Reklama

Reklama

Sam & Cat

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (2013–2014), 13 h 48 min (Minutáž: 23–46 min)

Tvůrci:

Dan Schneider

Kamera:

Mike Spodnik

Hrají:

Jennette McCurdy, Ariana Grande, Cameron Ocasio, Maree Cheatham, Emily Skinner, Griffin Kane, Matt Bennett, Sophia Grace Brownlee, Rosie McClelland (více)
(další profese)

Epizody(35)

Obsahy(1)

Sam Puckettová (Jennette McCurdy, iCarly) cestovala po skončení iCarly na svojej motorke po West Coast a rozhodla sa zastaviť v Los Angeles. Stáva sa svedkom toho, ako je Cat Valentineová (Ariana Grande, Victorious) vysypaná do smetiarskeho auta spolu s odpadkami, a tak ju zachráni. Stanú sa z nich kamošky a Cat Sam presvedčí, aby sa k nej nasťahovala, pretože jej stará mama, s ktorou bývala, sa odsťahovala do domova dôchodcov. Aby si zarobili nejaké peniaze, začnú po škole strážiť deti a práve tam sa odohrávajú ich dobrodružstvá plné zábavy. V ich príbehoch sa objavujú aj Dice (Cameron Ocasio) a Catina stará mama Nona (Maree Cheatham). (Tony DiNozzo)

(více)

Recenze (8)

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Někdy stačí jeden díl na názor. Bohužel se stalo to co jsem čekal a to že tento seriál se bude pohybovat pouze na hranici trapnosti. Sice mám icarly a Victorious rád a tento spin-off je mohl částečně nahradit, ale nestalo se. Postava Cat je sice stále roztomilá, jenže působí už megatrapně a postava Sam je srašně ohraná a nemá šanci nabídnout nic nového. Další osazenstvo jako je babička Nona děs a hrůza a to stejné také dětičky které ústřední dvojice hlídá ( toto má býti hlavní dějová linka, nejspíše se v každém díle budou hlídat děti jiné ). Nickelodeon mám rád kvůli tomu, že dokáže většinou pobavit, ale tentokrát se snaží přiblížit k disneyovkám, které mě opravdu pobavit nedokážou. Tento seriál je určen opravdu hodně mladému publiku a je to vlastně veliký krok zpět. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Z týhle blbůstky jsem skoukl prvních pět dílů. Ačkoliv jsou hlavní herečky docela sympatické holky, je to málo vtipné a celkově tupé a dětinské. Ale taky nejsem cílová skupina, že jo. ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Cat je k pomilování, ale to je všude, je vtipně hloupoučká a kolegyně Sam jako by od iCarly ztratila ten svůj náboj. Pár dobrých vtípků nezachrání tuto prázdnou show. ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Seriály, ze kterých Sam a Cat vychází neznám (o Victorious jsem ani nikdy neslyšel) a rozhodně nejsem cílová skupina, ale musím se přiznat, že mě Sam a Cat celkem bavily. Tím chci říct, že jsem je přežil bez újmy na zdraví a občas jsem se i zasmál. Rozhodně to není žádné veledílo a nevím ani, jestli bych to někomu mimo cílovou skupinu doporučil (možná příznivcům velmi jednoduchého a nenáročného humoru). Dokonce je mi i mírně líto, že seriál byl ukončen. ()

anousek 

všechny recenze uživatele

ICarly-85 % Victorious-85% ale Sam a Cat-34%. Mě se to prostě nelíbí. Přijdemi jako kdyby už všechny vtipy využili už předtím a nyní jedou na úporný režim. Musím uznat, že za ty díly jsem se skoro vůbec nesmála. Vážně jsem čekala něco více. Cat mi přijde jako kdyby jí ještě o několik set bodů kleslo IQ a ani Sam a její agresivita to nezachrání. Je to prostě jedno velké zklamání. Vážně jsem si myslela, že spojení dvou výrazných postav ze dvou dobrých seriálů bude vtipné ale spíš je to trapné a je to jako kdyby ten seriál šel spíše zpátky a ostatní postavy si o pousávaní děje mohou nechat jenom zdát. Navíc ten nový hjas Cat je k zblití a vůbec se k ní nehodí a to samé Sam. ()

Majky28 

všechny recenze uživatele

Seriál ma celkovo bavil, bol zábavný, dalo sa na tom zasmiať. No neboli to už tie isté postavy ako v samostatných seriáloch iCarly a Victorious. Cat je síce stále tá milučká hlupučká Cat z Victorious, no Sam tam už viac nebola (bez Carly, Freddieho a Spencera) tá stará dobrá Sam. ()

Reklama

Reklama