Reklama

Reklama

Na hraně

  • Velká Británie On Edge
všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Velká Británie, 1999, 15 min

Obsahy(1)

Návštěva u zubaře se může pěkně zvrhnout, zvlášť když přijdete bez objednání a váš vlastní lékař na vás nemá čas. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (7)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Úžasný Doug Bradley v děsivém krátkém snímku o tom, jak lehce se může "běžná" zubní prohlídka zvrhnout ve středověké mučení. Dva roky předtím, než se "Pinheadovi" dostala do rukou zubní vrtačka, prováděl brutální zubařské zákroy na svých "neposlušných" pacientech Corbin Bernsen v Dentistovi. Navzdory očividnému hororovému potenciálu, který v sobě "Dentist Terror Movies" skrývají, zase tak moc snímků na toto téma natočeno nebylo. On Edge je malým, zapadlým kraťasem, který je v našich končinách téměř neznámý. A je to škoda, protože (závěrečný) "výsledek" je mistrovský...:) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Podobně jako oba díly Dentisty i tohle bude spíš hororem pro ty co mají panickou hrůzu z návštěvy zubaře. Já s tím problém nemám. Na mě tenhle kraťas moc nezafungoval.První hvězda za Doug(a) Bradley(ho), kterého hororový fandové znají hlavně jako Pinheada. Tady si zahraje vyšinutýho zubaře. Druhou hvězdu dám za ten konec. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zrovna včera jsem se objednal po dlouhé době na preventivní prohlídku k zubaři a po shlédnutí tohoto snímku jí půjdu co nejdříve zrušit. Příběh nás zavede do jedné zubní ordinace, kde přichází s bolavým zubem pan Thurlow. Ujme se ho „doktor“ Matthews a během krátké chvíle mu udělá z huby krvavou fašírku. Co jiného se dá taky čekat od Douga (Pinheada) Bradleyho. S tímto snímkem musíte mít hold trpělivost až do samotného závěru, protože tam na vás čeká sladká odměna. Tedy pokud máte rádi krev, dráty a….. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Raz za rok na zubársku prehliadku. Kvôli tomu? Ďakujem pekne. A už chápem, prečo sa mnoho ľudí bojí zubára. A nie je to len zvukom vŕtačky. ()

Honziczech 

všechny recenze uživatele

Ještě, že mám mladou zubařku a znám ji už několik let, po tomhle filmu bych se velmi zdráhal jít na prohlídku k novému zubaři. ()

LudkovaLevaRuka 

všechny recenze uživatele

Neznám větší horor, než když si na vás zasedne zdravotní sestra vašeho zubaře. Doprošovat se, aby vám někdo rejdil v obličeji kleštěmi a zapnutou vrtačkou zavání masochismem. "Na hraně" je jako skutečná návštěva zubního lékaře - místy se vleče, pokud ale máte smysl pro černý humor, odnesete si z ordinace víc než jen podivný pocit trnutí v zubech. A samozřejmě: po shlédnutí radši dvě hodiny nejezte. ()

Reklama

Reklama