Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wade je obyčejný člověk, který se věnuje dětem a nedělá žádnou hvězdnou kariéru. Jeho přítelkyně naopak pochází z rodiny váženého a autoritativního soudce. Wade není pro jeho dceru zrovna vysněná partie, a když se ještě k tomu rozjede kolotoč smolných událostí, začnou na povrch vyplouvat rodinná tajemství... (oficiální text distributora)

Recenze (13)

klerik 

všechny recenze uživatele

Jedna z tých lepších (umiernenejších) černošských komédii. Téma predstavenie partnera rodičom nie je nijako prevratná a ani vtipmi film nepreteká. Ale herci svoje úlohy zvládajú s prehľadom a hlavne film nemá nudné či trápne scény (aké sa napr. vyskytujú aj v inak pomerne slušnej sérii FOTER JE LOTOR). Podobne znesiteľné ako HÁDAJ, KTO PRÍDE... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasický rámec - chlap se zamiluje do ženské, která má trochu pedantského otce, který jen tak někoho nepřijme. Chlap se tak musí tatíkovi představit a na tom stojí celá zápletka. Craig Robinson je celkem vtipný, stejně tak je ale v některých případech otravný. "Peeples" je obyčejná romance, která ničím nepřekvapí. Kerry Washington je příjemným zpestřením, protože je to prostě kočka. Jinak se ale jede v zajetých kolejích. Pozitivem je fakt, že se většinou moc nepřehrává, což bývá problém černošských komedií. Za tohle rozhodně nějaký ten plusový bodík. I tak to na víc jak 40 % nevydá. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Peeples je jednoduše řečeno Fotr je lotr pro černý (koneckonců ten film je i tady v podobných). Všichni jsou černý (wow!?) a otec rodiny není bývalý agent FBI, ale velevážený soudce, který se snad mohl stát i prezidentem Obamou. Jednotliví mužští herci jsou individuálně slabší než v bělošský verzi (není to rasistický? Asi budu psát původní..), ale zase ženský mi přijdou lepší tady. V původní (=bělošská) verzi samozřejmě byly lepší humory, zápletka byla originální a byl tam cvičenej kocour, v týhle (černošský) verzi to ale kupodivu taky nebylo úplně nejhorší - chvílema to bylo trapný (závody na kolech s prokletým dešťem, bratr hrdiny Chris, potírna) a chvílema to bylo zase takový.. nevim, neřezal jsem se smíchy, ale prostě to fungovalo a mile to potěšilo. Co ale musím vyzdvihnout a co je možná tradičně lepší v černošských filmech všeobecně, byl soundtrack / hudební doprovod. Ten byl dobrej a je jedno, jestli Robinson brnkal na kytaru nebo mladej kluk natáčel videoklip ala Lil Wayne. Všechna hudba byla prostě dobrá a trumfla to jenom Kerry Washington ve školní uniformě. Moc na černošky nejsem, ale Oh God .. ta Kerry je ale kus baby :) Závěrečnej "mejdan" celý rodiny mě pak zlomil na tu třetí hvězdu. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý je tak neoriginálny a všeobecný, že nebyť Robinsona tak by bolo ťažké ho dopozerať. 5/10 ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Taká klasická americká produkcia v rámci rodinných komédií, na spôsob Fotr je lotr, alebo Hádej kdo? ...nenadchne, neurazí...dopozerať sa to dá....:O) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Máme tu další příběh o muži snažící se dostat na svoji stranu rodinu své vyvolené a následně požádat o její ruku, kde hlavně otec coby vážený soudce vede své priority a názory na danou věc. Lehce podaná komedie bez zbytečné přetvářky, ztřeštěností a sitcomu vůbec. Ale jo, vtipných scének je tu dost, ale přeci jen se vše drží standartu nepřekračujících hranici přehrávaných šíleností.  Craig Robinson a Kerry Washington si své postavy užívají a vytvořili tak pár, jaký by jim mohl kdekdo závidět. Scénář a atmosféra snímku by se hodila pro TV film, ale takto s daleko větší výpravou je to přeci jen přitažlivější. Pro víkendový odpočinek film jako stvořený. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Špicová čisto afro komédia, ktorá sa našťastie obide bez klasických afro klišé. Film sa drží na vysokej úrovni a v momente keď začne skĺzavať do vôd trápnych scén umne vykorčuľuje inam. Craigov humor mám rád a aj tu to rozbalil v podstate do "One man show". A Ešte na záver. Obraz Kerry Washington v tesnej ,mini školskej uniforme s culíkmi a pravítkom v zuboch s výrazom bola som zlá naplácaj mi z hlavy asi už nikdy nedostanem a to je dobre .Zakladám v pamäti pod N ako "Na horšie časy" 😁. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Nie príliš ale občas aj vtipná komédia,dievča si privedie domov svojho priateľa,začne vyzvedanie ale aj skutočnosti vychadzat na povrch 2* ()

Reklama

Reklama