Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad, který moderují Martin Dejdar a Tomáš Měcháček. Co vtipného a nečekaného si vymyslí na soutěžící a jak na to bude reagovat okolí? O zábavu bude postaráno!  Už v pondělí 4. března startuje na Prima family soutěžní show, kterou jste na televizních obrazovkách ještě neviděli! Navíc, ve které můžete vyhrát až dvacet tisíc korun, stačí splnit pět jednoduchých úkolů. Má to ovšem jedno ALE… Člověk, s nímž budete hrát, nesmí pojmout nejmenší podezření, že jste součástí nějaké hry… 
Že skrytá kamera není ohrané téma a může to být velká legrace, o tom vás v novém soutěžním pořadu přesvědčí dvojice Martin Dejdar – Tomáš Měcháček.
Představte si, že obědváte v restauraci, když vám servírka nabídne, že máte konzumaci zdarma, plus posléze, že můžete vyhrát dvacet tisíc korun. Aniž by váš partner něco podezřelého tušil, odvede vás do zázemí restaurace k moderátorské dvojici, která vám instaluje do ucha neviditelné sluchátko a pak vás bleskově vrátí zpátky ke stolu. Poté vám Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem zadají prostřednictvím onoho sluchátka pět úkolů. Když je splníte tak, aby váš partner neměl tušení, že kromě jídla a pití stíháte ještě něco dalšího, vyhráváte! Moderátoři vás přitom budou bedlivě pozorovat. Jak? Skrytou kamerou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

Freakyy 

všechny recenze uživatele

Nechat se ztrapnit, udělat ze sebe debila a zato vyhrát prachy... od milionáře jde ta úroveň soutěžních pořadů úplně do prdele, ale tupější už stejně být nemůžem tak co že. Vědomostní pořady už prachy nepřinášejí, takže tahle zábava prostě vede. Ale já si na to nestěžuju, nemám důvod, protože zábavný to fakt celkem je, tak proč to nějak řešit že. Vlastně ještě jedna narážka. Pekelný výzvě dáváte o půlku horší hodnocení, přitom je to prakticky stejný... :D :D :D :D :D :D Dobrá demence lidi...fakt :D :D :D ...při "hlubším" zamyšlení ale zjistíte, že sou to obojí naprostý pičoviny, s tím rozdílem, že tady nepotřebujete být "chytří", stačí jen vejít ve správnou chvíli do správnýho podniku. xD ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle pořad mě fakt ohromně překvapil. Když jsem viděl ukázky, říkal jsem si - no to bude zase kravina, určitě to po pár dílech stáhnou... Jenže, heleďme se¨, vono je to fakt dobrý. Zajímavý námět, úkoly a situace, které z vás udělají debily, jenže co lidi neudlají pro peníze, že? A navíc Dejdar a Měcháček to moderují fakt skvěle. Povedená zábava, Prima má ty pořady čím dál lepší. Doporučuji se podívat, fakt docela zábava. ()

Reklama

IvcaSammet odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně trapné strojené scény, to mě sakra neříkejte, že jsou ti lidi fakt tak blbí a nepoznají, že je to minimálně skrytá kamera ... Možná nejsem geniální, ale když někdo mele kraviny a dělá nesmyslné věci zrovna jen při jednom jídle na místě plných cizích lidí, kteří můžou být jakkoli zmanipulovaní, tak se nad tím zamyslím a nepředstírám, že to všechno žeru a že mi to nepřijde ani trošku divné ... ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Prozatím pořad vypadá celkem zábavně, ale tak trochu mám pocit, že postupem času bude tato zábava ohraná a tak si hodnocení nechám, až bude odvysíláno o něco víc dílů, než jenom dva. Ale každopádně příjemná změna. A mimochodem pořad není na české televizi, ale na primě. To jen pro upřesnění. Nebo se pletu Pildo? ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Od úterka se na webu neobjevil nový díl Vylomenin, takže to chápu tak, že byl pořad buďto zrušen, nebo má letní přestávku. Tak či tak, jednu sezónu máme (zřejmě) za sebou, a tak si dovolím ohodnotit. Vylomeniny rozhodně nejsou nijak originálním počinem, inspirace u nejrůznějších zahraničních kolegů je naopak zřejmá a ani tvůrci se nesnaží tento fakt nijak zastírat. Přesto se jedná o veskrze příjemnou zábavu a za hodně dlouhou dobu vlastně jedinou, která mě týden co týden donutila zapínat (alespoň zprostředkovaně skrze archiv Primy) televizi. Poměrně brzy se však potvrdilo, že formát skryté kamery není uzpůsoben na nějaké dlouhodobé vysílání, jelikož se úkoly začaly nepříjemně brzy opakovat. Zahřívací zakomponování nejrůznějších slov do konverzace se v drobných obměnách objevuje prakticky každou epizodu a mně se pomalu ale jistě začíná zajídat. Chápu ale, že prostor restaurace je poměrně svazující a s novými nápady se nedá přicházet donekonečna. Když už je řeč o úkolech, docela by mě zajímalo, jestli s nimi moderátoři přicházejí za pochodu (tipuju, že ne), protože někteří soutěžící se musejí na výhru nadřít mnohem víc než jiní (naopak to platí taky). Samozřejmě ale také záleží na tom, s kým mají tu „smůlu“ do restaurace přijít – kamarádům se některé věci říkají přeci jen snáz než nové přítelkyni nebo manželce, se kterou jste dvacet let. Pokud se budou Vylomeniny od září opět vysílat, rád se na ně budu dívat. 70% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Pořad je natáčen podle kanadského originálu Deal With It.  (Kolbenova)

Reklama

Reklama