Reklama

Reklama

Gastronomický kaleidoskop Planet Food

(seriál)
Velká Británie, 2001, 52 min

Kamera:

Orlando Stuart

Hrají:

Padma Lakshmi

Obsahy(1)

Každá země světa je proslulá jinými národními jídly a potravinami. Nahlédněte jim pod pokličky... Dokumentární seriál Planeta jídla je lákavou ochutnávkou opravdové exotiky. Připojte se k našim cestovatelům, kteří vás zvou na kulinární výpravu, během které objevíte kulturu jídla v nejdelikátnějších světových destinacích. Mezi mlsnými jazýčky Planety jídla nechybí Angela May, Merrilees Parker, Tyler Florence, Padma Lakshmi, Ben O'Donoghue, Bobby Chinn nebo Rosie Lovell. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní dokument je vhodný nejen do hodin zeměpisu. Žáci se při něm mohou dozvědět zajímavosti o gastronomii v různých regionech světa. ()

stonozkajan 

všechny recenze uživatele

Pro gurmány absolutní lahůdka.Cestujte za jídlem po celém světě a ochutnávejte a ochutnávejte.Nádherně natočené dokumenty. ()

Reklama

farfalla 

všechny recenze uživatele

Dokumenty kromě receptů představují různé kraje a ukazují, čím jsou ve světě jídla známé. Jsou to rychlé cestopisy se zaměřením na místní lahůdky. Recepty a příprava jídel jsou představovány s takovou lehkostí, že člověk snadno nabyde dojmu, že vaření zvládne rychle každý. Skvělá inspirace! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama