Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad, který moderují Martin Dejdar a Tomáš Měcháček. Co vtipného a nečekaného si vymyslí na soutěžící a jak na to bude reagovat okolí? O zábavu bude postaráno!  Už v pondělí 4. března startuje na Prima family soutěžní show, kterou jste na televizních obrazovkách ještě neviděli! Navíc, ve které můžete vyhrát až dvacet tisíc korun, stačí splnit pět jednoduchých úkolů. Má to ovšem jedno ALE… Člověk, s nímž budete hrát, nesmí pojmout nejmenší podezření, že jste součástí nějaké hry… 
Že skrytá kamera není ohrané téma a může to být velká legrace, o tom vás v novém soutěžním pořadu přesvědčí dvojice Martin Dejdar – Tomáš Měcháček.
Představte si, že obědváte v restauraci, když vám servírka nabídne, že máte konzumaci zdarma, plus posléze, že můžete vyhrát dvacet tisíc korun. Aniž by váš partner něco podezřelého tušil, odvede vás do zázemí restaurace k moderátorské dvojici, která vám instaluje do ucha neviditelné sluchátko a pak vás bleskově vrátí zpátky ke stolu. Poté vám Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem zadají prostřednictvím onoho sluchátka pět úkolů. Když je splníte tak, aby váš partner neměl tušení, že kromě jídla a pití stíháte ještě něco dalšího, vyhráváte! Moderátoři vás přitom budou bedlivě pozorovat. Jak? Skrytou kamerou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

ivishka 

všechny recenze uživatele

No uznávám, že je opravdu vtipné sledovat jak cizí lidé po sobě či okolí lijí pití či nějak jinak se pitvoří pro peníze... Alespoň tu vidíte, co všechno je ochoten člověk udělat pro těch pár korun. Koncept soutěže skvělý, ale vázne to na aktérech, kteří jakožto typičtí Češi toporně odříkávají své úkoly, a dělají to co jim kdo nadiktuje s malým prožitkem(rozhodně ne všichni). Jasný, nemusí se vám líbit určitý úkol, ale rozhodně není moc věrohodné, když se u toho co slyšíte v uchu začnete potutelně hihňat. Na takovou kratochvíli dobré, ale po delším sledování by mi to přišlo stejně stupidní jako šprťouchlata. ()

Davanity 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, kdo by to pro 20 tisíc neudělal. Navíc si myslím, že je to docela zábava získat do ucha sluchátko a plnit bláznivé pokyny a jakožto bláznivý člověk, co je pro každou srandu bych to udělala, peníze už jsou jen bonus. Navíc nikdo dotyčné nenutí, aby cokoliv z toho dělali. Myslím, že je docela těžké tenhle typ humoru uchopit a opravdu z toho neudělat trapárnu a tady je to prostě naprosto skvěle zvládnuté. Navíc dvojce moderátorů je úžasná. ()

Reklama

Žralok 

všechny recenze uživatele

Předem posílam obrovský dík uživateli Pilda17 za doporučení. Nějak mi tenhle pořad uplně uniknul. Moderátorská dvojice Dejdar a Měcháček naprosto exceluje. Osobně můžu říct že si nedokážu představit sebe v situaci soutěžících nebo jejich partnerů. Líbí se mi ale jak se lidi se svými úkoly dokážou skvěle poprat. A výrazy jejich, nic netušících partnerů... to je prostě boží. Takhle skvělej komediálně-soutěžní pořad jsme potřebovali. Originální, chytlavý a mrtě zábavný. ()

voleman 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle pořad se opravdu celkem povedl, a ve velmi chabé konkurenci ostatních zábavných pořadů v novém tisíciletí je možná i jeden z nejlepších. Je to většinou dost sranda, a vždy se na něj rád kouknu. I moderátoři jsou vcelku vtipní a nejsou trapní jak už to tak v českých zábavných pořadech bohužel začalo být zvykem. Vylomeniny konečně vnesli do českých televizí s dobrý nápad a zábavné provedení. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady průjmových reality show rozhodně nestaví vůbec na originálnosti, navíc tohle rozhodně není můj šálek čaje.. Tento způsob zábavy se mi zdá poněkud nešťastným !! ;) Místy mě sledování tohoto pořadu opravdu bolelo, i když uznávám, že mnohdy až tragicky trapné scénky a jejich neojedinělá (ne)eskalace v nejvyšší možné míře závisí jak na výběru soutěžícího a potažmo i jeho schopnosti improvizace, tak samozřejmě i jeho parťáka.. Nikterak prudce zábavní Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem také často střídají lépe vymyšlené úkoly s těmi hloupějšími, nejsou mi nijak zvlášť sympatičtí a jejich škodolibé ohňostroje posměchu mě osobně dost iritují.. Dobrá, přátelé, podívejme se potisící znovu, co všechno jsou někteří jedinci schopni udělat pro peníze.. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Pořad je natáčen podle kanadského originálu Deal With It.  (Kolbenova)

Reklama

Reklama