Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miles Montego (Ja Rule) je kluk, který si na drogové činnosti vydělal jmění a pak se přesunul do sféry legální. Už dlouho po něm pasou federálové. Ale přesto, že se Miles stále pohybuje v dřívější drogové společnosti, nemohou nic najít. A během toho všeho Miles poznal jednu úžasnou věřící dívku Vanessu (Adrienne Bailon). Její rodina je také věřící a Miles se jim nezdá. Ale před Vanessou Miles nic neskrývá a dokonce kvůli ní začíná číst Bibli a přemýšlet nad Bohem. A když Milesovi umírá matka, federálové začínají zatýkat a Vanessa skončí v kómatu, Miles se konečně rozhoduje, jakým směrem chce dál jít. (KrestanFilms)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten název dost jasně napovídá o tom, čeho asi budeme svědky. Bollywoodská horní polovina plakátu to jen podtrhuje. Tohle bude romance. A ne jen tak ledajaká. Mužem bude frajer, co měl hodně společného s prodejem drog a ani dnes to s ním není úplně v pohodě. Ženou v tomto případě bude silně věřící naivka, která ale nemá problém s tím nosit výstřih, ve které by měla problém ukrýt i jedinou lentilku. Tihle dva, kteří se k sobě nehodí, on navíc s tváří Ja Rula si k sobě najdou cestu, nejspíš přesto, jak skvěle rapuje citáty z bible. No, a vzhledem k tomu, že jsem silný ateista a navíc si myslím, že mám vkus na dobré filmy, tuhle snůšku hloupých romantických klišé v rádoby cool dramatickém filmu prostě nesnesu. Vizuálně načančané, herecky spíš podprůměrné a scenáristicky křečovité. ()

Snehulienka 

všechny recenze uživatele

Byla jsem připravená, že mě to zklame a ono to nebylo tak zlý. Dialogy nejsou nudné, herecké výkony uspokojivé a celkově ten námět nebyl vůbec špatný. Chtěla jsem dát 3 hvězdičky, ale vzhledem k tomu, že je to natočené dle skutečné údalosti, dám za čtyři. (Doporučuji kouknout na film v originálním dabingu a nečekat na český dabing - pokud vůbec bude) ()

Reklama

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Údajně je film dle skutečných událostí. Ale toto filmové zpracování podává hlavně hromady otazníků. Miles tvrdí, že BYL drogovým bossem. Ale stále se stýká s lidmi z branže a stále má své miliony. Rodinu údajně miloval, ale bohatství si užíval sám. Kdy a jak přišel zlom, že se údajně rozhodl praštit s byznysem? Když už přišel do kostela, kněz přijel v Lamborgini a čepici nesundal z hlavy. Ten, kdo má jít příkladem vypadá, že sám Bibli ani moc nezná... Dlouhé vyšetřování jeho činnosti zkončilo jen: Asi je čistý, šéfe. A co rodina Vannesy? Vypadala na nižší střední třídu. Ale Vanessa se prohání v luxusním kabriu... Ano, příběh o tom, jak zlý kluk postupně příjde k Bohu byl fajn. Ale okolnosti byly dost podivné... TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

paja183 

všechny recenze uživatele

Film som pozerala v angličtine, takže mi určite pár detailov ušlo, ale celkovo to bol veľmi fajn film a Vanessa je veľkou inšpiráciou hlavne v tom, ako dokáže načúvať... ()

brumbrum 

všechny recenze uživatele

Hm, na zaklade zlych hodnoteni som sa tesil na duchovny zazitok :-D - ked je totiz duchovny flim polarizovany a pod 50%, tak je to vacsinou paradna chutovka, kedze dav pospolity hviezdickuje odpad a odpaduje kvalitky. No az na to, ze tento pocin zial prilis duchovny nebol, vlastne asi bol, ale natolko 'ezotericky' a amicky, ze to uz ani s oboma prizmurenymi ocami neratam k duchovnym zalezitostiam. Bolo to skor hamburgerova cool verzia viery v Boha dakde v centre potapajucich sa USA. Tie scenky, ako letia s polonahou zboznou babenkou sukromnym jet-om, diamant v uchu, briliant v pixle k pytackam nad oblakmi a dolu caka Bentley.. - tetovanie cez obnazene prsia a zasnene rozhutuje, ako uz konecne chape Boha, ze vlastne cela ta krasa je od Neho.. Alebo ako ten pastor (inak, ten pojem 'pastor' je celkom iritujuci; je to ako 'alternativny chirurg', cize clovek bez studia, bez osvedcenia, co sa citi zrely operovat, lebo mal taky zvlasnty pocit zhora), co vystupi z Lamborghini, diamantove naramky, mastna huba, zlate retaze a udrbava sa nakrivo, ze preco by nemohl kazat ludom aj on ako pastor, ze ved Biblia vraj nepise nic 'proti stylovosti' - no neskutocne koniny, jednak vravi 'styl' a mysli 'prepych jak svina', a jednak prave v tychto dnoch sa cital pribeh o Lazarovi a bohacovi, a pred tym Kristus kazal o nemoznosti sluzit mamone a Bohu zaroven atd.. Ale tuna sa to preda ako cool pastor. Polovnicka latina jak sa patri, do toho gospel, aleluja bratia.. - ono je fajn, ze aj rappovaci dealer a vrah ma zaujem o Boha, a On si ich urcite vie najst aj na svetovom smetisku meno New York, ale v nasich geosuradniciach si predsa len radsej zajdem na solidnu omsu s original knazom. Toto moze povzbudit dakoho, kto sa hybe na pokraji legality a nema problem odbachnut suseda, lebo sa na neho spravne neusmial - ale pre bezneho cloveka je to skor motanica. Davam 3*, za pokus natocit daco o hladani Boha. PS: Sk titule k tomu su jemne ustrelene, takze sa oplati viac spoliehat na usi nez na citanie tituliek. PS2: Nesuhlasim celkom, ze nie je zrejme, odkial tipek nabral prachy - pistolnik, vrah, sexualny akrobat, sef gangu, vlastnik nocnych podnikov, potetovany od usi po prdel, 8-izbova vila jak svina pre domaceho pana samotneho, Bentley, sukromny jet, 118 melonov USD kauciu vysoli na prezvonenie - ved to tam vsetko pospominali, co este treba k tomu dodat?.. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama