Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katie Kampenfelt (Britt Robertson) je i napriek svojmu mladučkému veku komplikované dievča, ktoré si prešlo cez veľa problémov a preto potrebuje oporný bod, pilier, o ktorý sa oprie. Práve ním sa stane myšlienka začať písať svoj vlastný blog, v ktorom ukrýva celú svoju sexuálnu skúsenosť, a to predovšetkým so staršími mužmi. Avšak anonymita jej blogu sa začína pomaličky narúšať a Katie zisťuje, že jej temná minulosť sa stáva viac a viac obnaženou a zraniteľnou voči okolitému vonkajšiemu svetu... (sochoking)

(více)

Recenze (24)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Wannabe existánciální drama na půli cesty, který nudí víc než by bylo zdrávo a taky nemá vůbec nic co novýho říct. Nebejt skvěle hrající Britt, pobíhající kolem skoro pořád v kalhotkách, bylo by to hodně špatný. Hvězda navíc za atypický finále a písničkovej soundtrack. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezdička za záver a za to, že mladá zmizla konečne z obrazovky. Neuveriteľná tínedžerovská pseudodráma o mladej pipke, ktorej nepríjemná skúsenosť z dectva spôsobila, že bola nadržaná na bombardérov starších o desať a viac rokov. By ma zauímalo, za akú službičku sa nechali Slater s Longom ukecať do takejto pičoviny... ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Asi jediný co se mi na filmu líbilo byl konec s monologem mámy týhle vypatlanky, která si sama zničila život, jak jen mohla. Bravo, bravo, bravo! V soutěži o nejméně sympatickou hlavní postavu by se tento počin dostal zřejmě hodně daleko. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

A teď vážně. Co je na buchtě, která letí na starší chlapy a zahejbá s nima svýmu klukovi, tak strašně mysteriózního? Co je na příběhu holky, řešící klasický teenagerovský záležitosti, thrillerovýho? Zahraný dobře od všech zúčastněných a Britt Robertson byla dokonce skvělá, ale obsahově patří Ask Me Anything do žebříčku nejzbytečnějších filmů posledních let. 30% ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

První film, který jsem viděl s naprosto perfektní Britt Robertson. Zhruba po dvaceti minutách jsem si její herecký výkon naprosto zamiloval. Je mi až k údivu, jak krásně přirozeně se jí povedlo zahrát tak charakteristicky náročnou, sexuálně desorientovanou psychopatku. Jak už oficiální synopse napovídá, film se orientuje především na jednu hlavní postavu, proto se ve svém hodnocení zdržím hodnocení možná lehce ochuzeného děje a režérského zpracování. Normálně bych tomuto filmu dal asi čtyři hvězdičky, ale kvůli matně podhodnocenému hodnocení (od angličtinářských antitalentů, kteří si o sobě vyvíjí vysoké mínění o jejich znalosti angličtiny a poté kritizují film, o kterém ani pomalu neví o čem byl) jsem se rozhodl to tu lehce vyvážit pěti hvězdičkami. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá dráma o jednom dospievajúcom dievčati okolo ktorej sa točí kopa väčšinou starších chlapov s ktorými sa ona rada zapletie. Trochu netypicky zvolená hlavná hrdinka Katie , ktorá je zmätená a ešte sa len hľadá bude veľa ľudom nesympatická. Ale nič zlé nevyvedie, tak nevidím dôvod ju nenávidieť. Herecké obsadenie je celkom hviezdne. Z vedľajších úloh ma najviac zaujal Robert Patrick ako otec Katie a Martin Sheen ako človek s temnou minulosťou. Celkovo je to taký priemerný film, ale vôbec sa mi nepáčil netypický otvorený záver, takže je na divákovi, aby si ho vysvetlil jak chce. 5/10. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Fajn, toho thrilleru jsem se nedočkal a pořád jsem se divil, co že má být na tom filmu mysteriozního, ale nakonec jsem svou odpověď dostal. Ask Me Anything se na první pohled tváří jako další oddychové teenage drama. Teen drama to sice je, ale oddychové zas tak úplně není a ve výsledku mě překvapilo, že film rozhodně není hloupý (rozhodně ne hloupější, než některé rádoby drsné komentáře). Hlavní hrdinku lze odsoudit velmi lehko, jenže to může udělat jedině ignorant. Vnímavého diváka naopak baví rozšifrovávat psychologický profil postavy a postupně odkrývat důvody, proč se hlavní hrdinka chová, tak jak se chová. A originálně pojatý závěr tomu nasazuje korunu. Britt si s touhle nelehkou rolí poradila s přehledem a až mě překvapila, jak moc se herecky za těch několik málo let vypracovala. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film, který je ve skutečnosti dlouhým shotem o tom, že se hledá jedna dívka, která se ztratila. Ten shot je moc dlouhý, ale na to, jak je dlouhý, tak v podstatě nic neřekne. O dívce se toho dovíme hodně, ale stejně jako její rodiče, ani my na konci nebudeme vědět, proč vlastně odešla. Její postava je zajímavá, ale skutečnost, že zde chybí jakýkoli závěr, i kdyby měl být fabulovaný - a většina toho stejně fabulována je - tomu hodně ubližuje. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Katie dostala od jedného z nespočetnej rady svojich milencov lístok na ktorom bolo napísane desať rád. Nebudem ich sem písať všetky. (ak ich chcete všetky, tak si pozrite film) ale dám sem tie z ktorými viac menej súhlasím, respektíve také ktoré pociťujem na sebe ... "Začtvrté: Každý člověk je rozporuplný. Někteří to umí skrývat lépe, než ostatní. Zašesté: Pokud člověk nemá strach, že bude přistižen, klidně se zachová jako primitiv. "Za osmé: Čím jsi starší, tím rychleji čas ubíhá, a najednou měsíc se překlene jako jeden den. Inak dačo je asi pravda na tom, že každý z nás si nesie svoj kríž. Katie si vzala veľmi ťažký a veľa krát pod ním spadla. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Roztekanosť, psychická labilita, povrchnosť, strata zmyslu života, výrazná prevaha emócií nad rozumom - to je charakteristika dnešných (nielen) mladých ľudí. Pred týmto filmom som pozeral tento. Dnešní young adults by sa na mieste tých ľudí z roku 1945 proste psychicky zložili. Staršia generácia zasa úspešne lpie na ilúzii, že ešte nejaké rebríčky hodnôt má. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pri pohľade na hodnotenie filmu (aktuálne 47%) som nemal v podstate nijaké zvláštne očakávania, ale napokon musím uznať, že tie hodnotenia nehorázne podcenili celý tento film, ktorý mal naozaj mnoho silných fáz, hoci niektoré dejové vetvy boli na môj vkus príliš skoro ukončené (aj keď v závere sa k ním prostredníctvom monológu pekne napokon vrátime). Je to jeden z príbehov, ktoré človeka donútia premýšľať nad tým, prečo sa taká sympatická dievčina akou bola Katie nechala unášať a doslova zviesť svojim okolím. Nemôžem si pomôcť, ale za všetkým zrejme stojí pocit menejcennosti, ktorý žiaľ vedia mnohí poriadne zneužiť vo svoj prospech. Britt Robertson sa opäť raz predviedla v úžasnom svetle. Výborný film plný dilemy mladej psychicky nestabilnej dievčiny, a ten záver - z toho vo mne normálne zostali zimomriavky. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odradit tím jak se to tváří, není to úplně tak stupidní, jak by se mohlo na první pohled zdát. Vidět se to dalo bez větší újmy na zdraví, ale jednou mi to rozhodně stačilo. Jeden a půl hvězdičky. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Posledny film reziserky Alison Burnett asi pekne zhorel, ked uz po nom nic nenatocila. Kazdopadne tuctova tema nema cim zaujat, zbytocny film patriaci do siveho sediveho priemeru. Napokon, tam su tony a tony filmov, nevidim dovod pridavat dalsie   : 50 % ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Možná ten konec byl zbytečný, ale chápu to. Jinak jde ale o brilantní výkon Britt Robertson. Umí se jako rozpolcený teenager smát i brečet a mne osobně naprosto oslnila. Film není žádná plochá koláž, ale mnohovrstevný obraz světa dospělých, kde vše má svou cenu, za vše se tvrdě platí, nikdo nehraje proti pravidel. To je na dívku s dětskými ideály trochu moc a tak se v tom krutě plácá. Pije, kouří, šuká. Cítí se sama. Maglajz v hlavě. A nikdy toho není dost, aby toho nemohlo bejt trochu víc. Je to depka, ale taky je to sranda. Podobný film je White bird in a blizzard. Zajímavě nastíněná věc ve filmu je, že jakmile ve vztahu vytvoříte jakýkoli volný prostor (třeba nepozorností), hned ho někdo jiný zaplní. A je to jen a jen vaše vina. Na to si musím dát pozor. 85% ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Mě teda přijde, že snímek nebyl špatně zpracovaný, že hlavní herečka podala dobrý herecký výkon, a že příběh měl jakousi hlavu a patu. Proto nevím, proč by měl mít za sebou takovou kritiku. Jasně, jedná se o pubertální holku, která se hledá, která v dětství měla asi dost závažný problém, díky kterému zneužívala svou vlastní identitu. Ale o tom Ask Me Anything právě byl. Možná ta holka viděla svůj svět svýma očima jinak, než ve skutečnosti byl, ovšem takhle funguje psychologie. Trošku mě mrzí ten otevřený konec, protože zrovna u tohoto filmu by se hodil víc, než dost. ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

"What? What? WHAT?! Why are you so fucking negative?!" Komentář může obsahovat spoilery. Před necelým týdnem jsem ke své radosti zjistil, že jsem ještě ani zdaleka neviděl všechny herecké talenty dnešní doby. Mám na mysli samozřejmě talentovanou mladou herečku Britt Robertson. V prvním filmu mě zaujala a chtěl jsem vědět, zda to bylo pouze charakterem její postavy nebo je to opravdu dobrá herečka. K mému nadšení je to to druhé. Britt hraje velice složitou a těžko popisovatelnou mladou dívku, která se musí ve svém životě vypořádávat s velkým množstvím problémů, mezi něž lze zařadit například posedlost staršími muži (trauma z dětství) nebo vztahy s otcem a zbytkem rodiny. Co je ale důležité uvést, je to, že Britt hraje skvěle. Nejenže má luxusní postavu (z které kamera těžila asi šestkrát a já slintal asi šestkrát), ale působí obyčejně, uvěřitelně. A ještě nikdy jsem neviděl tak dokonalý pláč na povel, jako právě v jejím podání. Co se týče příběhu, tak ne že by mě zrovna oslovil, ale byl docela zajímavý. Z dalších postav se mi dost líbil prodavač v knihkupectví. A pomalu se dostáváme ke konci, který je neočekávaný, šokující a výborně zpracovaný. Namouduši, tohle bych nečekal. Posledních pár minut vyšvihlo dění celého filmu na samý vrchol a líbí se mi, že je tu ještě pořád někdo, kdo umí film kvalitně a důstojně zakončit. Pozměnění postav v závěru, matčiny věty plné proseb, otevřený, nevyřešený konec, to všechno bylo geniální. Těším se na další film s Britt. ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Dost zvláštní film.. Kvůli Britt jsem se na něj dost těšila, ale jsem zklamaná. Tyhle psychologický věci nejsou zrovna pro mě. Škoda, Britt to tu hrozně sluší. Jako vždy :) ()

Reklama

Reklama