Reklama

Reklama

Crash testy Richarda Hammonda

(seriál)
  • Česko Rychlokurs Richarda Hammonda (více)

Obsahy(1)

Richard Hammond představuje a testuje sílu těch největších a nejsilnějších motorových vozidel naší planety. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Hammonda který je 1/3 slavné trojice legendárního Top Gearu (britského, né té americké šaškárny) mám rád. Jeho humor mi sedí. Je fajn, že jak Jeremy, James (toho obzvlášť žeru) tak i Richard mají své śolové projetky. Ačkoliv kolikrát s auty vůbec nesouvisí, hoši tam vnáší své vtípky a průpovídky, což z dokumenty dělá lepšími. Tohle není Hammondův jediný projekt, lae stejně jako ostatní patří k mým oblíbeným. * * * * ()

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Zábavné díly, které nás seznamují se zajímavými profesemi zblízka se střídají s díly a profesemi, které už tak zajímavé nejsou. A to je škoda, protože potencionál tenhle seriál má. Jen se bojím, že najít zajímavou profesi může být po více odvysílaných dílech problém. ()

kenkaku

všechny recenze uživatele

“Crash testy Richarda Hammonda”… to doprdele neumíte vzít do ruky slovník, když už máte angličtinu na úrovni Francouze z venkova? “Crash course” opravdu není kurz jak se (nebo něco) rozmlátit (i když Hammond je na to tak trochu expert), ale doslovně “krátký, intenzivní kurz”, tedy: Rychlokurs. Ze (zatím) dvou řad seriálu jsem viděl jen první epizodu první řady: Rychlokurz na tank Abrams. Nebylo to kulervoucí, ale rozhodně zábavnější než jiné pokusy. Hodnocení celého pořadu tedy zatím vynechám. Zmíněná první epizoda ****.  ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Richard je sympaťák, asi dokonce můj největší oblíbenec v rámci Top Gear, ale tohle je ušité horkou jehlou. Přesto dávám solidní střed. ()

Ebon 

všechny recenze uživatele

Hammond by si měl uvědomit, že není v Top Gearu, příliš často je vidět, že není žádný myslitel. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ vždy zrovnávam s Top Gearom a tento seriál mi príde voči nemu ako ako chudobný príbuzný. Hammond sa síce snaží vtipkovať, chýba mu tam však nejaký nahrávač. Takto si pozriete stroje a dosť.. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Odpad pro toho pitomce, kdo přeložil "Crash course" (rychlokurz) jako "Crash testy". Jak může názvy pořadů překládat někdo, kdo zaprvé neumí otevřít slovník a zadruhé neviděl ani minutu pořadu? Jinak... První série celkem zajímavá. Parádní exkurze do práce jednotlivých členů posádky tanku, i ostatní stroje nevídáte zrovna denně. Druhá řada pak o kus slabší - těžké stroje nahradila ne tak zajímavá zaměstnání - práci v boxech formule si dovedeme představit (vyměnit kolo, dolejt benzín...), stejně tak sběrač hadů nepotřebuje zrovna vysokou. A vysvětlení práce raketových vědců z posledního dílů naopak do 30 minut nenarvete a už vůbec ne tak, aby to bylo zajímavé pro kameru a pochopitelné pro běžného diváka. Výsledkem je dost nudná řada. ||| 1.série 70% ||| 2.série 30% ()

xpaja 

všechny recenze uživatele

O něco horší než http://www.csfd.cz/film/295327-technicke-souvislosti/ . Ale ústřední myšlenka a vzezření serie je podobné. Jde o silně technicko-populární pořad, který se snaží přiblížit cílovému publiku (především typickým teenagerům, kteří by o něco takového jinak neprojevili zájem) zajímavé stroje se kterými se běžně nesetkáte. Dávám --- == 70 % == --- . PS: Ten název je celkem zavádějící. ()

Reklama

Reklama