Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvodná televízna inscenácia o žene, ktorá chce pomáhať iným, ale sebe už nedokáže... Hrdinkou je 30-ročná psychologička zamestnaná na národnom výbore, ktorá kráča životom opustená, pretože je "čudná". Plne sa venuje svojmu povolaniu, v čom ju nechápe ani jej priateľ. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Vraj je workoholizmus modernou záležitosťou. A tu kvitne priamo na národnom výbore u súdružky psychologičky, ktorá pre blaho svojich stránok obetuje aj súkromný život. Scenár nie je silnou stránkou tohto filmu, ale herci ho vytiahli až nad tri hviezdy. –––– Možno je nejaká vadná, keď si nevie nikoho udržať. Chudera! –––– Prosím ťa, koho už dnes zaujímajú cudzie starosti? Každý sa stará predovšetkým sám o seba. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Možná v tom někdo vidí bolševickou agitku, aby lidé více a zodpovědněji pracovali i na úkor vlastních osobních zájmů, ale myslím, že tomu tak není. Takových typů, jako je hlavní hrdinka je dost a dost a dnes možná spíše mnohem víc, než v době vzniku inscenace. Takže za mne slušná vztahovka s poměrně sympatickými postavami a docela hezkou konstrukcí příběhu. Zkušený režisér je znát, zkušení herci rovněž tak. Není námitek proti ničemu, tak není důvod nedát slušné hodnocení. ()

Reklama

Reklama