Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Watanuki Kimihiro od dětství vidí duchy, ale nemůže s tím nic udělat. Jediné, co mu zbývá, je sledovat je. Nic víc. Jednoho dne se dostane do obchodu patřícímu Ičihaře Júko. Tam mu slíbí, že mu splní jakékoliv přání, pokud za něj zaplatí odpovídající částku – samozřejmě nemluví o penězích. Co si asi bude Kimihiro přát? A co to Watanukiho bude stát? (Zíza)

(více)

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Titulky. (Krátké se skvělou hudbou. V podstatě vám dá jen čichnout světa z xxxHOLiC a pak to zmizí. Je to výhoda či nevýhoda? Nepohltí to, ani nenudí.) ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Atmosféru to malo, no v pamäti mi (okrem troch krásnych nadprirodzených slečien) ostane asi len ten príbeh o "nešťastnom" dievčati (inak som ju ale už od začiatku neznášal), ktorý možno niekedy ukradnem a použijem večer pri opekačke... ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Tento seriál má tu vadu, že je příliš krátký. Sotva jsem se do něj vžila a začalo mě to bavit, tak skončil. Možná je určený spíše pro ty, kteří viděli anime nebo četli mangu (anebo obojí), ale to já bohužel nejsem. Každopádně mě toto dorama přesvědčilo, že bych tento svůj nedostatek měla napravit:) ()

Reklama

Reklama