Reklama

Reklama

Plivu na váš hrob 2

  • USA I Spit on Your Grave 2
Trailer 1

Katie pracuje jako číšnice, ale chtěla by se stát modelkou. Když se dozví o možnosti nafocení castingových fotografií zdarma, neváhá a navštíví studio. To patří třem bratrům, z nichž se jeden rozhodne Katie znásilnit a za pomoci zbylých dvou i zavraždit. Násilníci ale udělají chybu a pomsta na sebe nenechá dlouho čekat... Katie je mladá číšnice, která pracuje v New Yorku a snaží se stát modelkou. V restauraci se sejde s jednou ženou z modelingové agentury. Ta jí řekne, že by si měla nechat udělat profesionální fotky, aby uspěla. Katie vidí inzerci, která propaguje studio, které profi fotky dělá zdarma. Katie se rozhodne zavolat na inzerovanou nabídku, domluví si schůzku a druhý den dopoledne přijde do studia. Tam jsou tři muži, bratři. Fotograf Ivan ji fotí, ale pak chce něco víc, jinak jí fotky zadarmo nedá. Katie se svléknout nechce a odejde.
Druhý den přijde za Katie domů George, který asistoval u focení. Omlouvá se a dá jí fotky na flash disku. Večer Katie vynese smetí a nezabouchne si dveře. V noci, když spí, se u ní objeví George. Katie je vyděšená a omráčí ho paralyzérem. George ji ale dohoní a v pokoji zbije a sváže.
Volání o pomoc uslyší její soused a kamarád. Když vejde do pokoje, George ho několikrát bodne nožem a zabije ho. Poté Katie znásilní. Pak zavolá bratrovi, aby mu pomohl, protože si uvědomil, co udělal, a neví, co s tím. Na místo přijede jeho bratr Ivan a další bratr Nicolay. Ivan chce zahladit stopy. Společně uklízejí místnost a pak Katie předávkují.
Katie se probudí kdesi ve sklepě, kde je opět znásilňována, tentokrát Nicolayem. Ve sklepě je nahá a připoutaná k trubce. Opět dostane drogy, protože ji chtějí někam převézt. Ty ale tajně vyzvrací, a když ji George chce oblékat a odpoutá ji, praští ho do hlavy a uteče. Na ulici narazí na policisty a ty ji vezmou na stanici. Zjistí, že je v Bulharsku. Na policejní stanici pak přijede žena jménem Anna a tvrdí, že vede azylový dům pro ženy, kterým se stalo něco podobného. Pak Katie veze na americkou ambasádu. Jenže ji odveze zpět do sklepa tří bratrů. Je to jejich matka... (TV Prima)

(více)

Recenze (376)

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak si nějaká nekvalitně opícháná kikina už potřetí zachlustala na něčí hrobeček. Tentokrát to byl ale spíše takový nucený, žlutozelený, krvavý chrchel vytažený až z paty bulharské koprodukce. Ta tam je "poetika" a tíseň originálu a prvního rymejku a to, co zbylo, jsou jen narychlo splácané řeznické orgie pro místní nevybouřené psychopaty, osazené navíc totálními neherci, a určené výhradně jako kulisa pro týrání domácích mazlíčků o jateční neděli. No, řeknu vám, když tady potom vidím tu spoustu poprcaných monitorů a dokonce i lepkavé prsty některých uživatelek, mám docela strach vyjít z domu a zahájit jakoukoliv sociální interakci. PS: Bestlamo, takže žádné vibrování nebude, jen kdybys moc chtěl, přinesu štěňátko a ty vem kombinačky a sadu vidiových vrtáků. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pro mě kupodivu přibližně na úrovni solidního prvního dílu. Jasně, film je to zbytečný, opakuje zažitou formuli rape and revenge filmů aniž by cokoli zásadního přidával atd. Jenže já od filmů (a především od hororů) nevyžaduju ani tak originalitu či formální ozvláštnění, ale prožitek. Pokud to prostě funguje, tak je vyhráno. A I Spit on Your Grave v mantinelech exploitačního subžánru funguje zatraceně dobře, a to zvlášť ve své první polovině, v níž jsem s hrdinkou opravdu soucítil. Druhá polovina je o něco slabší, ale minimálně jedna scéna mi příliš dobře také neudělala. ISOYG2 má i problematické momenty (nad realizací hrdinčina převozu jsem dumal hned), ale celkově se jedná o povedené, fungující exploitation. 