Reklama

Reklama

Newyorský policista Ralph Sarchie (Eric Bana), který se sám potýká s vlastními problémy, se ve snímku Chraň nás od zlého, pouští do vyšetřování série znepokojivých a nevysvětlitelných zločinů. Spojí své síly s nekonvenčním knězem (Edgar Ramírez), odborníkem na vymítací rituály, aby společně bojovali s nočními děsy a případy démonického posednutí, které ohrožují jejich město. Film se inspiroval knihou, která popisuje Sarchieho skutečné mrazivé případy. (Falcon)

(více)

Diskuze

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Neji1453

Tak stačí to, že je to jeden z mála hororů, ve kterým vidíš i více subžánrů. Nakombinovat tolik věcí není zrovna snadné, navíc s hodně dobrým humorem. Oba policisté měli dobré hlášky, několikrát se docela i zasměješ. Já osobně tohle považuji za velmi kvalitní film, přímo horor říci nemůžu. Je tam několik hororových subžánrů, do toho krimi, občas i solidní humor. Prostě a jednoduše kombinace několik prvků, takový film uvidím jen zřídka. 

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Neji1453

Pozor, kľudne sa bude baviť s niekým, čo na tom filme bolo dobré, čo mali vylepšiť, alebo čo mali vymeniť. Ale prečo by som to mal diskutovať z nejakým rádoby cool debílkom, ktorí ma obviňuje z toho isté čo sá robí. Proste nie si hodný aby som ti písal argumenty. A film má 71% a ty dávaš obpad. Ja nie som rozhodne ten, čo to potrebuje brániť. Ty tu vyzeráš za kokota aj s tvojím odpadom.

Neji1453

Neji1453 (hodnocení, recenze)

ywo666

Njn, samozřejmě umíš podat jen stupidní argument. Překvapuje mě, že jsem od něčeho tak podřadného jako jsi ty čekal něco víc, opravdu sám se tomu divím. Postihnutý čím? Inteligencí? Je vidět, že sám nevíš, proč by ten film měl být lépe hodnocen. Jak jsem psal níže, nemá žádnou zápletku, má příšerný scénář a nenašel bych v něm jediný silnější moment. Plno věcí zůstalo nevysvětleno a proboha ani nevím, proč se takovým odpadem ještě vůbec zabývám. Filmů o exorcismu bylo natočeno skutečně mnoho a je mezi nimi mnoho dobrých, tento film je ale naprostá zbytečnost. Navíc v hlavní roli je idiot, který se prezentuje svou nesnášenlivostí ke kočkám. Ale posedlé severomaďarské prase jako jsi ty takové filmy jistě žere, tak primitivní inteligenci tohle k uspokojení stačí, to chápu ;-) Teletubbies si klidně zkus, v tom ti nikdo nebrání.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Neji1453

Neexistuje jediný dôvod, prečo by tomu postihnutý človek nemal dať odpad. Takže kľudne. Nabudúce by som skúsil Teletubbies, nech sa tu nemusíš rozčulovať.

na příspěvěk reagoval Neji1453

Neji1453

Neji1453 (hodnocení, recenze)

ywo666

Ty si hned musíš otevřít tu svou nevymáchanou držku, když má někdo jiný názor jak ty, že ano? Tak mi sem napiš jedinou dobrou věc na tom filmu ty posedlé severomaďarské prase. Napiš mi jediný důvod, proč bych ten film z hodnocení odpad měl změnit alespoň na jednu hvězdu.

na příspěvěk reagoval ywo666

Uživatel Neji1453 smazal svůj příspěvek.

Neji1453

Neji1453 (hodnocení, recenze)

Tohle už je opravdu moc, film naprosto o ničem, bez zápletky a příšerným scénářem. Nechápu to hodnocení, opravdu ne.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

fedoo

presne, podpriemerna ducharina, akych sa natocilo uz X. evidentna bola snaha konkurovat dalsim ducharcinam, no ale tu som sa nebal. nebolo coho. 

