Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snáď každý chlapec vlastní bejzbalovú kartu, ale málokto má doma takú, ktorá má hodnotu 1,2 miliónov dolárov!
Adaptácia rovnomennej knihy Gordona Cormana Swindle (Podvod) spracúva príbeh Griffina (Noah Crawford), ktorý nájde bejzbalovú kartu v hodnote miliónov dolárov. Jeho kamarát Ben (Chris O'Neal) sa má čoskoro sťahovať a Griffin chce jeho rodine pomôcť, aby nemuseli odísť. Chlapci sa však stanú obeťou podvodu, keď sa kartu pokúšajú predať v obchode a získajú za ňu miesto miliónu iba 300 dolárov. Je preto načase zavolať pár priateľov a vrátiť to podvodníkovi všetko aj s úrokmi. (Incantator)

(více)

Recenze (5)

honajz 

všechny recenze uživatele

No dobře, je to TV film, a navíc pro Nickelodeon, tam se žádná sláva nedá snad ani čekat. Levný rozpočet však vynahrazuje ne až tak blbý scénář, některé velmi povedené a občas dokonce skutečně vtipné scény (jeptiška na vozíku), a ani ten příběh není nejhorší, docela drží v napětí, film má jistý tah. Nevyhne se to několika hluchým místům, ale zase Ariana Grande na svých dvacet nevypadá a myslím, že hodně film táhne (a to i když se bavíme o převlecích a eskapádách Jennette McCurdy, ta přece jen trošičku přehrává). Na uvolněné víkendové odpoledne film jako vyšitý, u kterého se dá oddechnout i pobavit. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Průmerný film s vtipnými scény ( dortová bitva...) , ale i dost s nudnými scénami. 50%. Nejvíc se mi ve filmu líbila Ciara Bravo a Ariana Grande. Jinak ostatní herci nic moc extra nepředvedli. ()

ManOfPhoenix 

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapilo, že je v tomhle TV filmu hodně Nickelodeonských hvězd (tedy alespoň těch dřívějších). Munck, Grande, McCurdy, Bravo a další. Podle mě je to skvělý pohodový oddechový film, u kterého se každý pobaví. Pár sem tam zaskočí ty vtipné scény a příběh není špatný. Prostě pohodový film, Grande, McCurdy nebo i Munck překvapili, obsazení je sympatické, a tenhle film doporučuju. I když musím říct, že Grande v podstatě táhne film (kdo by její postavu nemiloval? :D). ()

sara93 

všechny recenze uživatele

Celej super film , i když je to pro mladší generaci , tak jsem se u něj bavila . Má to sice své mouchy a hodně věcí je tam nesmyslných , ale jako zábava je to super . ()

Reklama

Reklama