Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alec konečne odhalí vraha, lenže odhalenie je natoľko šokujúce, že mestečku Broadchurch to len ťažko prinesie úľavu. (Arsenal83)

Recenze (3)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je tu konec 1 série. Zakončení dopadlo skvěle. Vrah byl usvědčen, lide se to dozvěděli a stihl se i odkládaný pohřeb. Říká se, že pod svícnem je největší tma, v tomhle případě to tak trošku odpovídá. Už někde 2 díly zpět mě napadlo, že to bude On. Ale je to takové to podezříváni někoho, kdo se na to hodí nejméně. Pak přišli s notebookem a už me v tom On figuroval, takže jsem pak překvapen nebyl. Spíš me překvapil motiv a tady se to dost povedlo. Každopádně, mohl se zbavit těla a nikdy by na něho nepřišli. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Ze závěru mám rozporuplné pocity. Na jedné straně jsem nesmírně rád, že vytáhli tvůrci z rukávu vraha, kterého jsem absolutně nepodezíral. Respektive, samozřejmě, že mi během sledování také několikrát vyvstal na mysl, ale vždy jsem to rychle zavrhl, protože mi nedávalo pražádný smysl, jak by se mohl manžel od detektivky, který se na plný úvazek stará o jejich malé dítě, na celé večery někam vytrácet. A vlastně mi to nedává smysl doteď. Přijde mi to jako cílená hra na to, mít co nejpřekvapivější závěr, aniž by to bylo úplně logické. Tímto způsobem mohli tvůrci v posledním dílu ukázat na kohokoli. Stejně jako mi přijde zcestný ten šílenec, který mluví s mrtvými. Na jedné straně mu Danny dává indicie o lodi a že je vrahem někdo blízký. Na straně druhé mu Danny říká, ať vraha nehledají. To mě tedy trošku zklamalo, není to takový ten seriál, kde v momentě kdy uvidíte vraha a celý ten příběh, který za tím stojí, tak máte pocit, že vám do sebe v hlavě zapadly všechny dílky puzzlí. Tady tento pocit rozhodně nemáte. Je to takové vyumělkované a řekl bych, že snad i trošku nedůstojné tomu skvělému průběhu. Tím ovšem nechci říct, že by mě tento seriál nebavil. Rozhodně se kouknu i na další série. Každopádně se mi líbil psychologický profil vraha. Tohle byl ryzí příklad pedofila. Ne, ty trosky, které demagog Klusák pochytal do sítě. Tam to byli jen úchyláci, kteří by osouložili vše, co má 2 a více otvorů a hmatatelný puls. [75 %] ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama