Reklama

Reklama

Bez cenzury

(pořad)
Publicistický
Česko, 2013, 50 min

Obsahy(1)

O vinících součastného marasmu bez pardonu a beze strachu. Investigativní pořad moderuje Radek John. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

..roky bol v TV NOVA a kritizoval o.i. i politikov....sám sa stal politikom -s tým čo kritizoval nepohol nič a zasa kritizuje...akurát sa čudujem,že mu to niekto umožňuje....asi ma za čo,ale čo mňa potom....odpad ...urob niečo bez cenzury v parlamente.... ()

Neklan006 

všechny recenze uživatele

Zatím dobrý, sice to John uváděl z nějakýho kumbálu s deštníkama, ale důležitý jsou reportáže. Velice poučný třeba případ Marka Jarocha (vysíláno 26.3.) - aneb jak se může kdokoli v ČR naprosto bezdůvodně ocitnout na 9 let ve vězení ()

Reklama

Aky odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jsem předpojatý. Ale vadí mi to. Roky neco spoluvytvářet (nebo se o to aspoň pokoušet) a pak do toho směle bušit... Kyselé hrozny. ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem něco napsat, ale nemá to cenu. Pro politiky je škoda každého slova. Lidé jsou z vás znechuceni víc než za vlády komunistů. Doufám, že jste na to patřičně hrdi. Tfuj, a dost. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

I kdyby byl tenhle pořad vrchol žurnalistiky (což, ehm, zrovna není), tak z principu není možné mu přiznat jakoukoliv kvalitu. Nepleťte si to s předpojatostí, to je prostě objektivní fakt Dokážu si ještě představit, že by aktivní politik uváděl svou talk-show (dokonce by se mi takový nápad zamlouval), ale rozhodně se nemůže pokoušet o investigativní žurnalistiku. To je jako kdyby si soudce bokem přivydělával jako kat - prostě nepřijatelný a nepřekonatelný střet zájmů a vyjádření neúcty jak k profesi novinářské, tak i politické. Pro to, co John dělá, není jakákoliv etická a morální podpora v jakémkoliv pojetí obou profesí a jediné, kvůli čemu to nelze označit za vyloženě škodlivé, je přítomnost na klaunské televizní stanici Barrandov. Asi jako v Blesku nikdy nemůže vyjít škodlivý politický pamflet, nemůže na téhle televizní stanici vzniknout pořad s přesahem a dopadem. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama