Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Angelika je proti své vůli provdána za bohatého toulouského hraběte Joffreye de Peyrac, který je nejen o dvanáct let starší než ona, ale má také pověst čaroděje. Svým šarmem a inteligencí si brzy získá Angeličino srdce a zdá se, že jejich šťastný život nemůže nic ohrozit. Jednoho dne je ale Peyrac uvržen do Bastily a upálen na hranici za údajné čarodějnictví. Angelika se uchýlí s dětmi na Dvůr zázraků a s pomocí banditů plánuje pomstu všem, kteří změnili její pohádku ve zlý sen. (Bioscop)

(více)

Diskuze

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Dokázal jsem se dodivat, ale takový blitek se hned tak nevidí. Doufám, že Michelle Mercier už nežije, páč tohle vidět, tak to nedá. I ten odpad je vysoké hodnocení.. brrrr

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Zasrana telenovela. Naco su take remaky co su horsie ako povedne filmy? A to pritom klasicka Angelika nebola bohvie ake dielo, ale mala svoje caro. Toto je len zasrana telenovela!

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Na konci filmu bylo, že je to konec první části .... :))) Ale další už určitě nebude, ale ten chlápek v plamenech fakt nebyl Joffrey, aspoň ne ten, kterého jsem tak milovala :))) Ale jo, ale na starou to nikdy mít nebude :) Dvě hvězdy!

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Když jsme byli s mojí krásnou přítelkyní (modelkou) na hradě Křivoklát, Angelika se tam právě natáčela. Milujeme prohlídky hradů, zámku, památek. Relaxujeme u toho a je to náš život. Kino a památky.

na příspěvěk reagoval NinadeL

adelosaurus

adelosaurus (hodnocení, recenze)

Tak večer si to pustím, doufám, že to bude na koukání :) Asi to nebude jako ta stará Angelika, ale špatně to nevypadá :) 

na příspěvěk reagoval Kobain

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

taková jednohubka... klasika se z toho nestane... scénář je uplně v háji... pro mě zbytečný fiilm...

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

IvyS

Můj názor je ten,že evropské filmy zas tak moc nevydělávají a nová Angelika se určitě nestala nijak zvlášť velkým hitem,takže druhá část nejspíš nebude(což mě moc mrzí). Na internetu jsem nenašel zdali bude nějaké pokračování,takže to asi zůstane jen u jedničky:'-(

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

Ke včerejším narozeninám jsem dnes dostal dvd,takže doufám že to opět bude 5ti hvězdicová záležitost jako v kině:-)

jarous

jarous (hodnocení, recenze)

neta

Dobře řečeno, je drsnější a možná i pravdivější. Možné by bylo dobře se zkusit oprostit od Angeliky staré a zkusit to vidět nově.

neta

neta (hodnocení, recenze)

Tato nová Angelika je spìše půvabná než krásná, ale mně se líbila. Líbil se mi Joffre. Navzdory věku G. Lanvina mi to ve filmu nepřišlo nějak do očí bijící. Film mě vtáhl do děje a na původní filmy jsem při jeho sledování nemyslela. Samozřejmě, že mi některé situace přišly trochu úsměvné, ale hodnotit to jako odpad? Film je modernější, líčení milostného vztahu civilnější. Z dalších postav si líbil advokát Degrez.

na příspěvěk reagoval jarous

Ludja

Ludja (hodnocení, recenze)

Filmy, které se stanou legendou nemá smysl remakovat. Jsou už předem odsouzeny k neúspěchu. Angelika je jedním z nich.

Freak

Freak (hodnocení, recenze)

Tak ta nová představitelka Angeliky se mi zdá ještě hezčí než Michele Mercier a to mám Michele Mercier ve velké oblibě a dá se říci, že to je můj typ. Možná ten Peyrac se moc nepovedl.

winifred1

winifred1 (hodnocení, recenze)

gergon

Valnou kvalitu mít Angelika učitě nebude, ale pravda je, že úplný odpad to snad taky nebude...Troškovy Babovřesky, Kamenaky nebo Magnuskovy hokusy pokusy by snad ani nemely byt nazyvany filmem....

Aresko123

Aresko123 (hodnocení, recenze)

Paserak

presne to som chcel napisat aj ja. NA to ze mu je 29 a hra ho 70 rocny starec ?????????? To by uz ani v Beverlihils 912 NEPRESLO a tam tiez hrali dospaelaci stredoskolakov. Ale toto uz je moc ........

Paserak

Paserak (hodnocení, recenze)

Mohu k tomu dodat jen to, že mě rozesmál fakt, že v popisu filmu má být "Pejrak" o 12 let starší než Angelika. Té je 17. Chudák "Žofré" vypadá na svých 29 dost vyžile.....nu ni?

na příspěvěk reagoval Aresko123

007hanka

007hanka (hodnocení, recenze)

Dávat jmění za lupen do kina když vím že se u toho ani nezasměju se mi věru nechce, tak si počkám až to prožene éterem některá z televizí, nicméně můj odhad pro tuto budoucnost zní, že po přelouskání knižní podoby (no dobře, kecám, tak to byla jen půlka prvního dílu, zbytek jsem prolistovala) mi bylo nad slunce jasné že takového potenciálu se prostě současní filmaři nemohli vzdát. Neb co může být divácky lákavější materiál než ukázat jak se v 17. století na francouzském venkově krásně plundrovalo a znásilňovalo hlava nehlava. Tak a teď mě opravte, protože mýlila bych se docela ráda ;-)

gergon

gergon (hodnocení, recenze)

no, ale když vidím, že odpad a špatný komentář, dal filmu angelika člověk, který má jednu hvězdičku i filmu Harry Potter, ale pět hvězdiček u perly jako je Megažralok versus croco... něco, tak to samo o sobě vypovídá o smyslu hodnocení filmů na čsfd. Tady ty hvězdičky plácá každej mamlas podle toho ja kse zrovna vyspal, nebo jestli šel do kina někdo opilej a podobně. Škoda že jsou i lidé, kteří si pak podle těchto hodnocení vybírají na co do kina půjdou. Takové lituju.

na příspěvěk reagoval winifred1

gergon

gergon (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mě, jaká hodnocení dávají uživatelé, kteří Angelice dávali odpad, filmům, jako jsou magnuskovi komedie, nebo Maturita a podobná díla. Dáváte Magnuskovi a Troškovým Babovřeskům také odpad? Chcete snad říct, že podle vašeho hodnocení se dají Babovřesky a Jedlíci a Maturita kvalitativně rovnat stejné úrovni jako Angelika??? Proboha, vždyť už jen výprava a kamera v traileru posouvají tento film o několik stupňů výše, než zmíněná díla. Trošku se proberte lidi! Momentálně má Angelika 21% a Babovřesky 2 25% To fakt tvrdíte, že Troškova komedie je kvalitativně lepší než tohle??? Věřte mi, že by z vás měl Troška vážně radost a pokud je jeho dílo lepší než tohle, tak v konkurenci českých filmů by si toho českého lva skutečně zasloužil. Jenomže bych řekl, že ti co dávají odpady a jednu hvězdičku, tak jsou jen zahořklí a dávají odpad všemu co se jim prostě nelíbí a ani na chvili neuvažují objektivně nad kvalitou filmu po jiných stránkách, než jen jestli se jim to líbilo z hlediska průměrného diváka. Já jsem předpokládal, že člověk, který má možnost psát komentáře k filmům, tak má aspoň trošku přehled v kinematografii a je schopný alespoň objektivně posoudit víc stránek filmu. A vzít v úvahu i svá ostatní hodnocení a porovnávat co jak hodnotil. Ale bohužel. kritika, pomluvy a urážky, to je jediné co vládne české republice a i tady se to jasně projevuje.

na příspěvěk reagoval iamek

Wysch

Wysch (hodnocení, recenze)

Já jsem to teda taky ještě neviděl, ale ten věkovej rozdíl je fascinující >) Jako že je nová Angelica mladší než já, to chápu, ale že je novej Peyrac starší než můj otec, to je co říct >D

neta

neta (hodnocení, recenze)