7/10 ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo velkolepé defilé blbosti, ale jak jsem pochopil jediné o co všem jde, je přehlídka surovosti a násilí. Bez atmosféry, bez napětí a bez větší vymazlenosti se scénářem však ani podobný film nepřijmu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEMŮŽEŠ PŘED TÍM UTÍKAT NAVŽDYCKY!“ … ,,JÁ NEUTÍKÁM“… /// ,,Já chci bejt modelka“, říká si hezká Katie. Bez peněz do hospody nelez – říkám já. Pokud teda neumíš kouzla s otvory… Úvod, tedy utrpení musí mít jedinej cíl – rozpumpovat emoce a vyvolat touhu po pomstě. Těším se, páč se vždycky tak krásně naseru…, ale taky mě zajímá, jak se holka z toho ,,vobjetí“ dostane. Á pozor – překvapení! Takže příprava dostačující a parta soustružníků, nechť dostane, co si zaslouží! Po jedničce, už jedině z překvápka a svěráku těžící pokračování. Proč ne. A Katie? Na modelku už to asi nebude, ale elektrikářka nebo snad terapeutka… inu proč ne! P.S.: A tak nechť největším kladem tohoto filmu je zjištění, že i největší lama tohoto webu (ty ne vole – lama!) čte mé komentáře. Trochu bych poopravil hodnocení tohoto tvora (nebudu se s tebou hádat, páč holkám (a bláznům) většinou neodporuju…), ale PŘÍBĚH rozhodně není 49,5695% ale spíš 29,759% (a podobně je to s ostatníma procentama) a po několikátý Ti ty hovado tupé opakuju: dívej se mi na ruce, nebudu tady věčně! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu bejt modelka a pro Elle teď fotěj nějaký Bulhaři. 2.) Miluju holky s fantasií (uklidni se bestlamo, ty nemáš fantasii. Pošli číslo účtu, uděláme sbírku…). 3.) Thx za titule ,,Viny95501“. /// PŘÍBĚH ** (tedy) 25,759 % HUMOR ne (tedy) 0,000 000 000 28(K) AKCE ** (tedy) 38,431 % NAPĚTÍ * (tedy) 17,256 % ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Film je skvěle natočen, dobré herecké výkony, napětí, brutální scény. Ubral jsem body pouze za sociální pracovnici..... tu bych..... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zbytočné rozpisovať sa o deji, pretože všetko ide podľa šablónky - znásilnenie a následná pomsta, pričom to bolo zmáknuté naozaj precízne a v tomto hororovom žánri mi nijaké invencie hľadať netreba a ani po tom netúžim. Hlavná hrdinka presvedčivo dobrá! Páčilo sa mi to o štipku viac ako jednotka, určite nie prostredím (lebo chata pri lesoch ma proste vždy bude brať viac), ale predovšetkým mierou brutality, niektoré scény ma totiž potešili ako už dlho nič (KONEČNE nejaký poriadny masaker!). U mňa sa to zatiaľ s prehľadom zmestí do tohtoročnej TOP 3. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Technicky a vizuálně perfektní přívlastek do bizarního sub-sub-sub Exploitation žánru. Steven R, Monroe má holt talent a po perfektním remaku natočil Kulervoucí nářez, který si nebere s ničím a s nikým žádné servítky! První hodina je solidně zvrácená a Sleazy a hlavní, atraktivní hrdinka zde dostává slušně na prdel velmi bezútěšným stylem a bez slitování je mlácena a znásilňována téměř až do bezvědomí. Naštěstí Revenge umí být pěkná Kurva, a tak se Jemma Dallender postaví na vlastní nohy a rozpoutá Exploitační PEKLO se všemi zúčastněnými na jejím martýriu. Revenge obsahuje nejlepší a nej znepokojující Kastraci, která kdy ve filmu byla zobrazena! Tolik opěvovaná a kritizovaná scéna mezi nereálným přenosem z USA do Bulharska, mě naopak Šokovala! Představa, že se na druhý den probudím v cizí zemi, kde je vše napsáno azbukou, nikdo mi nerozumí, já nerozumím ničemu, všichni se na mě dívají jak na Vraha musí mít na psychiku velmi bolestivý dopad a jelikož jsem s Jemmou Dalender silně empatizoval, tak jsem se slzám při téhle scéně nebránil! 