Reklama

Reklama

Broadchurch

(seriál)
Trailer 3
Drama / Krimi / Mysteriózní
Velká Británie, (2013–2017), 19 h 20 min (Minutáž: 46–53 min)

Tvůrci:

Chris Chibnall

Hrají:

David Tennant, Olivia Colman, Andrew Buchan, Jonathan Bailey, Carolyn Pickles, Pauline Quirke, Steve Bennett, Jodie Whittaker, Will Mellor, Arthur Darvill (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Když je na pláži nalezen zavražděný jedenáctiletý Danny, zpráva o jeho smrti zasáhne nejen jeho rodinu, ale i ostatní obyvatele malého městečka Broadchurch. Vyšetřování se ujímá detektiv Alec Hardy (David Tennant) a místní policistka Ellie Miller (Olivia Colman). (kareen)

Recenze uživatele Franc1s k tomuto seriálu (1)

Broadchurch (2013) 

Další trošku jiný příběh o vyšetřování jedné vraždy malého kluka v poměrně malém městečku, kde se všichni znají a vrah může být kdokoli. Atmosféra parádní, nechybí zde nikdo(i medium se ukáže). Na každou postavu je zde dostatek prostoru avšak vévodí jim dvojka detektivů(super protiklady), i když na xicht toho chlápka jsem si musel zvykat :) Musel jsem skouknout na jeden zátah, angláni jen tak dále. 9/10 2.SÉRIE: Sakra hodně silnej zážitek z druhé série... Po vraždě nastane soud, kde nejen vyleze na povrch od každého jeho kostlivec ze skříně, ale rodina a ostatní z malého městečka si přožijí vše ještě jednou, v tom nejhorším smyslu a v bitvě mezi dvěma advokáty(po shlédnutí si to nedokážu představit, že bych si to prožil...) A samozřejmě se ukáží byrokratické kličky, triky apod. Avšak ještě další příběhová linie se zde ukáže, a ta je neméně zajímavá... Není potřeba ani zbytečně ždímat a tlačit na emoce, tady je to tak reálné až mrazivé, to chce prostě vidět, po každém díle jsem nevěřil a jen čuměl... Ústřední dvoje opět jede na jedničku, bez jediné výtky, objeví se i nějaké nové zajímavé postavy a klidně bych si i počkal na další sérii. Tahle jasných 10/10 Tak třetí serie za mnou a ano, opět to byl silnej zážitek.. Tentokrát připad znásilnění. V průběhu vyšetřování vyplouvají kostlivci všech zúčastněných napovrch a vubec to není příjemné.. A ještě stále můžeme vidět osudy rodiny, která přišla o syna v 1.sérii. Kdo viděl předešlé série, ví o co jde a pochvaluje si to taky, ten kdo neviděl, měl by okamžitě začít. Opět to jinak nejde 10/10 ()

Související novinky

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

22.11.2013

Zkrátka za hrstí televizních novinek. Studio Paramount chystá masivnější útok na malé obrazovky. Především by chtělo proměnit několik svých klasik v seriály. Třeba Duch, oscarový trhák s Patrickem… (více)

Reklama

Reklama