Film jsem zatím neviděla, ale podle ukázek mi to nepřipadà tak strašné. Knihy jsem četla, ale nemyslím si,že film musí knihu kopírovat slovo od slova. Já beru tuto verzi jako samostatnou a původními filmy se nenechám ovlivnit. Tvůrci se asi chtěli více přiblížit historickému filmu. Jak se jim to povedlo, to uvidím.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Určitě se hodnocení zvedne, jen co to uvidí většina normálních lidí v našich kinech.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Bože, to fakt je to tak strašný film, lidi? Na imdb to máš přesně 6,0. Zase tak hrozný to nemůže být, i když původní sérii se to určitě nevyrovná. Já teda na to nejdu do kina, ale nemyslím, že to bude hrozný. Také na hodně filmů nejdu do kina a potom se mi to doma i přesto líbí.

stranger_0

stranger_0 (hodnocení, recenze)

iamek

Smrtelně. Já film zatím nijak nehodnotím. Podivuji se jen nad rozdílným hodnocením tady a na IMDb. Pokud chce někdo vidět odpad ať se podívá na nejnovější hollywoodské zfilmování Tří mušketýrů.

na příspěvěk reagoval iamek

Uživatel stranger_0 smazal svůj příspěvek.

stranger_0

stranger_0 (hodnocení, recenze)

iamek

Viděl jsem trailer a pár ukázek na youtube tzn. dost na to, abych si udělal obrázek o tom, že 20% je dost mimo.

na příspěvěk reagoval iamek

Příspěvek byl smazán administrátorem.

stranger_0

stranger_0 (hodnocení, recenze)

Tady se snad všichni úplně zbláznili! Nemám nic proti původní Angelice a tento snímek jsem doposud neviděl, ale současných 22% je na úrovni naprostého braku z kategorie céčkových hororů! Na IMDb je prozatím daleko příznivější hodnocení.

na příspěvěk reagoval iamek

Uživatel iamek smazal svůj příspěvek.

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Nic jinýho se nedalo čekat, už původní Angelika byla nuda k posrání.

Manarit

Manarit (hodnocení, recenze)

Podle hodnocení nová Angelika nepřekvapila... Marně přemýšlím, co od tohohle tvůrci očekávali. Vzhledem k místům na táčení peníze nebyly, dialogy bijí do očí i v té francouzštině a i francouzská média, co oproti českým většinou vytahují jen to dobré, se u tohohle počinu rozpačitě zmůžou jen na 'très sexuelle a mimo komerčních článků o tom snad nikdo nepíše,' francouzi snahu o větší realističnost komentují slovy 'nahatější, surovější.' Tohle mělo překonat původní verzi? I jako film sám o sobě je to bída..

Aknah

Aknah (hodnocení, recenze)

Caesar/

No ne asi... otázka zní prostě: PROČ? Něco tak klasického předělávat by mělo bejt zakázaný... verze je jen jedna...

na příspěvěk reagoval iamek

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Je to sice milý, ale že by Mercier měla tolik fanoušků najednou? I mimo Angeliku? To asi ne... :D

joker30

joker30 (hodnocení, recenze)

Toto vôbec nevyzera dobre, Angelika sa už na pohľad pôvodnej nevyrovná, ako mnohí napísali Michelle Mercier je iba jedna. No a ten  Joffreye? To má byť akože vtip? VeĎ ten pôvodný bol sympaťák na pohladanie a toto čo má byť za slizkého týpka?

Caesar/

Caesar/ (hodnocení, recenze)

Neskutečné přece Angelika nepotřebuje remake Michelle Mercier nemá konkurenci takže tenhle novej brak je odsouzenej k neuspěchu dopředu

na příspěvěk reagoval Aknah

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Upřímně nevím, čím by tahle předělávka mohla zaujmout. Podle traileru to vypadá na nudnou a tuctovou hlavní představitelku, ohrané "pochodňové" scény a nevýraznou výpravu.

Reklama

Reklama