Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Laura a Christine jsou od nepaměti nejlepší kamarádky. Jednoho dne se seznámí se záhadnou a fascinující Marií a jejich přátelství je postaveno před zkoušku. Pro Lauru toto setkání změní okolní svět, i když si myslela, že jej dobře zná. Snímek je příběhem o přátelích a nepřátelích, zranitelnosti a divokosti, lásce a sexu. (Zlín Film Festival)

(více)

Recenze (4)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Minimalistická, ale za to pocity presne zachytávajúca "drámička". Áno, mohlo to mať väčší spád, ale divákovi to, ak bude trpezlivý, má čo povedať. Najviac ma oslovili scény pod vodou. ()

peky913 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudný a předpovídatelný děj. Okořeněný trochou toho "bi", protože je to teď cool. To celé napsané v naprosto stupidních dialozích, které bych čekal tak od McMurphyho po lobotomii. Ne. Ani ten by takovou sr*čku nenapsal. Jedna hvězdička za to, že jsem se perverzně tak trochu i bavil. ()

adesil 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý film pro mládež. Zpočátku nebyl ani scénář, natočilo se několik scén a následně autoři vymysleli příběh. Herci měli možnost improvizace a to dodalo filmu autentičnost. Snímek zobrazuje situaci dnešního Dánska, sexuální začátky mnoha mladých dívek. Herecké výkony jsou velmi dobré, divák se lehce vžije do příběhu teenagerky Laury, která bezdůvodně přestává komunikovat se svojí nejlepší kamarádkou Christine, vyhýbá se jí a přátelí se s novou dívkou ze školy - lehkovážnou, nevázanou a spontánní Marií, která vnitřně trpí rozvodem rodičů. Film nutí k zamyšlení, určitě není pro každého. ()

Reklama

Reklama