Reklama

Reklama

Plivu na váš hrob 2

  • USA I Spit on Your Grave 2
Trailer 1

Katie pracuje jako číšnice, ale chtěla by se stát modelkou. Když se dozví o možnosti nafocení castingových fotografií zdarma, neváhá a navštíví studio. To patří třem bratrům, z nichž se jeden rozhodne Katie znásilnit a za pomoci zbylých dvou i zavraždit. Násilníci ale udělají chybu a pomsta na sebe nenechá dlouho čekat... Katie je mladá číšnice, která pracuje v New Yorku a snaží se stát modelkou. V restauraci se sejde s jednou ženou z modelingové agentury. Ta jí řekne, že by si měla nechat udělat profesionální fotky, aby uspěla. Katie vidí inzerci, která propaguje studio, které profi fotky dělá zdarma. Katie se rozhodne zavolat na inzerovanou nabídku, domluví si schůzku a druhý den dopoledne přijde do studia. Tam jsou tři muži, bratři. Fotograf Ivan ji fotí, ale pak chce něco víc, jinak jí fotky zadarmo nedá. Katie se svléknout nechce a odejde.
Druhý den přijde za Katie domů George, který asistoval u focení. Omlouvá se a dá jí fotky na flash disku. Večer Katie vynese smetí a nezabouchne si dveře. V noci, když spí, se u ní objeví George. Katie je vyděšená a omráčí ho paralyzérem. George ji ale dohoní a v pokoji zbije a sváže.
Volání o pomoc uslyší její soused a kamarád. Když vejde do pokoje, George ho několikrát bodne nožem a zabije ho. Poté Katie znásilní. Pak zavolá bratrovi, aby mu pomohl, protože si uvědomil, co udělal, a neví, co s tím. Na místo přijede jeho bratr Ivan a další bratr Nicolay. Ivan chce zahladit stopy. Společně uklízejí místnost a pak Katie předávkují.
Katie se probudí kdesi ve sklepě, kde je opět znásilňována, tentokrát Nicolayem. Ve sklepě je nahá a připoutaná k trubce. Opět dostane drogy, protože ji chtějí někam převézt. Ty ale tajně vyzvrací, a když ji George chce oblékat a odpoutá ji, praští ho do hlavy a uteče. Na ulici narazí na policisty a ty ji vezmou na stanici. Zjistí, že je v Bulharsku. Na policejní stanici pak přijede žena jménem Anna a tvrdí, že vede azylový dům pro ženy, kterým se stalo něco podobného. Pak Katie veze na americkou ambasádu. Jenže ji odveze zpět do sklepa tří bratrů. Je to jejich matka... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (376)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nechtěl bych být v kůži slečny, která by si čirou náhodou něčím podobným prošla. Naštěstí, nejsem žena a nic takového mi nehrozí. Kluci si to velmi užívali a šikanovali šlečnu skutečně delikátním způsobem. Několikrát prozkoumali její pohlavní ústrojí, přičemž křičela snad více, něž když do ni byla vpouštěna elektřina. Poté se převelice vtipným způsobem karta obrátila a každý musí uznat, že Katie byla mnohem kreativnější než chlapci. Naprosto nejkouzelnější byl drtikul, i když vykoupání frajerovy hlavy v míse plné hoven bylo esteticky rovněž velmi příjemné. Takže jo. Není to úplně top film. Herci zde nehrají ani vzdáleně a příběh je směšný. Nicméně, páchání zla bylo docela kreativní a to se cení. 2* ()

genetique 

všechny recenze uživatele

O poznanie slabšie ako tri roky stará prvá časť. Klasická žánrovka, ktorá postráda presne to, v čom vynikal jej predchodca. Napätie a atmosféru si Munroe samozrejme zapamätal, ale to je tak všetko. Scenár deravý ako starý hrniec, herecky to tiež nebolo žiadne terno a keby to skrátili o nejakých 15minút, mohlo to byť aspoň ako tak svižné. Ale ak si zgustnete na prvoplánovej brutalite, tak nech sa páči, film v tomto smere má čo ponúknuť. 55%. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u jedničky i předchůdce z roku 1978 zde máme shodné schema - masakrování nebohé dívčiny a následné biblické ,,Pomsta je má!" Plivání na hroby v názvu bych ale klidně vypustil. Hvězdy dávám opět spíše proto, že tenhle typ filmů by měl varovat před neuváženým chováním a jednáním. Mladá hezká slečna, aniž by cokoliv komu řekla, se vydá na inzerát k neznámému fotografovi, kde se pak diví, že by ji rád fotil nahou. A já se divil, že ji neznásilnili už tam. Přibližně poslední třetina snímku by se mohla jmenovat například Hostel 4, jelikož naše Američanka si své klienty vskutku vychutnává. Přenesení děje do Bulharska nebylo na škodu, podtrhlo bezvýchodnost oběti. Jak ji tam však dostali, je mi záhadou...na voru? ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Katie má vysnívaný sen. Byť úspešnou modelkou, ktorá uspeje na svetových mólach. Odrazovým mostíkom sa pre ňu stáva portfólio na ktoré nemá financie. Rozhodne sa preto zareagovať na inzerát z nástenky s ponukou fotografa zdarma. To nemala robiť ... Vysoký štandard zvrátenosti nastolený prvou častou ostal zachovaný. Aj keď originalita mordovačiek je nenávratne preč, veľa fanúšikov hororu si pri sledovaní tohto filmu príde na svoje. A čo potom?? Potom z diváka urobia totálneho idiota a vysoko nastolená latka zo sľubného úvodu sa vďaka primitívnemu deju prepadne o tri poschodia nižšie. Na jednotku sa toto druhé pokračovanie nechytá ani omylom! - 55%. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že jednička byla o fous lepší - prostředí a způsoby smrti. I když poslední brutalitka ve stylu vajca ve svěráku, byla hodně nepříjemná a poprvé jsem koukal skrz prsty !! Hlavní postava hezčí, než v jedničce a taky to tady o hodně víc schytala. Moderní Explo pouze pro otrlé. Za mě super, slabších pět *. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kde je Katie (Jemma Dallender) znásilňována ve svém bytě, se díky chybnému střihu pozice nože vedle ní několikrát mění. Někdy je pod rukou násilníka, někdy vedle ruky a někdy chybí nůž úplně. (masekjc)
  • Okrem Spojených štátov prebiehala väčšia časť natáčania aj v bulharskej metropole Sofia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama