Reklama

Reklama

Recenze (45)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Ty drogy chci! Neskutečná blbina plná záměrně trapných scén, u které se ale slušně pobavíte, když přistoupíte na pravidla tvůrčí hry. A teď hurá na seriálový prequel, který už jen kvůli současnému věku herců v rolích teenagerů prostě musí být zákonitě ještě šílenější. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

Osmdesátková táborová parodie, kde se vyskytuje hned několik známých herců v podivných rolí (Bradley Cooper WTF!). Pokud přistoupíte na jejich hru, budete se královsky bavit. V opačném případě si asi budete ťukat na čelo, co tvůrci hulili za materiál. Dost opomíjená záležitost - a neprávem! PS: Rádoby tréninková montáž se songem Higher and Higher je fakt topová! ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Bláznivé parodie většinou u českého diváka padají na úrodnou půdu, proto mi je upřímně líto, že právě poslední den táborového léta roku 1981 je v tuzemsku převážně neznámou záležitostí a nebýt revivalu od Netflixu, zůstal by neznámým úplně. A byla by to zatracená škoda, protože se od střídmě romantického začátku řítí skrz lavinu šílených vedlejších postav až do finiše, který se nedá nazvat jinak než nefalšovaným půlhodinovým raplem všech zúčastněných. Jako král vychází z celého dění Christopher Meloni, jehož psychotický kuchař Gene si pro sebe krade každou scénu. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi dlouho schovávalo v útrobách internetu, až jsem na to narazil. No a za sebe musím říct, že se jedná o velice zábavnou komedii. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tohle mi ještě příliš nesedlo. Záměrně křečovitě a do trapnosti dovedené scény fungují tak padesát na padesát a jako celek to působí až příliš roztříštěně. Následný seriál je jako celek mnohem zábavnější. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem očekával zábavnou komedii. Je tu k vidění pár známějších xichtů. O to víc jsem zklamanej. Ač nerad tak musím konstatovat, že tahle "komedie" nabízí humor na hranici trapnosti(samozřejmě závisí na vkusu diváka a né každej semnou musí a bude souhlasit). Mě osobně pobavilo opravdu jen pár scén a fórků. A za to málo ty 2hvězdy dám. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si konečně tento snímek doplnil, abych se připravil na blížící se seriálový prequel. A nebýt slabšího rozjezdu, bylo by to na plný počet. Tohle je americká verze Pějme píseň dohola na hodně, HODNĚ tvrdých drogách! Ze záměrně trapného humoru se postupně stane nefalšovaná dada splácanina, která vygraduje geniální závěrečnou "talent show". To vše podbarvené parádním 80's soundtrackem! Je znát, že herci se při natáčení neskutečně bavili, ale diváci si tuhle šílenost našli až později. A proto díky Netflixu za chystaný seriál, protože jsem nesmírně zvědavý, co tahle parta po 14 letech předvede... Plně chápu zdejší nízké hodnocení, protože toto je dost specifický druh humoru, který rozhodně nesedne všem. Ale mně ano! A jak! ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Asi moc nezvládám brát tohle s nějakým obrovským nadhledem, ale tohle je komedie bez hlavy a paty s trilionem postav a opravdu velmi malým počtem vtipů. Uvažoval jsem dokoncw nad odpadem, ale zas tak příšernej průser to nebyl. Myslím, že pustit si seriál mě tohle fakt nepřinutí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dufal som, ze dostanem nieco v style klasiky Meatballs, ale tento film je divny spletenec scen bez pointy a bohuzial aj bez humoru. Jednu hviezdicku davam len za hviezdne herecke obsadenie, ktore sa nejakym zazrakom po rokoch vratilo aj do pokracovania. Asi sa behom natacania neskutocne bavili. Bohuzial sa im to nepodarilo preniest aj do filmu. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Obrovská blbost, která se musí brát s nadhledem. Některé scény jsou ale opravdu hodně vtipné a hrají tu zde dnes velmi úspěšní herci - Bradley Cooper, Paul Rudd, Amy Poehler, Elizabeth Banks... Film propadl, ale stal se z něj jakýsi kult a tak není divu, že se teď po 14 letech natáčí seriál, prequel a původní herci si zopakují své role :D už i v tomhle jde vidět, jakej to je úlet. ()

carly 

všechny recenze uživatele

neviem, čo autori tohto počinu fajčili, ale musela to byť kvalita. lebo toto nikoho plne pri zmysloch nemohlo napadnúť. jediná naozaj milá vec tam bola tá gay dvojica. no a skvelí herci. preto tie 2* aj keď im treba uznať, že sa im do 90 minút podarilo nacpať toho toľko, čo iným ani do 5 sérií seriálu ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

K filmu bych se nikdy nedostal, kdyby Netflix nepřipravil "pokračování". I když to možná není ta nejlepší komedie na světě, tak jsem se u ní pobavil vcelku solidně a jsem docela zvědavý na to, co přinese seriál. Je vidět, že se při tom herci bavili a nedivím se, že se jim chtělo i do pokračování. Na druhou stranu plně chápu nízké hodnocení, protože je to vážně něco jiného, ale obsazení se jim vážně povedlo. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Film, u kterého i American Pie Presents vypadá jako skvělé promýšlená komedie s úžasným podtextem. Tohle jde absolutně mimo mě a nedokázal jsem se naladit na stejnou vlnu podivnosti jako tvůrci. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

65% ... Malo to niečo do seba. Množstvo vtipných aj absurdne vtipných scén, ale aj množstvo zbytočných scén, ktoré celkovému dojmu len ubližovali. Cast bol skvelý. Celková atmosféra a hudba tiež. Už sa teším na seriál. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Je to správně ujetá komedie, která si jede svoje. Během prvních dvaceti minut, na nás doslova vyplivne přes dvacet postav s jejich problémy a my se nestačíme divit. Humor je hrozně ujetý, herci jsou ještě ujetější a ty dialogy co vedou, fakt stojí za to. David Wain to natočil velmi uvolněně a dost staromilsky, a to ať už jde o téma, hudbu nebo jak moc je to absurdní. Na hercích je vidět, že se královsky bavili. Paul Rudd je tady perfektní, Elizabeth Banks k nepoznání, Bradley Cooper úsměvný, Christopher Meloni hodně divný, Amy Poehler úsměvná. A zbytek obsazení je zajímavý, i když dané herce moc dobře neznám. Wet Hot American Summer je ujetá komedie, které její humor nesedne každému, ale komu sedne, ten se bude královsky bavit. ()

Yoda sama 

všechny recenze uživatele

Áno, pozrel som si to pre to, lebo práve vznikla rovnomenná miniséria od Netflixu a áno, obchádzal som to, lebo to v naších končinách bolo/je neznáme a netématické. Ale sakra dobre som sa zabavil a videl v tom kus nedocenenej komédie so skvelým "príbehom" (vlastne len malé skeče) a running jokeami na nezaplatenie. Príjemný, nevtieravý, šialený a zaslúžený kult. ()

Reklama

Reklama