150% Nejlepší Exploiter a za poslední dobu nejrychlejší Orgasmus. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Spoilery. Neviem sa zbaviť dojmu, že rape and revenge (o exploitationoch nehovoriac) sú pre psychicky narušených jedincov. Nehnevajte sa, ale vážne mi to tak s pribúdajúcimi rokmi (a pribúdajúcimi filmami tohto rangu, ktoré som vo svojom živote videl) pripadá. Hodinu sledujeme psychický a fyzický teror páchaný na spravidla mladej kočke. Je unesená, opakovane znásilňovaná, mučená, bitá, rezaná a všeličo ďalšie. V prípade tohto filmu je hlavná hrdinka kočka a dobrou správou je, že je minimálne polku filmu úplne nahá (no najcitlivejšie partie má v 98% prípadov rafinovane/úboho zakryté). Zlou je, že je celá domlátená, zakrvavená a pravidelne ponižovaná, čiže to, že je to nahá kočka asi v tomto prípade nemôžeme hodnotiť ako niečo, čo by si divák užíval. Nasleduje druhá polka filmu, v ktorej (nielen v tomto konkrétnom prípade) obeť únoscom/mučiteľom ujde a následne ich začne drasticky vyvražďovať. Je pravda, že ma film viac krát zaskočil (rozmačkanie semenníkov, návšteva neodtekajúcich záchodov), ale to je asi také plus, ako keby sa mi otvorili hnisajúce rany a začali z nich vyliezať červíky. Logiku skutočne nemám nervy riešiť – evidentne umučená a znásilnená mladá Američanka sa dostane na bulharskú policajnú stanicu a tam je len potľapkaná po pleci s tým, že si zrejme šľahla nejakú drogu a nech ide domov. WTF??? Záver, kedy dobrý policajt nechá túto niekoľkonásobnú vrahyňu proste odísť na americké veľvyslanectvo s tým, že šak „my si to tu už nejako v Bulharsku spapierujeme“ tomu nasadzuje definitívnu bizarnú bodku. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Producent Meir Zarchi musel být v roce 1978 asi jasnovidec, protože se pustil do téměř nedokončeného projektu spadajícího do tehdy hodně nechvalně známého ranku "exploitation". Spolu s Wesem Cravenem a pár ostatními "průkopníky" nechal znásilňovat a týrat ženskou na plátně tak intenzivním způsobem, že mu film hned zakázali nebo přinejmenším vystříhali. Jenže za 30 let se doba změnila k nepoznání a co tehdy bylo nevídané a cenzory nasírací, v posledních letech zažívá revoluci a čím více násilí, nahoty a trýznění nevinných obětí, tím pro daný žánr lépe a pro diváky také. Exploitation není subžánr o logice, není to subžánr a tom jak se kdo kam dostal, jak kdo co přežil, jak na sebe scény navazují ... spolu s drsnějšími bratříčky pod názvy jako "torture porn", "fake snuff" a podobně, zobrazuje násilí v jeho nejpreciznější, nejzvrácenější a nejvíc intenzivní podobě. NÁSILÍ, zejména sexuální násilí, zneužívání moci, síly a různé perverze jsou hlavním obsahem žánru. To je celá věda, nic víc, nic míň. V sub-sub-žánru "rape and revenge" pak přichází ještě pomsta, která se snaží být přibližně stejně tak brutální a zvráceně hnusná, jako původní hnusné činy na ženě/dívce. Remake ve své době (i doteď ...) ISOYG 1978 (jinak také původně Day od Woman 1978) který vznikl v roce 2010 pod režisérskou taktovkou Stevena R. Monroea byl na moderní dobu tak povedený, že se stal jedním z nejoblíbenějším moderním exploiterem vůbec. Tehdejší producent Mei Zarchi se jako producent strikně zasloužil o dohlížení na - syrovost, surovost, oslavu svého klasického díla. Diváci se začali vracet k původní verzi, Zarchi začal konečně bohatnout a tak si řekli s režisérem, že když to umí tak dobře s vizualem, krutostí vůči holkám i násilníkům, proč nenatočit dvoku. Klasika, když se daří, ať se daří, vyrejžujeme z toho co nejvíc. V nějakou dvojku asi nikdo nevěřil. Což je hlavní