Reklama

Reklama

První den na vysoké škole se Elizabeth Carterová potká s Mitchem Beckerem a z obou se okamžitě stanou přátelé. I když pro Mitche byla Elizabeth vždycky něco víc než jen kamarádka. V den promoce Elizabeth šokuje Mitche tím, že mu učiní "nabídku, která se neodmítá". Řekne mu, že pokud ani jeden z nich neskončí do deseti let v manželství, měli by se vzít! Střih... Deset let uplyne jako voda a Mitch je stále svobodný. Není to zase tak velké překvapení, neboť nikdy nedokázal dostat Elizabeth z hlavy, i když je přesvědčený, že je už léta provdaná za někoho jiného. Jeho nejlepší kamarád Dave mu ale oznámí, že ke svatbě nikdy nedošlo a Elizabeth je stále volná. Mitch se s pocitem, že dostal další šanci, rozhodne všeho nechat a vydá se za Elizabeth na druhý konec země, aby přijal její nabídku. Záhy ale zjistí, že to nebude tak jednoduché, jak si myslel. (HBO Europe)

(více)

Recenze (9)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem, do čeho jdu a tak mě zdejší odpadové hodnocení neodradilo. Ze začátku jsem si ale opravdu říkal, co jsem si to pustil za krávovinu. Nejlepší bylo, když se v hospodě ti dva hoši nahecovali a začali po sobě práskat mokrým omotaným ručníkem s tím, že vyhraje ten, kdo víc vydrží. To jsem si přišel jak ve svých pěti letech s bratrancem na pískovišti, kde jsme soupeřili, kdo postaví větší pískovou bábovičku z té samé bábovičky. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Ale jo, bylo to tak trochu přihlouple ujetý, kvalita odpovídá výši rozpočtu, ale špatné to úplně není. Asi bych to nikomu přímo nedoporučil, ale ani nelituju že jsem to viděl. Slabší dvě. ()

mardun odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli tohle remake Svatba mého nejlepšího přítele, tak je to hodně nepovedené a ještě odporni herci k tomu. ()

Eruwen 

všechny recenze uživatele

nudné, trapné, nesympatičtí herci.. Ta jedna hvězda je jen za psa Buddyho, který jako jediný předvedl aspoň nějaký herecký výkon. ()

majka25 

všechny recenze uživatele

První půlhodinu jsem si jen říkala: no co to... zbytek už pak šel, ale celkově základní linie příběhu by mohla být opravdu pěkná a romantická, tohle byl však jen silou stlučený nesmysly proložený blábol. A co ta kamera? To snad točil nějaký student v prvním ročníku? Neříkám to často, nicméně tenhle film byl skutečně ztráta času... ()

metla odpad!

všechny recenze uživatele

Připomnělo mi to studentské filmy mých kamarádů ze střední školy. Tady řada nesmyslů, převzatých vtipů, kterým bych se jinak zasmál, hrozné herecké výkony, ale příběh jako ... z oka by vypadl nějaké Sandlerovině. Naštěstí jsem tak nějak celou dobu doufal, že se to nějak spraví. Málo financí bylo poznat na rekvizitách, makeupu a dalších scénach s jinou časovou linkou. Vysvobodil nás happy end. ()

Reklama

Reklama