v lese a autonehode sa veci pohnú dopredu, vycucanie chlapíka na spôsob Múmia sa vracia (2001) mi prišlo minimálne zaujímavé a dokonca som zaznamenal aj jeden vydarený pokus o humor ("...je to tam studené, má to byť studené?..."). Zlepšenie však bolo iba chvíľkové, pretože potom sa to zvrhne na akýsi trápno-klišoidný zlepenec a pokus o akože humorné explo. A atmosféra? To je niečo, čo tento film nepozná. Jediné čoho má film vrchovato sú debilné dialógy. Skrátka ide o filmovú žumpu, na ktorú treba len čím skôr zabudnúť. Dve hviezdy za babenky, viem je to trápne hodnotiť na základe niečoho tak lacného, ale v tomto prípade sa ani inak nedá a určite sa tým nič nepokazí. 30/100 ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Explózia lascívneho fetišizmu a vzorec samoúčelného mutližánrového koktailu efektne strmo znásobený v gargantuovskom vodopáde nečakané vtipného (a chutného) gore. Lesbická goth vtípkohororová romanca z dielne hravého suvérna Lucky McKeeho predvádza žiarivo pestrú paletu zvrhlo zábavných motívov a prvkov, ktoré s chuťou obmieňa a vedie k nevyhranenosti až nepredvídateľnosti paranormálnej school revenge schémy. Efekt znásobuje opulentný tematický hudobný sprievod Madsa Heltberga, ktorý odoláva stereotypu a predvádza žánrovú piruetu tvrdo melodickej lyric-techno-rock-stepovej premenlivosti (adept na nesúrodý soundtrack roka). Prevrátená rola alfasamca-zlatokopa príživníka, ktorý neznesie prehru Tomovi Williamsonovi sadla rovnako, ako ženskému osadenstvu rozhárané charaktery roztlieskavačiek. Absurdizovaný, béčkovým feelingom natvrdo pretiahnutý protipól intelektuálneho filmu výlučne venovaný chorej zábave. Mľask. 90% ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Od filmu s takovým názvem jsem čekal podstatně větší porci humoru. Ony tam nejspíš určité náznaky byly, ale tomu by se smál leda retardovaný gibon. Většinu stopáže se to snad tváří i vážně a já nechápu, co si tvůrci mysleli, když napsali všechny postavy jako kretény, blbky, štětky a ňoumy. Nenajdete jedinou postavu, které by jste fandili, natož aby jste se s nějakou ztotožnili. Jestli bude part 2, chtělo by to někoho, kdo netrpí mozkovou obrnou a vyblije sem tam nějaký ten gag. Takže to dejte celý Tommymu Wirkollovi. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel Mckee hodně zklamal, neříkám že bych od toho od začátku něco čekal ale bohužel mi film přišel dost nudný a nezajímavý. Navíc jak mám hodnotit film kde mi každá postava extrémně nepříjemná a nesympatická. Humorné scény mi nepřišly humorné a zbytek mi přišel slabě natočený. Co filmu je ale třeba pochválit je kamera a pár scén které se odehrávají mimo školu. Ale jinak pro mě zklamání. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Jednou z lokácii, kde prebiehalo natáčanie, bola škola Cathedral High School v blízkosti Čínskej štvrti v Los Angeles. Škola bola založená roku 1925 na mieste, kde stal kedysi cintorín. (beso74)

Reklama

Reklama