devíza této verze 2013, hlavně u mě. Protože to co má být EXPLOITATIONEM je napálený tak KUREVSKY intenzivně, že to pro běžný diváky běhající do Cinastaru na majnstrýmový kraviny vůbec není, dívky by při tom přestaly mít ovulaci a kluci do smrti chuť na ženskou. Zarchi byl vyhlášenej tím, že násilí vůči hrdince zpracoval do několika "vln", útoků, které šly pořád po sobě a když už diváci nemohli, zpracoval třetí útok v chatě hlavní hrdinky, který už byl tak moc, že i dnes je to fakt hodně drsnej krutej a realisticky působící humáč. Tak se stalo i v remaku, ale to, co předvedli tvůrci tady, to přesahuje absolutně všechny dosavadní meze!!! 60 minut intenzivního kamerou na blízko zabíraného zvráceného násilí, hnusu, krutosti, sexuálního a jiného zneužívání, se valí na hlavní hrdinku bez možnosti vydechnout!!! Kdyby aspoň ta kamera nebyla stále tak nepříjemně blízko, kdyby ti chlápci nebyli tak strašně odporní, ... a navíc, co všechno vlastně tý holce neprovedou. Sem si říkal, že tam je "úplně všechno" a film boduje i ve srovnání s Asií a když už myslíte, že to skončí, ono to pokračuje dál a když už to vypadá na konec a říkate si, tak snad už jsem viděl všechno zlo světa, který se dá ženské způsobit, tak Monroe se Zarchim uštědří divákům/hrdince, která je opravdu sympatická, další kopačku do žaludku, další a další ... V západním filmu jsem dosud neviděl, aby nějaká holka dostala takovou sadu jako zde ... nepamatuju, nevím, v tomto tvůrci překročili hranice a v rámci tak obtížně uchopitelného subžánru jasně dostáli jeho pravidel a diváky, kteří tento žánr mají rádi, přivedli k několikerému fascinovanému úžasu, blahu, sebeuspokojení ... a já nevím k čemu všemu, každopádně jiným může být tohle u prdele. ISOYG 2 2013 se stal jedním z nejlepších, nejlépe natočeným, nejdrsnějším a nejkrutějším moderním exploiterem a filmem v dějinách kinematografie vůbec!!! A kdo má rád extrémy a je rád svědkem překračování hranic, tohle je jasný favorit!! Pomsta se mi zdála slabší než v remaku 2010, ono přece jen masakrovat chlapy se rychle okouká a navíc tady asi nebyla "praktika", která by dostatečně vyrovnala výši brutalitu na hlavní hrdince. Aspoň u mě ne, ale pomsta s náboženským podtextem byla milá, úsměvná a "VENGEANCE IS MINE" je prostě staré pěkné heslo jak na Východě, tak na Západě. TOHLE JE JEDEN Z NEJLEPŠÍCH EXPLOITATION MOVIES V HISTORII FILMU!!! Vznikl pro zasvěcené fanoušky původní verze ze 70. let (gramofon, jizva na tváři, plivanec do xichtu, skladba z gramofonu, ...). Ostatní to nepochopí, nevezmou a běžný divák, který má běžný, přirozený odpor k násilí ve filmech tohle vůbec nemůže vydýchat ... TOP OF ALL!!!! 10/10 ... () (méně) (více)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Původně jsem dal za čtyři, ale "zážitek" z něho celkem rychle vyprchá. Film by se mohl klidně jmenovat I Fuck your Ass 2 a pořád by to bylo to samé, co originál, jen z jiného prostředí. Ale tohle je mi celkem putna. Je to exploiter, a i když jede přesně podle šablony, pořád je na co koukat. Hlavně tedy v první polovině. Tam je veškeré násilí na hlavní a sympatické (!) hrdince opravdu drsné, syrové, takže se chvílemi na to nekouká zrovna příjemně. Jenže to k subžárnu patří a podle názvu čekáte peklo. O to větší škoda, že následná odveta doslova "ztrácí koule" a už není takový masakr, co v původním díle (natož v remaku). Právě kvůli této né zcela brilantní pomstě musim strhnout body. P.S: Hrdinka hezká a řvala opravdu výborně, příště bych však prosil nějakou, která nemá čtyřicet kilo i s tou prochcanou matrací. Díky. