Reklama

Reklama

Připravte se nejdivočejší a nejdobrodružnější Noc v muzeu všech dob. Jejím hlavním hrdinou je opět nejznámější noční hlídač na světě Larry (Ben Stiller), který pracuje v Americkém přírodovědném muzeu v New Yorku. A právě zde každou noc ožívají muzejní exponáty. Za tímhle neuvěřitelným kouzlem stojí mystická zlatá deska pocházející ze starověkého Egypta, která je tím pádem nejvzácnějším exponátem muzea, aniž o tom má kdokoliv kromě Larryho tušení. Larry se díky tomu při svých nočních službách rozhodně nenudí a navíc má mezi muzejními kousky řadu přátel nebo aspoň známých. Patří mezi ně faraón Ahkmenrah (Rami Malek), prezident Theodor Roosevelt (Robin Williams), nejmocnější vládce hunské říše Attila (Patrick Gallagher), římský centurion Octavius (Steve Coogan), parta neandertálců, kovboj Jedediah (Owen Wilson) a mnozí další. Občas si pro podrbání přijde i kostra Tyranosaura. Živé i neživé hrdiny ale čeká nemilé překvapení. Zlatá deska začíná navzdory svému materiálu korodovat a kouzlo se pomalu leč neúprosně vytrácí. Pro oživlé exponáty a jejich ochránce Larryho tím začínají nejen krušné chvilky ale i jejich největší dobrodružství, které je přivede až za Atlantik. Rozluštění a řešení jejich potíží se totiž nachází v oddělení egyptských sbírek Britského muzea v Londýně. V této slavné a významné instituci naši podivuhodnou partu rozšíří nejen místní oživlí hrdinové v čele s děsně nabušeným rytířem Lancelotem (Dan Stevens), ale i zdejší noční hlídačka Tilly (Rebel Wilson). V metropoli Británie na ně ale nečekají jen nová přátelství. Aby zachránili kouzlo a tím i sebe, musí čelit mnohým nebezpečenstvím a porazit silného protivníka. (CinemArt)

(více)

Videa (28)

Trailer 3

Recenze (254)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po delší úvaze se přikláním k hodnocení 2,5*. Myslím, že je to přeci jen o něco lepší než dvojka, ale abych byl upřímný tak si z druhého dílu vůbec nic nepamatuji, tak už jen proto, poslední díl trilogie musí být lepší :) Pár slušných vtípků, nová postava Lancelota asi zaujala nejvíce, ale jinak žádný velký kolotoč humoru a veselosti se nekoná. Vše už víceméně viděno v předešlých dílech a zápletka třetího dílu je poněkud plitká. A může mi někdo vysvětlit, co to má Ben Stiller s obličejem, jako by na jeho vlastním obličeji byl natáhnutý jeho vlastní obličej o 10 let mladší, vypadal příšerně, no tak Bene, všichni stárneme, nech tomu trochu volnější přístup... ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné. Vlastně to byla i docela sranda. Poslední díl této dobrodružné komedie se odehrává převážně v britském národním muzeuv Londýně. Kouzelná deska totiž přestává fungovat a tak se naši hrdinové vydávají pro radu za tamním faraonem. Tam se setkávají s novými exponáty. Lancelot se mi ze začátku líbil, ale pak se začal chovat jak magor. Některé scény byly celkem vtipné a originální. Třeba ta s obrazem. Hugh Jackman tam měl opravdu skvělý štěk. Pokračování už asi nebude. Ben Stiller jako hlídač Larry opět nezklamal. Taky je to jedna z posledních rolí Robina Williamse... "Máš nějaké zkušenosti s mečem? Jenom z Warcraftu." :D ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v kině se školou. Tenhle film jsem odsuzovala tak nějak od začátku a hodně za to může dvojka, která teda byla nic moc a s třetími díly v sérii mám tak nějak už špatný zkušenosti. A ono ejhle, prlajs. Možná dost za to může ta atmosféra kina, ale já jsem se nefalšovaně smála, nahlas smála. Příběh je jednoduchý, odsýpá to, ale že stačí na obnovení desky jenom jedno měsíční světlo.. No mohli si s tím pohrát trošku víc ;) Co chybělo v příběhu, ale nahradil humor. Malý Dexter byl prostě naprosto úžasný a ke konci extra roztomilý (já chci taky pusu!). Malý Říman a kovboj opět legendární dvojka a ze začátku celkem nesympatický neandrtálec podobný Stillerovi časem taky začal fungovat. Hlavně když došlo na spojení hlídačky a jeho. Mám asi novou oblíbenou lovestory. :D Došlo i na smutné chvilky, ale neni to žádnej velkej doják, kterej by Vám utrhl srdce. A potěšila scéna s Hughem Jackmanam. Abych to shrnula, celý film byl příjemné překvapení. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Noc v muzeu má klasicky sestupné tempo. Ha ha, sem tam fórek, sem tam gag, ale ani Rebel Wilson to nespasí a na Williamse budeme s láskou vzpomínat díky jiným rolím. Tohle téma se asi s třetím dílem vyždímalo úplně, jako mokrý hadr. Asi ani nevím, co k tomu víc dodat. Koukat se na to dalo, ale v kině bych asi litoval... ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Prostě jednička ještě celkem bavila, ale pokračování už je naprosto zbytečně. Asi nemůžu dobře hodnotit, neviděl sem předchozí díl, ani nechápu proč je natočen tento a proč je v kategorii komedie, já bych ho zařadil do kategorie nuda bez nápadu. Příběh je naprosto o ničem a jeho rozuzlení je ještě horší. Nuda,nuda a zase nuda. Jen doufám že, nikoho nenapadne natočit čtyřku. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (9)

Související novinky

Na třetího Hobita si počkáme

Na třetího Hobita si počkáme

03.03.2013

A nikoho to asi nepřekvapí. Když Peter Jackson a studio Warner loni v létě rozhodli o rozdělení původně dvoudílného Hobita na tři části, uklidňovali fanoušky, že na trojku nebudou čekat celý rok, ale… (více)

Reklama

Reklama