Reklama

Reklama

Připravte se nejdivočejší a nejdobrodružnější Noc v muzeu všech dob. Jejím hlavním hrdinou je opět nejznámější noční hlídač na světě Larry (Ben Stiller), který pracuje v Americkém přírodovědném muzeu v New Yorku. A právě zde každou noc ožívají muzejní exponáty. Za tímhle neuvěřitelným kouzlem stojí mystická zlatá deska pocházející ze starověkého Egypta, která je tím pádem nejvzácnějším exponátem muzea, aniž o tom má kdokoliv kromě Larryho tušení. Larry se díky tomu při svých nočních službách rozhodně nenudí a navíc má mezi muzejními kousky řadu přátel nebo aspoň známých. Patří mezi ně faraón Ahkmenrah (Rami Malek), prezident Theodor Roosevelt (Robin Williams), nejmocnější vládce hunské říše Attila (Patrick Gallagher), římský centurion Octavius (Steve Coogan), parta neandertálců, kovboj Jedediah (Owen Wilson) a mnozí další. Občas si pro podrbání přijde i kostra Tyranosaura. Živé i neživé hrdiny ale čeká nemilé překvapení. Zlatá deska začíná navzdory svému materiálu korodovat a kouzlo se pomalu leč neúprosně vytrácí. Pro oživlé exponáty a jejich ochránce Larryho tím začínají nejen krušné chvilky ale i jejich největší dobrodružství, které je přivede až za Atlantik. Rozluštění a řešení jejich potíží se totiž nachází v oddělení egyptských sbírek Britského muzea v Londýně. V této slavné a významné instituci naši podivuhodnou partu rozšíří nejen místní oživlí hrdinové v čele s děsně nabušeným rytířem Lancelotem (Dan Stevens), ale i zdejší noční hlídačka Tilly (Rebel Wilson). V metropoli Británie na ně ale nečekají jen nová přátelství. Aby zachránili kouzlo a tím i sebe, musí čelit mnohým nebezpečenstvím a porazit silného protivníka. (CinemArt)

(více)

Recenze (253)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se od soudruhů dočetl, že se nebude cenzurovat slovo "hovno" a "prcat", když to bude alespoň trochu vtipně zapojené. S trochou štěstí se pokusím o nový model psaní komentářů. Noc v muzeu je hovno drama, cheche. Ale prcat na to, chichi. Hlavně, že je sranda, jééééécheche. Hooooovno. :)))))) Legrační. A velmi. Prcat ježka do ucha. Ben Stiler se snaží o svého křupana, bezoskarově, bohužel - výkon na hovno a prcat dvakrát! Přesun do Londýna stojí za hovno a za půl prcání. Jee, to je ale švanda. Jejich muzeum nabízí hovno zábavu, jako kdyby těm prcálistům scénářů došly nápady. Ale přesun do Esherova obrazu byl celkem svěží, to se mi líbilo, to na hovno nebylo. No, nuda jak prcání hovna, buhehehe. Ten je za sto... Já prej: prcání hovna :)))) No nic, tak já už jdu taky do prdele, tohle je o hovně, fakt. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

No není to ono. Co Vám mám víc povídat. Třetí díl je prostře třetí díl. Těží z minulosti, recykluje co může, ale na druhou stranu - je pořád hodně fajn. No...sice už nápadů není tolik, ale pořád tahle absolutní bláznivost dokáže zabavit. Třeba první scéna s Owenem Wilsonem a Steve Coogenem byla naprosto brutální. Jenže dobré scény střídají horší a vysloveně špatný příběh tomu taky nepomůže. A když přijmeme fakt, že tenhle díl má vysloveně špatnej příběh, tak se hodně těžce hledají nějaká pozitivní slova. Naštěstí tu ale pořád jsou samotní herci, kteří to v podstatě zachraňují a tak počítejte s tím, že ačkoliv tenhle film bude jakýkoliv, ztráta času to nebude. Tedy v případě, že jste viděli i předchozí díly a líbili se Vám. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $127miliónovTržby USA $113,746,621Tržby Celosvetovo $363,204,635Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,268,113 //počet predaných kusov 469,045Tržby za predaj DVD v USA $14,617,905 //počet predaných kusov 748,162║ ďalšie zbytočné pokračovanie, už druhé bolo dosť bez iskry, prázdne, tu to nie je ináč, len minimum vydarených scén, či frkov, prevažne sa bazíruje na trápnostiach, takže ide to dosť mimo aj na rodinnú komédiu, strata času ako prevažná časť podobných fantasy úletov či komédii /35%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Theodore Roosevelt, prezident Spojených států Amerických. - Ani zbla netuším, co to značí." Vynikající hledač grálu sir Lancelot a závěrečná parodie na Hříšný tanec jsou jediná dvě pozitiva, která jsem v muzeu zahlédl. To ostatní tady už totiž bylo a já patřím mezi ty nešťastníky, kteří ani při první návštěvě muzea neskákali nadšením mezi oživlými exponáty. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Přehlídka smutku a nedůstojnosti. Jedna z nejnudnějších filmových sérií klesá ještě hloub v absolutním plýtvání zdroji. Nejsmutnější je koukat na Williamse. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem se těšila a jako vždy, když se na něco těším, nalézám zklamání. Nic moc extra originální. Spíše těžili z úspěšnější jedničky. Vtipná byla scéna s otylou blonďatou hlídačkou britského muzea, jinak jsem se až nezvykle často netrpělivě vrtěla v sedačce kina s občasným pohledem na hodinky. Tohle by měl být poslední díl muzeijních nocí. Musím uznat, že pointa jim celkem vyšla. Důvod, proč už dál není možnost k velkému závěrečnému mejdanu. I když jednou, maximálně dvakrát za x let k tomu za jistých podmínek dojít může, jak jsme v závěru zjistili. Hugh Jackman, jenž si zahrál sám sebe taky trochu pobavil. Toho Wolverina si ale mohli odpustit. Vtipné mi to ani jako ironie nepřišlo. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o žádné veledílo, ale jako rodinný film působí tato již uzavřená trilogie celkem v pohodě a tak to také beru. Pokud člověk viděl předcházející dva díly, nic už ho nepřekvapí. Jedná se o sterilní dobrodružnou podívanou s "šaškem" Benem Stillerem a také Robinem Williamsem v jeho poslední roli...a o to bylo pro mě loučení s ním silnější. Z nováčků potěší snad jen Lancelot, který je napsán vtipně a výstižně a jistě si své fandy najde. Nic víc, nic míň, až to třeba jednou půjde v tv, jedním okem budu koukat, jinak se k trilogii nemám potřebu vracet. PS : Huge Ackman mě naprosto dostal :D...62% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Je smutný vidět Bena Stillera teprve rok po báječně svěžím a nápaditým pitvořit se v tak neoriginální rodinný břečce, v níž se humorné scény točí kolem čůrání opice. Dvě hvězdy jenom za Dana Stevense, jenž je poslední dobou cool snad ve všem a jednu fajn bitku v obrazu. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Když celá hlavní zápletka (tady extrémně jednoduchá) skončí po 75 minutách a do konce zbývá ještě nějakých 20 minut, něco je špatně. Ano, tohle pokračování je zcela určitě odfláknuté. Pár minifórků kdy se alespoň ti nejmenší budou smát až se za břicho popadat. Naštěstí se Ben s Owenem již brzy představí v novém Zoolanderovi, takže si pořádně spravím chutě. PS: A Egyptského faraona hraje .... kdo jiný než Ben Kingsley. Jaké překvapení. 40% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Další zbytečné natahování série. Tohle je nejslabší díl série a jak už to tak bývá, nemá co nového nabídnout. Ani se tu nedá pořádně čemu zasmát. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

No nič moc, ale aspoň pekná rozlúčka s Robinom Williamsom. Už predošlé diely ma moc nebavili. Jednotka síce ukázala zaujímavý námet, ale rovnako ako prvý, tak druhý a aj tento tretí diel vsádza na ten najtupší humor. Keby toto púšťali v Zoo opiciam ani by som sa nedivil. Tie by sa pritom možno bavili viac ako my. Tak či tak je to sračka a nevytiahne to s priemeru ani záverečné rozlúčenie, ktoré bolo dobré hlavne vďaka Silvestriho hudbe. Keď už sme pri Silvestrim, jeho hudba bola asi najväčšie plus. Síce ten sa s tým tiež moc nesral a "zahral to na Hornera", takže Múmiu a jeho ďalšie klenoty v tom ľahko započujete. Tak či tak je to majster a svoj orchester dirigoval veľmi dobre, pretože aj keď je to kopírka jeho starších diel, sakra dobre to vo filme ladí. Obľúbený soundtrack: The Ahkmnerah Expedition, Teddy's Goodbye. 55% - 3* ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Do muzea chodím stejně rád jako k zubaři, a to dentistům možná křivdím, protože pozorování dávné dáávné dááávné dáááá...uááá...chrrrr...vné historie rozházené po šesti patrech mě obyčejně bolí víc než broušení řezáků. Když si vzpomenu, jak mě zničila i Benova předchozí prohlídka, je závěrečná nota muzejního trylku vlastně majstrštyk. Samozřejmě nikdo z nás neměl šanci vidět něco nového, ale to už holt tak v muzeu chodí, že je v něm věčně všechno při starém... ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Za božský cameo Hugh Jackmana a skvělýho Lancelota jsem chtěl dát o hvězdu navíc, ale ani tak bohužel nemůžu, protože i přes tyhle dva klady je to strašná vyvařenina. Škoda. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Po slabší dvojce přichází zlepšení ve stylu trojky. O stupeň lepší zábava, vtipných momentů také spousty. Minimálně se vyrovnává prvnímu dílu a možná ho i předčí. Noc muzeum number 3 splnil svůj účel a na takové večerní odreagování slušná komedie .. 6/10 = 65% ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

