Reklama

Reklama

Crazy Kind of Love

  • USA Long Time Gone (neoficiální název)
Trailer

Recenze (10)

MMR 

všechny recenze uživatele

Ta holka se tak snažila, že díky ní musím dát plný počet. Opravdu se mi to dost líbilo, strašně sympatická mladá hlavní hrdinka. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Až na trochu urychlený a nepřesvědčivý konec dobré... moc dobré. Příjemná herecká parta s pozitivní Amandou Crew v hlavní a Samem Trammellem ve vedlejší roli. Pohodové, místy vtipné, někdy zase mírně depresivní. Jako celek pěkná rodinná vztahovka. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Dobrý príbeh s ešte lepšou ústrednou myšlienkou. Len to správanie postáv mi prišlo v mnohom absolútne neprirodzené vzhľadom k situáciám, v ktorých sa ocitli. A pochybujem veru že to bol cieľ, aby pôsobili tie postavy až takým ľahkovážnym dojmom. Najväčším pozitívom bola určite postava Bette v podaní krásnej Amandy Crew, ktorá sa snažila pomôcť každému, až napokon zistila, že jej nepomôže nikto :( Čo sa týka Henryho, tak to bol čistý kretén (asi podedil po ockovi) - jeho konanie bolo často úplne absurdné a v podstate myslel len na seba. Ten záver bol trochu príliš idealistický, v podstate unáhlený - vôbec nevieme aké bolo konečné smerovanie niektorých postáv. Škoda, že si nedali viac záležať na trochu precítenejších reakciách postáv a na tom konci. Malo to aj na viac ako 3*. ()

bubun 

všechny recenze uživatele

Rozhodla jsem se psát si poznámky průběžně, protože po skončení filmu asi nebudu mít už energii a chuť se k tomu vracet.... Prvních dvacet minut a už mě to sere. Hlavní hrdinka Beth je nesnesitelná běhna na pěst, a Virginia vypadá poněkud plastikově a botoxově. Hlavní hrdina je divnej a chová se jako debil, ale bůhvíproč po něm jedou všechny ty prvoplánově krásné dívky. Třicátá druhá minuta, no teda, kdyby se ke mně ta nána nastěhovala a chovala se takhle, tak bych jí asi vzala něčim přes hlavu a letěla by z baráku. Dále, dvacetipětiletej kluk, učitel něčeho, přijde za svou matkou, která trpí těžkou depresí, a řekne jí: "It's my birthday today." A ona má pak výčitky, že na to zapomněla a je z toho ještě víc špatná. "I should have been a better mother." Proboha tomu klukovi je pětadvacet, no šmarja, tak to holt oslavěj, až jí zaberou antidepresiva, nebo až se nějak zmátoří, nebo to může snad oslavit s kámošema, ne? Aha, on asi žádný nemá. Ale tu knihu Steps to become a nun, kterou chvíli čte Virginia, tak tu bych chtěla, a možná by se bývala hodila i Grahamu LInehanovi. A ta běhna navíc na konci příšerně přehrává, když se snaží vypadat, jako že brečí. No a jak se to na konci všechno vyřešilo, podívejme se! A úplně vynechali zimu. Asi si režisér chtěl dát voraz, tak v zimě netočili. ()

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Povedená romantika. Čtyři hvězdy obzvláště za výborné herce, a to ve všech pěti hlavních rolích - tedy Virginia Madsen, Sam Trammell, Zach Gilford a hlavně výborně se doplňující Graham Rogers s Amandou Crew. ()

luciasce 

všechny recenze uživatele

Díváte se, díváte a říkáte si, jak je to hloupé a nedotažené a najednou se přistihnete, že vás to drží za srdce. Skutečnosti, které jsou na první pohled jednoduché, na druhý pohled hluboké a zraňující. A v neposlední řadě výborné herecké obsazení... ()

kvete.i.vadn 

všechny recenze uživatele

Parádní film, taková dobrá komedie s trochou romantiky. Moc se mi líbil i ten konec. Jen mě překvapilo, že Eva Longoria hrála takový štěk, myslela jsem, že bude mít větší prostor....Z filmu jsem nadšená, fakt dobrý :-) ()

Supremit 

všechny recenze uživatele

Romantika na štýl filozoficko-psychologickej „sračky”! Režiséri sa snažili do filmu zakomponovať až príliš mnoho pocitov, emócii a nakoniec z toho vzišlo niečo tak absolútne nudné, že zaujímavejší počin by bol snáď aj sledovať točiace sa hovno v splachujúcom záchode. Herecké výkony síce stoja za povšimnutie, avšak snímka ako celok pôsobí odpudivo až odiózne so sklonmi k absurdným momentom tiahnucími sa podstatnou časťou filmu. Nehovoriac o prílišnej dramatičnosti. Jedna hviezda len za presvedčivý herecký výkon. Film sám o sebe kvalitatívne zaostáva za druhovo podobnými kúskami. ()

pouzivana 

všechny recenze uživatele

Fajn romantika s trochou srandy. Škoda toho, že některé postavy byly nedotažené a závěr uspěchaný, to mě kazilo jinak dobrou atmosféru filmu. Takhle sem dal tu čtvrtou spíš proto, že si to zaslouží víc jak 60%. ()

Reklama

Reklama