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Vážím si série I Spit on Your Grave v rámci sub-žánru Rape & Revenge v hororové historii a užívám si ji jako divák i přesto, že jsem vyčerpaný po psychické stránce, protože celou sérii jsem dal za jednu noc a fúúú... těžko rozdýchávám. Včera začínala tichá noc jako obvykle, bezvětří, chladné dešt'ové kapky se odráží z mého okna a přichází tma. Já se chystám zhlédnout celou sérii I SPIT ON YOUR GRAVE. Tušil jsem do čeho jdu, ale psychické následky jsou těžké. Intenzivní brutalita v podání nevinné krásky se kterou se bohužel neseznámíme jako v předchozích dílech, proto její pomstu neprožíváme tak naplno. ******* Originál byl první nečekaný zvrat pro který těžko hledáme slova - v remaku (2010) nestíháme dýchat - je bolestivý, atmosferově vybudovaný a intenzivnější než originál a v závěrečném díle (2013) si divák pohrává z uříznutou genitálií a přesně ví, co bude následovat v dalším kroku. Zarchiho projekt zobrazuje temné zlo světa, který ale vždy najde na konci světlo. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem sice jen druhou polovinu (a poserte se, že to hodnotím :) ), ale velký znalec (žánru) rape and revenge TheRaven mě ochotně zasvětil do děje. Koncept rape and revenge je pořád stejný, děj kromě intenzivního utrpení nemá, co nabídnout, není to účelem filmu. Podobně jako všechna pokračování Saw těží jen z nových způsobů, jak mučit lidi, i tento subžánr má šanci uspět jen pokud bude posunovat hranice toho, co divák snese. Vím, bagatelizuju to, ale osobně v tom větší smysl nevidím... Tento film své dokázal, pytlíček ve svěráčku sevře nejednomu diváku žaludek... 4/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Má je pomsta, řekl Pán i vložil egyptským jako jedenáctou ránu koule do svěráku.. Kdo říká, že u žánru Rape & Revenge nejde přijít s ničím novým? Co třeba rozdat karty tím způsobem, že by skupina žen brutálně znásilnila, pomočila a zbila chudáka muže? Otázkou zůstává, jestli by chtěl pomstu, nebo si to zopakovat.. K dalšímu flusanci mám jen poznámku, že tupost filmu nikdy nesmí překonat tupost nástrojů v něm používaných. Kde proboha našli Jemmu Dallender? Namontovanou na nákladní lodi jako sirénu? Při castingu na Terminátora? Musím jí ovšem poděkovat, že mě dokonale rozesmála svou reakcí, když se dozvěděla, že je v Bulharsku. Takový výraz nenahodí ani klient čerstvě zkrachovalé cestovní kanceláře, kterému zrovna ukradli všechny doklady. Věřím, ač kvůli tomu na některé místní svícny padne prach, že se jednalo o rejžovu poslední tvorbu slin nad místem věčného odpočinku.. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Mr.Steven & Mr. Neil...yeaah, I was just, um...Bolo prepotrebné vyexploidovať už vyexploidované, lebo únikový východ je hrdzavý a po(s)tupne padá. Slušné O10´pripomenutie originálu stálo za pornosť. Ďalšie soplenie je už nepopiereteľne ohyzdnou devoltážou videného.Tento žáner buď miluješ /stráviš/ignoruješ.Ja ho strávim a ak niečo pribudne, tak milujem. Tu mimo ukrákaného hrdelného kvílenia a duchapreplneným dialógom medzi detektívom a farárom a vôbec...vymačkané želé varlata ma do žanru nesosli. Hlúpučká radovánka pre otrlých a tou ja asi nebudem. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo slušné a miestami aj vcelku nápadité pokračovanie solídneho remaku exploitačnej klasiky. Aj keď v tomto prípade sa nejedná o pokračovanie príbehu, ale skôr o novú tematickú variáciu, s novou hrdinkou. Tá predstavuje začínajúcu modelku, ktorá sa snaží preraziť, no natrafí na nesprávnych ľudí a namiesto fotenia portfólia ju čaká prepadnutie, únos a znásilňovanie. Podarí sa jej však oslobodiť a pripraviť drsnú pomstu. Takže všetko šlape viac-menej v "I Spit On Your Grave" tradícii a hoci to neponúka nič nevídané, čo by subžánrom rape & revenge otriaslo, ide o chytľavý počin, ktorý sa mi páčil takmer rovnako ako predošlý remake. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