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

fedoo

Výborne, tvoje názory sa sem skutočne neoplatí písať. Môžeš si ich strčiť do riti a ísť sa oháňať linkami z wikipédie na nejakú cool hipsterskú diskusiu. Zaujímalo by ma, akú si inak čakal reakciu, keď si sa sem prišiel vyšpiniť na film, ktorí očividne množstvo ľudí považuje za kvalitný. Nabudúce odporúčam ísť sa rúhať do dedinského sfanatizovaného kostola a byť veľmi prevapený, že ťa chcú upáliť.

na příspěvěk reagoval Martin741, Martin741, Neji1453

fedoo

fedoo (hodnocení, recenze)

Úprimne, absolútne nechápem hodnotenie tohoto filmu. Vôbec nič tam nefunguje, je prepchatý cliché a herecké výkony sú dosť otrasne a to väčšinou neviem rozoznať v zahraničných filmoch, či herec vie, alebo nevie hrať.

Film sa nedá porovnávať s The Conjuring alebo Insidious. Sú to síce tiež iba holywoodske sračky stále o tom istom a strach je v nich vyvolávaný zvýšením hlasitosti ale dávajú ako celok ako taký zmysel.

Prekvapuje ma, že film je od toho istého režiséra ako Sinister a ten sa mi ceklom páčil.

na příspěvěk reagoval ywo666, Martin741

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Martin741

já ti to neberu a ani nevnucuju ;) řekl sem jenom, co si myslím o případném pokračováním respektive o ždímání solidního úspěchu tohodle filmu 

na příspěvěk reagoval Martin741

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Pre mňa super film. Perfektne zahrané, napísané a zrežírované. Napätie by som mohol krájať. Občas nejaké klišé, ale kedže horory moc nepozerám, nebili mi toľko do očí. Atmosféra a vizuál jednotka s hviezdičkou.

na příspěvěk reagoval movieband

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Tento film mal velke logicke chyby, slabu reziu a mizerne herecke vykony, a to si obhajim.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

The Viper

ale no tak, malo mas napozeranych hororov.  Dam ti stare talianske a britske goticke horory, tam vlasy sa ti budu jezit od hrozy. Toto bola bieda a ubohost, takmer som pri tom zaspal.

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

The Viper

měl by to bejt skutečnej případ toho fízla...akorát asi bez bůbáku... byl to nákej vyšinutej magor...tak znej udělali démona:) ...myslim z toho padoucha...

na příspěvěk reagoval The Viper

The Viper

The Viper (hodnocení, recenze)

Film povedený a působivý, ale najde se tu někdo kdo opravdu věří, že je to podle skutečných událostí ? :D Myslím existence nějakých bubáků a démonů :D To asi ne. Ale pro hype filmu je to dobrý. 

na příspěvěk reagoval Pítrs85, Deryll, Martin741

Konys

Konys (hodnocení, recenze)

Zdravim, muze mi prosim nekdo, vnimavejsi nez jsem ja, vysvetlit proc mel ten vojak "strasidelne" pomalovany xicht uz preditm nez vlezli do te kobky? To jsem teda nejak nepobral... Diky

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Související novinky

Krajní meze budou znovu děsit

Krajní meze budou znovu děsit

23.06.2014

Scott Derrickson si vybral další zajímavý projekt. Režisér hororů V moci ďábla, Sinister a Chraň nás od zlého sice chystá natáčení marveláckého Dr. Strange, hodlá při něm ale pracovat na svém dalším… (více)

Kdo natočí marveláckého Dr. Strange?

Kdo natočí marveláckého Dr. Strange?

04.06.2014

Marvel v minulých letech zaměstnal řadu zajímavých režisérů, momentálně ale řeší problémy s Ant-Manem. Toho kvůli tvůrčím neshodám opustil Edgar Wright (Soumrak mrtvých, Scott Pilgrim proti zbytku… (více)

Reklama

Reklama