Reklama

Reklama

Broadchurch

(seriál)
Trailer 3
Drama / Krimi / Mysteriózní
Velká Británie, (2013–2017), 19 h 20 min (Minutáž: 46–53 min)

Tvůrci:

Chris Chibnall

Hrají:

David Tennant, Olivia Colman, Andrew Buchan, Jonathan Bailey, Carolyn Pickles, Pauline Quirke, Steve Bennett, Jodie Whittaker, Will Mellor, Arthur Darvill (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Když je na pláži nalezen zavražděný jedenáctiletý Danny, zpráva o jeho smrti zasáhne nejen jeho rodinu, ale i ostatní obyvatele malého městečka Broadchurch. Vyšetřování se ujímá detektiv Alec Hardy (David Tennant) a místní policistka Ellie Miller (Olivia Colman). (kareen)

Recenze uživatele DonBraso k tomuto seriálu (3)

Broadchurch (2013) 

To je přesně ta detektivka,který odpustim všechno a v pálim ji všech pět korunek.Prostě famozní styl,který britové nasadili .Za dva dny jsem to musel dodívat,protože to nešlo jinak,jak diváka si dokážou tvůrci omotat kolem prstu.Přitom když se člověk hrozně zadívá do vnitra seriálu,tak by se dalo namítnout,že ona vlastně žádná velká bomba to není.Ustřední dvojice sice hraje zajímavě,ale soucit s nimi jsem vůbec neměl,natož s rodinou zavražděných,která to vzala nějak moc sportovně a to je přesně to,na co člověk najednou pomalu zapomene.Není to typický severský majstrštik,kde se vytvářejí vztahy k postavám,aby člověk s nim šel do úplného konce až na kost.Tady je prostě fakt,že to má nesmírnou gradaci a ikdyž si to pomáhá stylem,co díl to nový podezřelý,plus na křivé obvinění se tu nehraje a všichni z vesnice jsou fakt zajímavý postavičky co mají svoje strasti, je sice trochu už bráno hodně nelibě,tak přesto mě seriál vtáhnul do děje za tím hlavním a to poznat vraha.K tomu si stačí přičíst krásnou hudbu,pěkné prostředí,dobré herecké výkony,napětí a osobitost snímku,ve kterým nechybí v žádném díle zpomalovací záběr a slovo Broadchurch.Samozřejmě tento typ kriminálky jsem začal přímo milovat(The Killing) a hnedka se vrhnu na další britský kousek.Samozřejmě jsem zvědavý co přinese druhá série,jestli se bude stále vrtat v první sérii nebo pro mě určitě lépe,začne úplně nová s novým štítěm a nakousne trochu do minulosti,právě přesně jako v The Killing,která dělá to samé a ještě nám ukáže třeba,jestli tohle všechno doopravdy bylo jak nám tvůrci naservírovali v první sezoně. ()

Episode 6 (2017) (S03E06) 

Jednoznačně zatím nejlepší díl třetí řady ()

Episode 8 (2017) (S03E08) 

Opět naprosto famózní záležitost,skvělé finále,které si nechává klidně i zadní vrátka na možná čtvrtou sezónu,ale už doufám,že tohle byla poslední,která byla vypilovaná k dokonalosti. ()

Související novinky

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

22.11.2013

Zkrátka za hrstí televizních novinek. Studio Paramount chystá masivnější útok na malé obrazovky. Především by chtělo proměnit několik svých klasik v seriály. Třeba Duch, oscarový trhák s Patrickem… (více)

Reklama

Reklama