O poznanie slabšie ako tri roky stará prvá časť. Klasická žánrovka, ktorá postráda presne to, v čom vynikal jej predchodca. Napätie a atmosféru si Munroe samozrejme zapamätal, ale to je tak všetko. Scenár deravý ako starý hrniec, herecky to tiež nebolo žiadne terno a keby to skrátili o nejakých 15minút, mohlo to byť aspoň ako tak svižné. Ale ak si zgustnete na prvoplánovej brutalite, tak nech sa páči, film v tomto smere má čo ponúknuť. 55%. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Zcela klasický rape&revenge. Remake původního ISoYG mě příliš nenadchnul, tohle je z nějakého důvodu trochu lepší - asi to bude tou změnou tématu a divák už nemá takovou potřebu srovnávat s originálem, či dalšími klasikami žánru. Celkově: "Rape" spíše slabý průměr, "Revenge" trochu lepší a zase mě překvapilo, kam až se dá zajít (svěrák). Celé to jinak pěkně vypsal Flipnic. A Bulhaři jsou zlí. PS:stejně tenhle žánr musely vymyslet feministky - chlapi jsou čuňata a ať si daj na ženský pozor, protože jinak dostanou pěkně za vyučenou. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Poprvé si mladá krásná brunetka vyrazila na venkov, aby se mohla v klidu věnovat práci na nové knize. Také nad klávesnicí je tu a tam potřeba nějaké to rozptýlení, jenže venkovští balíci se s tím moc nepárají a vystrašením to celé pouze začíná. Hromadný sex s partičkou hrubiánů si žádá pořádně bolavou pomstu. Dvojka jede ve stejných šlépějích. Krvavé sekvence už nejsou tak „vyhlazené“, jsou řekněme „špinavější“ a nemají jen šokovat. Vrací se i režisér, jen se z amerického venkova přesuneme do New Yorku, kde chce být jedna slípka další slavnou modelkou. A teď bacha na SPOILERY. Pořízením kvalitnějšího portfolia v ateliéru zvrácených bulharských bratrů to celé jen začíná. Na své si vzápětí přijdou milovníci sado maso praktik a ostřejšího zacházení s ženským tělem i výletů do východní Evropy (jak se do Bulharska pánové s Američankou v bedně dostali, je samozřejmě komickou záhadou). Jemma Dallender je v rámci žánru velmi slušná, tedy zejména v první polovině, která funguje zatraceně dobře. Druhá neamerická půlka už nenabízí moc nápadů, i když se nechutná hovada na hlavní hrdinku valí bez možnosti vydechnout („propadnutí“ do jakési podzemní sítě by si nikdo z nich nevšiml?). Pomsta je slabší, než u jedničky, i když minimálně v jednom případě pánskému publiku nebude nejlíp (jinak členové rodinky vesměs jen fňukají a čekají na ránu). Náběh k jednotlivým likvidacím je navíc velmi prostý (hned ve třech případech nevybouření prasáci jen otrocky následují tu, která má být po smrti), postavy kněze i policisty jsou lehce zbytečné a momenty překvapení (údajná pracovnice azylového domu) vůbec nefungují!! Slabší než jednička, na tři hvězdy to ale spolehlivě má!! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Katie má vysnívaný sen. Byť úspešnou modelkou, ktorá uspeje na svetových mólach. Odrazovým mostíkom sa pre ňu stáva portfólio na ktoré nemá financie. Rozhodne sa preto zareagovať na inzerát z nástenky s ponukou fotografa zdarma. To nemala robiť ... Vysoký štandard zvrátenosti nastolený prvou častou ostal zachovaný. Aj keď originalita mordovačiek je nenávratne preč, veľa fanúšikov hororu si pri sledovaní tohto filmu príde na svoje. A čo potom?? Potom z diváka urobia totálneho idiota a vysoko nastolená latka zo sľubného úvodu sa vďaka primitívnemu deju prepadne o tri poschodia nižšie. Na jednotku sa toto druhé pokračovanie nechytá ani omylom! - 55%. ()

Reklama

Reklama