V letním putovním kině s alkoholem v ruce to byla pecka, ale ruku na srdce, jen kvůli tomu alkoholu. Když si tak vzpomenu na ten film, jsem strašně rád, že si na něj už nevzpomínám... snad jen na ten pichalvej vocas, jako když požijete koktejl ze všech známých tekutin. Čemu jinému přezdívat "dort pejska a kočičiky" = zaručený lék na zácpu než tomuto filmu? Byla tu kompletní učebnice dějepisu pro 1. stupeň základky, ale nic z toho nedávalo vůbec smysl, o logice nemluvě. Ale už se zase rejpu v detailech - čekal někdo od trojky Noci v muzeu logiku? Jasně že ne, to by bylo nemístné očekávání. Ale i tak - jsem zklamán i při vyhození pojistek mozku a dotankování několika půllitry pivního protahováku. ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Kung-fu mistr nudy Shawn Levy dovedl svou nezajímavost k dokonalosti. Pod zbytečností průměrné dvojky je vrstva obrovského hnoje a až pod ní závěr trilogie (snad). ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak ani do tretice Noc v múzeu neprekročila svoj tieň. Dvojka Stiller-Wilson obyčajne funguje minimálne priemerne a nie je núdza ani o zábavu, tu však divák nájde iba nudu zmiešanú s istou dávkou nostalgie a patetizmu. Prehliadka hereckých hviezd v prázdnej peknej škatuľke s občasným sekundovým zábleskom zlepšenia. 40/100 ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|73%|Shlédnuto v kině. Tak přeci jenom – máme tu třetí díl a to pravděpodobně už závěrečný. Abych to na začátku shrnul s ostatními díly, tak první film: Neskutečná pecka, tam jsem se zasmál hodně, skvělé nápady, vtipné scény atd, takže jsem nakonec dal 5* (za me 90%), což jsem byl překvapen. Bena Stillera moc nemusím, ale zde mi sednul v těchto filmech. Pak přišel druhý díl a ten mě vyloženě zklamal. Jako celek to není špatný film, ale místy nudil a moc jsem se nezasmál, vtipné scény skoro vůbec nebyly, udělané to bylo opět výborně, ale přišlo mi to dost nezáživné, takže mi to stačilo vidět jen jednou. No a po letech přišel tento díl. A já byl zvědav, jak to dopadne. Dost jsem se obával, že to bude průměrné a nudné jako dvojka, to se naštěstí netsalo. Bylo to o dost lepší, ale zase to nepřekonalo jedničku. Ale co bych vlastně chtěl ? Nadprůměrný film to je a ty 4* jsem nakonec s radostí udělil. Stopáž byla krátká, tak tu nuda nehrozila. Vtipné to bylo (ne, tak jako v jedničce, ale zase o dost víc jak ve dvojce). Bylo to hezky spracované, příběh jednoduchý, prostě vše bylo tak jednoduché a nenáročné, že se zde ani nedalo moc kritizovat. Samozřejmě, už to má dost využitý potenciál, vlastně úplně už vyčerpaný, takže zde bylo vidět, že to tvůrci jen tak tak sesmolili, aby to vůbec vytvořili. Úplný úvod nebyl moc záživný, ale pak když začala předváděčka s postavami a zvířaty v muezeu, kde se začala hroutit zlatá deska, to bylo pěkné a i jsem se dost zasmál. Nějaké hluché místa zde byly, chtělo to víc nápadů přidat, kdežto to šlo dost mírnou cestou, ale dalo se furt na co dívat, nic mě teda nepřekvapilo, ale bavil jsem se. Ke konci to jasně jakoby skončilo, takže nejspíš poslední díl a jsem rád, jinač by tuhle sérii dost kazili, kdyby se dál pokračovalo. Hudba od Silvestriho se opět povedla. Potěšila tlustá herečka Rebel Wilson, takže tu jsem se fakt zasmál. Pak jsem si vlastně uvědomil, že hrála v Pot a krev.  No, takže co víc dodávat ? Já jsem se bavil. Nebyla to pecka, ale oproti dvojce velký skok dopředu. Film byl krátký, uteklo to rychle, pěkná oddychovka, kterou si někdy opět s radostí pustím. Jednička je ale furt nepřekonatelná. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Za mě dobrý. Od pohádky pro děti člověk nemůže mnoho čekat. Tím pádem moje skromná očekávání byla naplněna. Pár momentů dokonce přišlo vtipných i mým očím. Na mysli mám konkrétně romantickou vsuvku mezi ošklivou a tlustou anglickou hlídačkou a pračlověkem, či ta momentka s Pompeji. Příběh z kraje stojí za prd, ale poté se naladíme na klasickou muzejní noc, ve které se změnil pouze kontinent a prostředí. S přimhouřením oka to vidím snad i na 3 hvězdy. Vyloženě odpočinková záležitost. ()

Související novinky

Na třetího Hobita si počkáme

Na třetího Hobita si počkáme

03.03.2013

A nikoho to asi nepřekvapí. Když Peter Jackson a studio Warner loni v létě rozhodli o rozdělení původně dvoudílného Hobita na tři části, uklidňovali fanoušky, že na trojku nebudou čekat celý rok, ale… (více)

Reklama

Reklama