Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ellie a Hardy odhalia pravdu o znásilnení Trish Wintermanovej a životy v Broadchurchi sa navždy zmenia. (Arsenal83)

Recenze (5)

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět naprosto famózní záležitost,skvělé finále,které si nechává klidně i zadní vrátka na možná čtvrtou sezónu,ale už doufám,že tohle byla poslední,která byla vypilovaná k dokonalosti. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Snesitelné finále i docela dobré rozuzlení. LGBTQ vlaječky v kostele si však mohli tvůrci rozhodně odpustit, stejně jako závěrečné kázání. Když mi tvůrci brzy vyloučili mého hlavní podezřelého opičáka, tak v podstatě od záběru na ponožky jsem správně podezíral toho zakřiknutého panice. Nakonec to bylo malinko jinak a podobně jako v případě předchozí série na zločinu spolupracovalo více lidí, což bylo mimochodem hned v úvodních dílech naznačeno tím, že si celý čin někdo další natáčel na mobil. Co mi v průběhu celé série vadilo a krajně mě nebavilo, bylo neustálé oplakávání Dannyho. Vyloženě nadšením jsem sice nesršel, ale kvalitu si seriál zachoval i v rámci třetí série. Jen už se to celé dost opakovalo a 4. série už snad není ani nutná. [77 %] ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající finále. Nejsem až tak odvařen z rozuzlení, i když to bylo taky parádní, ale v posledních dvou závěrečných dílech jr to od DI Hardyho a DS Miller parádní vyšetřovačka. Přesně tak to má vypadat. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama